زمان کنونی: 2024/07/01, 10:03 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


زمان کنونی: 2024/07/01, 10:03 AM



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شما به این ۲۲ برنامه رایگان برای کامپیوتر شخصی خود نیاز دارید

نویسنده پیام
rengo1374
mohammad



ارسال‌ها: 1,169
تاریخ عضویت: Oct 2013
اعتبار: 166.0
ارسال: #2
RE: شما به این ۲۲ برنامه رایگان برای کامپیوتر شخصی خود نیاز دارید
۱۱-برنامه جایگزین منو (فقط در ویندوز ۸):
نرم‌افزاری جهت اضافه کردن منوی استارت در ویندوز ۸ می‌باشد. شما با نصب این نرم‌افزار به راحتی می‌توانید از منوی استارت بهره‌مند شوید و تمامی مشکلاتی که در زمان نداشتن این منو داشتید را پشت سر بگذارید. این نرم‌افزار قادر است تا تمامی امکاناتی را که در استارت ویندوز ۷ وجود دارد را در ویندوز ۸ داشته باشید و می‌توانید آن را بر روی تمامی نسخه‌های مختلف ویندوز ۸ نصب کنید. مدل کلاسیک منو به صورت رایگان است درحالی‌که سایر مدل ها حدود ۵ دلار برای کاربر هزینه دارد.
۱۲-برنامه ModernMix:
حتی اگر با تغییرات انجام‌شده بر روی ویندوزتان در حال حاضر دسکتاپ شما شبیه به دسکتاپ ویندوز ۷ باشد، منوی استارت را هم داشته باشید، تم ویندوزتان هم شیشه‌ای باشد اما زمانی که شما بخواهید از اپلیکیشن های ویندوز ۸ استفاده کنید، باید طبق ویژگی‌های ویندوز ۸ این اپلیکیشن ها را در اندازهٔ تمام صفحه‌ای رابط کاربری مدرن ویندوز ۸ ببینید؛ اما اگر این مورد را دوست ندارید با کمک یک برنامهٔ خوب به نام ModernMix شما می‌توانید تمام برنامه‌های ویندوز ۸ را در هر سایز و اندازهٔ قابل‌تغییری داشته باشید.
تا زمانی که این اپلیکیشن در حال اجرا باشد برنامه های ویندوز ۸ با استایل ویندوز ۷ نمایش داده خواهند شد. همچنین می توانید با راست کلیک کردن بر روی آنها icon آنها را روی taskbar قرار دهید.
۱۳-برنامه VLC Meida Player:
ویندوز ۸ برخلاف ویندوز ۷ دارای یک مشکل است.
ویندوز ۸ از DVD پلیر پشتیبانی نمی‌کند.
ویندوز مدیا پلیر را همه می‌شناسیم این ویندوز از آنجا که من میدانم بر روی ویندوز ۹۸ تا کنون وجود دارد اما در ورژن جدید ویندوز یعنی ویندوز ۸ متأسفانه این برنامه از پخش DVD پشتیبانی نمی‌کند.
برای هر مشکلی راه‌حلی است اما راه حل این مشکل از طرف مایکروسافت تا ۳۱ امین روز از اولین ماه سال ۲۰۱۳ با پرداخت ۱۰ دلار قابل حل بود.
با پرداخت ده دلار این امکان را می‌توانستید از مایکروسافت برای ویندوز خود خریداری کرده و دیگر مشکلی نداشته باشید اما یک راه رایگان هم برای شما داریم که می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.
با استفاده از این نرم‌افزار می‌توانید امکان پشتیبانی از dvd را برای ویندوز خود فراهم کنید.
vlc از طرف مایکروسافت منتشرنشده اما می‌تواند به خوبی پاسخگوی نیاز شما باشد.
با استفاده از vlc ویندوز مدیا پلیر شما باید به نام VLC Media Player تغییر کند.
