HeliaHime
اعتبار: 383.0
|
RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم)
قسمت دوم داستان قهرمان واقعی:
(بعدش مفلیس به اسکروج دستور داد تا منو بندازه توی یه اتاق تاریک)نه!من از تاریکی میترسم!چرا اینجارو بهم دادین؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:چون فکر فرار به سرت نزنه پرنسس کوچولو!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(دستمو گذاشتم روی صورتم)-ای کاش زودتر بمیرم راحت شم!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(بعد از یه مدت خوابم برد)
ناشناس:امی! اومدم نجاتت بدم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-ت تو کی هستی؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ناشناس:ضد تیلز!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-وای نه!از من چی میخوای؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-گفتم که!اومدم نجاتت بدم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-و واقعا؟تو که با اسکروج دوستی!اما الان...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ضد تیلز:داستانش طولانیه...راستش اسکروج فقط میخواست با من به اهدافش برسه...اون بهم قول داده بود منو جانشینش کنه اما بهم دروغ گفت!منم از گروهش اومدم بیرونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-چی؟پس به خاطر من اینجا نیومدی...برا انتقامه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ضد تیلز:چ چرا!به خاطر اونم هست...راستش من...من دوستت...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:چی؟ضد تیلز!!!داری چیکار میکنی؟چرا در اتاق امی بازه؟؟؟چی؟امی ازاد شده؟ضد تیلز...چطور تونستی بهم خیانت کنی؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ضد تیلز:من دیگه توی گروه خلافکارت نیستم!درضمن خاعن تویی نه من!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:ساکت شو بچه روباه نادون!کیاس کنترل!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(غیب شد.اومد پشتم و تفنگشو گذاشت روی سرم)
ضد تیلز:اسکروج اینکارو نکن!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:تسلیم شو وگرنه...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ادامه دارد...
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/12/21 08:14 PM، توسط HeliaHime.)
|
|
2013/12/21 08:12 PM |
|