HeliaHime
اعتبار: 383.0
|
RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم)
شادو:از اینجا برومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-نه شادو!صبر کنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
!شادو:نه!دیگه باهات کاری ندارم!بزار بمیرممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-نه!ب بزار باهم صحبت کنیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
شادو(داره گریه میکنه):نمیخواد!همون موقع توی قصرتون باهام حرف زدی و جوابو بهم دادیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-چون خیلی عصبانی هستی از بودن پیشت میترسممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
اخه چرا میخوای خودتو بکشیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
شادو:میخواستی چیکار کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟امی چرا عادت داری دل همه رو بشکنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
-م م من؟؟؟من هیچ وقت دل کسیو نشکوندممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
شادو:هه!تو؟؟؟تو حتی باعث میشی ادم به فکر خودکشی بیوفتهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(دویدم طرفش و تفنگو ازش گرفتم)
-فقط چند لحظه منطقی باشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(نشست روی سنگ)
شادو:بگومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-اینکه من بهت گفتم نه منظورم این نبود که ازت خوشم نمیاد یا دوستت ندارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
اما فقط یکی رو یکمی بیشتر دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(تفنگشو برداشت و پرید وسط حرفم)
شادو:کیو بیشتر دوست داریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
-ش شادو سوء تفاهم شدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!م م من...
شادو:اگه بگی کیو بیشتر دوست داری خودکشی نمیکنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-باشه بابا!راستش منمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(امیلیون و ضد تیلز اومدن)
-بچه هامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!چجوری پیدام کردینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
امیلیون(در حالی که هی نفس میکشید)
امیلیون:با کمک رژ و دم ضد تیلز و هوش من!حالت خوبهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
-آ آرهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
شادو:پس توییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
امیلیون:چی؟منمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
شادو:میکشممممتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
امیلون:چی؟چرامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
شادو:امی مال منه و نباید هیچ کسیو دوست داشته باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
امیلیون:خودت خواستیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(امیلیون چکششو آماده کرد و شادو هم تفنگشو به دستش گرفت و به سمت همدیگه دویدن)
-هی!وایستین ببینممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(اومدم وسطشون و جلوشونو گرفتم)معلومه دارین چیکار میکنینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
شادو:بزار به کارمون برسیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
امیلیون:برو عقب امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-صبر کنین!میدونین اینجا کجاست؟دره ی خون!حتما خودتونم خوب میدونید که همه ی موجودات خبیس اینجا زندگی میکنن!باید زودتر از اینجا فرار کنیم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(یه دفعه مفلیس از پشت دستمو گرفت)
مفلیس:که میخوای از دست من فرار کنی ارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
-م م م مفلیس؟از ک ک کجا فهمیدی که من اینجاممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
مفلیس:مثل اینکه یادت رفت که هر جایی میری یه گل رز ازش رشد میکنه!بعدشم من با دستگیری رژ همه چیزو فهمیدم!
-وای نه!با رژ چیکار کردیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
مفلیس:این حرفارو ول کن!خوبیش اینه که الان میدونم کیو دوست داریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!!!
-دهنتو ببندمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(دستمو فشار داد)
-آآآآآآآآآیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
مفلیس:عزیزم مواظب حرف زدنت باش!
(با زنجیر دستامو بست)
-امیلیون!میلز!شادو!چرا کاری نمیکنینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
مفلیس:عزیزم کیاس کنترل کردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-ی ی یعنی ن نمیتونن حرکت کنن؟نههههههههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
مفلیس:حالا مرگ کسی که دوسش داری رو با چشمات ببینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-نهههههه!تورو خدا اینکارو نکنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
مفلیس:این تنها راه باتو بودنهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(با اشعش به امیلیون زد)
(تکون نخوردم و فقط اشک ریختم)
-هاهاهاها!!
ادامه دارد...
|
|
2013/12/24 03:22 PM |
|