امکانات vlc بی‌نظیرند در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:
  1. قابلیت پخش dvd، vcd و SVCD
  2. قابلیت گرفتن عکس از فیلم در حال پخش
  3. ایجاد جریان رادیوی و پادکست اینترنتی
  4. شخصی سازی فایل ها
  5. کد گذاری بر روی فیلم‌ها
  6. امکان کپی کردن dvd، blu-ray و رادیوهای اینترنتی
۱۴-برنامه Paint.net:
اگر شما یک گرافیک کار حرفه ای هستید اما فتوشاپ ندارید نگران نباشید. برنامه paint.net به شما کمک خواهد کرد تا نیازهای خود را بر طرف کنید.
Paint.NET نرم‌افزاری قدرتمند برای ویرایش تصاویر, اصلاح اشکالات و افکت گذاری روی آن‌ها می‌باشد که برای محیط‌های مبتنی بر ویندوز طراحی شده است. این نرم‌افزار مناسب برای هر دو گروه, کاربران تازه‌کار و حرفه‌ای است که با حجم بسیار پایینی که دارد دارای امکانات بسیاری مانند پشتیبانی از لایه‌ها، جلوه‌های ویژه و … است. برنامه از ابزارها و امکانات فراوانی برخوردار است و قابلیت اضافه شدن plugin را نیز دارد. در بعضی موارد قدرت این نرم‌افزار تا جایی عالی می‌باشد که با برنامه فتوشاپ برابری می‌کند Paint.net برای فایل های ویرایش شدهٔ خود، پسوندی جداگانه با نام pdn دارد و این پسوند اختصاصی این برنامه می‌باشد. برنامه دارای قابلیت بازگشت (Undo) نامحدود می‌باشد و افکت های فراوانی را پشتیبانی می‌کند. همچنین می‌توانید لایه‌های (layer) فراوانی را تولید کنید و از آن‌ها استفاده کنید.
البته ناگفته نماند که این نرم‌افزار برای نصب نیاز به Microsoft.NET Framework دارد.
۱۵-برنامه Sumatra PDF:
Adobe Reader تبدیل به PDF شده است و دائماً به‌روزرسانی می‌شود و اغلب از سوی دست‌فروشان نرم‌افزارهای مخرب مورد تهدید قرار می‌گیرد.
اگر شما تنها به برنامه‌های اساسی نیاز دارید بهتر است این برنامه را دانلود کنید.
این نرم‌افزار به عنوان جایگزین برای Acrobat Reader که نزدیک به ۸۰۰ مگابایت است و تمام کارهای آن را انجام می‌دهد، خودش را مطرح کرده و تاکنون مخاطبان زیادی کسب کرده است.
سامانترا هر فایل PDF را بدون هیچ مشکلی باز می‌کند و فهرست محتویات آن را در سمت چپ باز می‌کند. شما می‌توانید از طریق منوی Options طرح‌بندی پیش‌فرض و شیوه بزرگ‌نمایی را انتخاب کنید. حتی می‌توانید بخشی از متن را کپی کنید. دکمه Ctrl را نگه‌دارید و با ماوس بخشی که مد نظرتان است را انتخاب کنید و Ctrl+C را بزنید. اگرچه این نرم‌افزار به کاملی Reader نیست، ولی اگر تنها کاری که می‌کنید خواندن فایل‌های PDF است، به امتحان آن می‌ارزد.
انتخاب این نرم‌افزار وقتی امکانات کمتری دارد، اشتباه نیست. Adobe Reader مدام با حفره‌های امنیتی روبه‌رو می‌شود، سنگین است و از طرفی، روی همه دستگاه‌ها نصب نیست؛ اما سوماترا را می‌توانید داخل فلش‌دیسک خود بریزید و هر کجا که می‌روید بدون هیچ مشکلی فایل‌های پی‌دی‌اف را اجرا کنید. این نرم‌افزار فقط تحت ویندوز اجرا می‌شود؛ اما نگران نباشید، سیستم‌های عامل لینوکس و مک از پی‌دی‌اف پشتیبانی می‌کنند.
