زمان کنونی: 2024/11/08, 07:32 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/08, 07:32 AM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستانهای امی(نوشته ی خودم)

نویسنده پیام
HeliaHime
[سفیر شادی]

اعتبار: 383.0
ارسال: #28
RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم)
(امیلیون اومد نزدیکتر و خواست با چکشش مفلیسو بزنه اما اسکروج تفنگ شادو رو از دستش کشید و از پشت به امیلیون شلیک کرد)
-امیلیوووووووووون نـــــــــــــــه!!!......مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شادو:وای نه....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:هه هه هه!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون از حالت دارک خارج شد و افتاد روی زمین)
امیلیون:اهه اهه(صدای سرفه)امی...بیشتر از این از دستم برنمیاد...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(دویدم سمتش و بغلش کردم)
-امیلیون....چیکار کردی....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(دستشو گذاشت روی دستم)
امیلیون:امی گریه نکن...خوشحالم که برای تو میمیرم اما نارحتم که کاری برات نکردم...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(صدای گریه کردنم تمام قصرو گرفت و محکم بغلش کردم)
-تو که نمیخوای منو تنها بزاری؟؟؟...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:پرنسس...فقط اینو بدون که روباتها هم احساس دارن...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(چشماش بسته شد و چکشش ناپدید شد)
شادو:نه...متاسفم امی...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-امیلیون...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(یه قطره از اشکم افتاد روی حلقه هایی که دور دستش بود و حلقه هاش باز شدن و بعد از باز شدن چشمهاش چکشش ظاهر شد و تبدیل شد به هایپر امیلیون و صدای غرشش همه جا رو گرفت)
امیلیون:امی...(بغلم کرد)ازت ممنونم!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(من که گیج شده بودم با تعجب بغلش کردم)
امیلیون:و اما تو مفلیس...جزای این همه اذیت کردن امی و خانوادشو پس میدی...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس:نه نه!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(اومد نزددیک مفلیس و دستشو گذاشت روی پیشونی مفلیس و مفلیس تبدیل به دود شد)
مفلیس:نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-باورم نمیشه!!!...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:امیدوارم این برای اسکروج هم درس خوبی باشه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون با چکشش اومد نزدیک اسکروج)
امیلیون:مگه نه اسکروج؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(اسکروج سریع دوید سمت در)
اسکروج:من مامانمو میخوام!!!!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:خجالت بکش!تو میخواستی مثل کوه پشت امی باشی؟؟؟هه هه هه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:الان جونم مهم تره!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(فرار کرد)
امیلیون:تـــــرســـــــو!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(پریدم بغلش)
-قهرمــــــــــان!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:هه هه!امی حالت خوبه؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-اره!من ازاد شدم!!!(چکشمو ظاهر کردم)
امیلیون:ا امی میخوای منو بزنی؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-نه!میخوام برم خاموادمو ازاد کنم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:پس منم میام امی!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(رفتیم فصر تاریک و من با چکشم دیوار درخشانو شکوندم و پشتش یه در بزرگ پیدا شد که قفل بود اما جای کلید نداشت)
امیلیون:حالا چیکار کنیم؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-امیلیون یه گل رز بده به من!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:گ گل رز؟؟؟باشه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(یه گل از توی گلدون قصر اورد)
(گلبرگهای گل رو جدا کردم و اونارو فوت کردم روی در و در خودش باز شد و خانوادم ازاد شدن)
ملکه امیلیا(مادرم):امــــــــــــــــــی!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-سلام مادر!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون لبخند زد)
ملکه امیلیا:راستی دخترم اون روزی که اگمن تورو دزدید قرار بود با پرنس سونیک ازدواج کنی!حالا که مراسم خراب شده دوباره فردا برگزارش میکنیم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــه!!!! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

ادامه دارد...
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/01/20 02:54 PM، توسط HeliaHime.)
2014/01/20 02:37 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم) - HeliaHime - 2014/01/20 02:37 PM

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  عشق سونیک و امی حقیقته STELLA STAR 64 32,125 2020/03/28 05:28 PM
آخرین ارسال: میترا
  عروسی سونیک و امی ♥animpark princess♥ 10 13,109 2019/12/27 09:39 PM
آخرین ارسال: niko.s.p
  عکس های سونیک ایکس و امی رز shein 40 47,107 2019/10/12 10:08 PM