HeliaHime
اعتبار: 383.0
|
داستانهای امی(نوشته ی خودم)
قسمت اول داستان قهرمان واقعی:
من امی رز هستم.از وقتی اگمن و بقیه ی بدجنسا به سرزمین ما حمله کردن پدر و مادرمو کشتن و من و خواهرامو به اسارت گرفتن!
چون از بقیه ی خواهرام بزرگتر و باهوش ترم و یه مدتی به تیلز توی پروژه های علمیش کمک میکردم حالا باید به اگمن و مفلیس برای
درست کردن یه دستگاه که شبیه یه جاروبرقیه و اندازش تقریبا به دوتا آپارتمان ۱۵ متری میرسه برای گرفتن سرزمین های دیگه
مثل:سرزمین رز آبی که شاهزاده سونیک اونجا زندگی میکنه یا سرزمین رز جنگجو که شاهزاده امیلیون اونجا زندگی میکنه و...کمک
کنم!!!من از بچگی آرزو داشتم قهرمان باشم اما حالا دارم با یه سری بدجنس کله پوک که فقط به فکر قدرت هستن کار میکنم!البته
برخلاف میلم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس داد زد:کار اون دستگاه که قرار بود درستش کنی تموم شد یا باز داری خاطره مینویسی؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-نه هنوز مفلیس!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس:باید تا سه روز دیگه دستگاهمو آماده کنی فهمیدی پرنسس کوچولو؟!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-س س سه روز؟؟؟اما درست کردن دستگاه به این بزرگی کلی وقت میبره!!!(تو ذهنم گفتم:حالا چیکار کنم؟نمیتونم بر الیه سونیک و برای مفلیس و اسکروج کار کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!)
مفلیس:حرف نباشه!ما زیاد وقت نداریم!!باید زودتر سونیک و بقیه رو بکشم تا از دستشون راحت شم.اگه بدونی چه نقشه هایی با کمک تو کشیدم...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-تو حق نداری بهم دستور بدی!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:چی؟هه هه هه!پاتو از گلیمت درازتر نکن وگرنه مجبور میشم کاری کنم که زیاد میل به انجامش ندارم جیگرم...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-(یه نفس عمیق کشیدم):ه ه هر چی بگی انجام میدم!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(با خودم گفتم:چی دارم میگم؟مگه من طرفه اونام؟نباید تسلیم بشم...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
ادامه دارد...
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/12/21 07:55 PM، توسط HeliaHime.)
|
|
2013/12/21 07:52 PM |
|