۱۶-برنامه CutePDF:
این برنامه قادر است فایل هایی مانند عکس‌ها، متون و … را با انتخاب گزینه cutepdf از لیست چاپگرها که از طریق گزینه print داخل منوی file در دسترس میباشد به فرمت pdf تبدیل نماید. همچنین این نرم‌افزار قادر به تبدیل فایل های آفیس (office) به فرمت پی دی اف نیز میباشد.
۱۷-برنامه Trillian:
اسکایپ به طور پیش‌فرض بر روی ۸٫۱ نصب شده است اما بیاید باهم صادق باشیم.خیلی از کاربران از اسکایپ راضی نیستند و این نظر شخصی و سلیقه‌ای آن‌ها است.
یک نرم‌افزار همه‌کاره، مستقل، با ظاهری زیبا در زمینه چت بوده که از تمامی پروتکل‌های AIM, ICQ, MSN, Yahoo Messenger و IRC پشتیبانی کرده و در واقع می‌توان گفت تمامی این نرم‌افزارها را در خود گنجانده است. این نرم‌افزار از دارای قابلیت‌های کلیدی چون چت به صورت صوتی، انتقال فایل، چت گروهی، داشتن چت روم‌های متنوع، داشتن چند اتصال همزمان به یک شبکه، داشتن اطلاعیه نوشتاری، نوشتن پیغام به صورت رمزنگاری شده، پشتیبانی از SMS، دارا بودن امکانات امنیتی و … می‌باشد. در واقع با نصب این نرم‌افزار دیگر هیچ نیازی به نرم‌افزارهای چت نخواهید داشت و با یک آی‌دی می‌توانید وارد تمامی آن‌ها شوید!
۱۸-برنامه iTunes یا Spotify:
نرم‌افزار iTunes به عنوان بهترین و معروف‌ترین نرم‌افزار برای مدیریت فایل های صوتی و ویدئویی در کامپیوتر شخصی به حساب می‌آید نرم‌افزار Apple’s iTunes یک بخش جدانشدنی از زندگی دیجیتال به حساب می‌آید. نسخه ۱۰ این نرم‌افزار همکار خوبی برای نرم‌افزار Apple’s Ubiquitous Media می‌باشد.
و اما درباره برنامه Spotify باید بگویم که این برنامه محدودیت زیادی دارد و هزینهٔ سنگین برای هرماه گوش دادن به موزیک دارد. آرشیو بسیار قوی دارد.
۱۹-برنامه مدیریت پسورد ها:
از چند سال گذشته هکرها بسیار فعال شدند و امنیت کاربران به خطر افتاده است.
شما باید کلمات عبور قوی و غیرقابل حدسی بسازید تا هکر ها قادر به تشخیص آن‌ها نباشند.
به جای این که خودتان کلمات عبور خود را فکر کنید و بسازید بهتر است به برنامه‌های Dashlane و LastPass و یا KeePass اجازه دهید تا به جای شما کلمات عبور را بسازند.
۲۰-برنامه ذخیره‌سازی ابری:
اِشغال بیش از حد فضای قرص رایانه و درگیر کردن پردازنده با برنامه‌های در حال اجرا در پس زمینه سیستم‌عامل در کنار وجود ویروس‌ها می‌تواند رایانه قدیمی شما را حسابی آبکش و ذهن شما را به هم بریزد.
به گفته کارشناسان کامپیوتر اشغال شدن بیش از %۸۰ فضای هارددیسک می‌تواند کند تر شدن سیستم را به همراه داشته باشد میزان حجم اشغال‌شده مطلوب برای جلوگیری از چنین مشکلی %۶۰ بیان شده است. نگران نباشید این به معنی خرید یک هارددیسک جدید نیست شما می‌توانید از سرویس های ذخیره‌سازی ابری استفاده نمایید.
