HeliaHime
اعتبار: 383.0
|
RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم)
امیلیون:امی گفتم وایستامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بزار برات توضیح بدم!نمیدونم چی شده بود اما فکر کنم یکی منو بیهوش کرده بود!امیییییییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-ساکت شو دروغگومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس:فکر کنم موقع فاز دوم نقشه شدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(دست و پای شادو رو بستن)
(مفلیس جلوم ظاهر شد)
مفلیس:من همه چیزو دیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(نشستم روی یه درخت نصف شده)
-خب که چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
مفلیس:من یه عشق سنج درست کردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-خبمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
مفلیس:ای بابا!خب بده امیلیون امتحان کنه تا ببینی چقدر دوستت دارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-امیلیون قبول نمیکنه چون میترسه دستش روو بشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟(از عصبانیت قرمز شد)من که میدونم چقدر دوسش دارم پس قبولهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس:باشه پس تا اون موقع من و امیلیون میریم تا عشق سنجو بیاریممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون مشکوکانه به مفلیس نگاه کرد)باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(توی راه ضد تیلز که منتظر علامت مفلیس بود با توور میپره روی امیلیون و اونو گیر میندازه و مفلیس دوباره خودشو شبیهه امیلیون میکنه)
امیلیون:هی!داری چیکار میکنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
مفلیس:به تو ربطی نداره!هه هه هه!بزار امی درصد عشقتو ببینهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
امیلیون:درصد عشقمو ببینهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه....چ چ چی؟ت تو داری به جای من میریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!امیییییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(مفلیس رفت)
مفلیس به شکل امیلیون:خب امی من برگشتممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-پس مفلیس کجاستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
مفلیس به شکل امیلیون:ه ها؟اون پشت سرم داره میادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-اها!خب شروع کنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
مفلیس به شکل امیلیون:هه ههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(دستشو گذاشت روی عشق سنج و فشار داد اما از اونجایی که اون یه روحه دارکه عشق سنج0%نشون داد)
-مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه....
مفلیس به شکل امیلیون:واااای!فکر کنم بلیزو بیشتر دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-پررووووووووومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(دویدم پشت یه درخت)
* * * *
امیلیون:ای بابا اینجا چه خبرهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
ضدتیلز:بابا تو چقدر خنگیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!من میرم یکمی بخوابم!وای به حالت اگه بیدارم کنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:امییییییییییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(میلز خوابید)
امیلیون با خودش گفت:امی...من فقط تورو دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...منو ببخشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(یه دفعه شادو با لگد درو شکوند و تفنگشو سمت میلز گرفت)
ضد تیلز:ش ش شادو؟؟؟چ چجوریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
(بعدش شادو با همون طنابش دست میلزو بست)
شادو:یالا مارو ببر قلعه ی تاریکمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
میلز:ب ب باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:تو اینجا چیکار میکنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
شادو:برای اولین بار باید باهم متحد بشیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:اه اه اه!باتو؟؟؟برای چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
شادو:امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
امیلیون:امیییییییییی چییییی شدهههههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟یالاااااااا بگوووووووومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شادو:امی داره میره پیش مفلیس تا برای همیشه با اون باشه!وقتی رژو آزاد کردم بهم اینو گفتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:امییییییییییییییی بازم کله شقیات شروع شدددددد؟؟؟؟امییییی بعد از اینکه خوب کتک خوردی میفهمی باید باکی برای همیشه باشیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شادو:مگه من مردم که بزارم تو کتکش بزنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
امیلیون:توووووو دخالت نکنننننننمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شادو:با من بودیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟....وایستا ببینم!الان امی میره پیش مفلیس!عجله کننننمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(بعدش با راهنمایی ضدتیلز رسیدن به قلعه ی تاریک)
ادامه دارد...
|
|
2013/12/30 05:59 PM |
|