ذخیره‌سازی ابری (Cloud Storage) سرویسی است که امکان ذخیره و بازیابی داده‌ها را بر روی اینترنت فراهم می‌کند. شما می‌توانید از همه نقاط جهان و با انواع گجت ها مانند تبلت یا گوشی هوشمندتان به فایل ها دسترسی داشته باشید. در حال حاضر سرویس های SkyDrive, Google Drive و Drop Box پیشتازان این عرصه هستند پیشنهاد من استفاده از Drop Box است که رایگان و امنیت را برای شما فراهم می کند.
۲۱-برنامه مجموعه بهره وری از کامپیوتر شخصی:
یک برنامه رایگان است که به شما در انجام کارها کمک می کند.
بله، آمار کارهای شما و نرم‌افزارها را به شما اعلام می کند.
این برنامه قابلیت ویرایش را دارد و حتی شما می‌تواند از نمودارهای آن به جای نمودارهای برنامه اکسل از مجموعه آفیس استفاده کنید.
۲۲-برنامه Steam:
استیم (Steam) یک برنامه یا به قولی شبکه‌ای جهانی برای ارتباط بازی بازهای جهان با یکدیگر است. این شبکه که در سال ۲۰۰۳ و توسط شرکت Valve سازنده بازی‌هایی چون Half life 2. Team fortress 2. Portal.L4D2 و …تأسیس شد امکاناتی فراوانی را برای کاربران خود در نظر گرفته است. هر چند استیم در ایران بیشتر برای بازی‌های آنلاین و مولتی پلیر مورد استفاده قرار می‌گیرد اما در سرتاسر جهان بیش از حدود ۸۰,۰۰۰ کاربر دارد. با استفاده از استیم می‌توانید لیست دوستان داشته باشید و هرگاه که خواستید حتی درون بازی با آن‌ها به گفتگو بپردازید. حتی می‌توانید آن‌ها را به سروری که در آن بازی می کنید دعوت کنید و همراه آن‌ها بازی کنید. همواره می‌توانید از حال دوستانتان باخبر شده و متوجه شوید که چه زمانی در حال بازی هستند و هر گاه که خواستید به آن‌ها بپیوندید. امکان چت صوتی و چت گروهی نیز در این برنامه وجود دارد. در واقع در پروفایل شما بازی‌ها موجود می‌باشند و نه در رایانه شما و بدین گونه می‌توانید هر جا و بر روی هر کامپیوتری که خواستید نرم‌افزار استیم را نصب‌کرده و با نصب بازی‌ها از آن‌ها بهره ببرید.
چرا در اینجا متوقف می‌شویم؟ آیا معرفی این ۲۲ برنامه کافی است؟
شما می‌توانید از طریق جستجو در گوگل برنامه‌های مورد نیاز خود را بیابید و دانلود کنید.
این‌ها برنامه‌های کاربردی و تقریباً مهمی بود که بهتر است روی کامپیوتر شخصی هر کاربری نصب باشد.
2014/05/20 10:04 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
RE: شما به این ۲۲ برنامه رایگان برای کامپیوتر شخصی خود نیاز دارید - rengo1374 - 2014/05/20 10:04 AM

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
zتوجه مدلی عجیب برای شارژ موبایل! rengo1374 3 2,103 2020/07/12 04:05 AM
آخرین ارسال: sina.jr
  ASLR چیست و چگونه کامپیوتر شما را امن نگاه می‌دارد؟ xyzNothing 0 908 2020/04/20 06:48 PM
آخرین ارسال: xyzNothing
  آموزش مختصر برنامه نویسی MpokerR 7 2,007 2019/09/18 03:54 PM
آخرین ارسال: MpokerR
  .:: راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز ::. Mystogan 1 2,255 2019/09/18 05:09 AM
آخرین ارسال: MpokerR
zتوجه برنامه‌نویسی را با این ۱۳ سایت، مجانی یاد بگیرید xyzNothing 2 1,402 2019/08/25 01:51 PM
آخرین ارسال: hosseinyyy



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان