زمان کنونی: 2024/11/18, 03:13 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/18, 03:13 AM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 4.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوالات شما درباره انیمه کاپتان سوباسا

نویسنده پیام
Storm
مدیر روابط عمومی

اعتبار: 426.0
ارسال: #1
Sport سوالات شما درباره انیمه کاپتان سوباسا
سلامی دوباره

در این تاپیک سوالات خود از مجموعه ها و کارکتر های کاپتان سوباسا بیان می کنید . ما سعی می کنیم در اسرع وقت به آن ها پاسخ دهیم
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/03/17 09:58 PM، توسط farshad.)
2010/09/17 08:44 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Le0n
کاربر فعال پارک انیمه

اعتبار: 14.0
ارسال: #2
RE: سوالات شما درباره انیمه کاپتان سوباسا
میخواستم بدونم بازی کاپیتان سوباسا سگا سی دی با چی اجرا میشه حدود 50 مگ و فرمتش هم ایزوست؟؟؟
راستی کسی رمزی از بازی سوباساCaptain Tsubasa III - Koutei no Chousen داره؟؟؟؟اگه این بازی رو کرده باشید میبینید در ال استار همه ی بازیکن ها نیستند البته من به یه بازیکن نیاز دارم شستر بازیکن المان توی بازی شماره 5 رو می پوشه در کل این بازی رمز داره؟؟؟؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/09/17 11:37 PM، توسط Le0n.)
2010/09/17 11:25 PM
Le0n
کاربر فعال پارک انیمه

ارسال: #3
کسی اسم دروازه بان برزیل رو میدونه؟؟؟؟همینطور شماره 10 برزیل نه کارلوس سانتانا اون شماره 9
اگر کسی بازی سوباسا 2 رو تموم کرده باشه که مال میکرو هم بوده voll 2 میدونه فینال برزیل با ژاپن و در نیمه دوم شماره 10 عوض میشه و کسی وارد زمین میشه که شوت هاش غیب میشن در کل من این بازیکن را تحسین میکنم کسی اسمش رو میدونه؟؟؟؟
راستی میزوگی تاپیک نداره من واقعا اون رو تحسین میکنم و به نظر من بهترینبازیکن ژاپن است و از لحاظ تکنیک پاسگیری تکل دور کردن توپ در شرایط مناسبو تدبیر های هوشمندانه و مربی گری نظیر نداره در کل من روی میزوگی تعصبدارم توهین کردن به میزوگی مثل اینه که به خودت توهین کردی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/09/18 12:08 AM، توسط Le0n.)
2010/09/17 11:48 PM
farshad
キャプテン翼の生成

اعتبار: 1019.0
ارسال: #4
آرتور كوئيمبورا جاي 10 كه موخاكستريه مياد . به ناتورزا هم معروفه .
سگا سي دي مبدلش جداست اونو فردا معرفيش ميكنم !
برزيل دروازبان كوپا آمريكاش گونزالزه و تو ميكرو اسمش يادم رفته اما فردا نگاه ميكنم اسمشو ميگم !
فعلا اينا رو داشته باش تا فردا صبح چكش كنم و جواب درست رو پيدا كنم !
همه ي بازي هاي كاپتان سوباسا رمز دارن و ايني كه شما گفتيد هم مال سوپر نينتندوست كه فردا رمزاشو با كمك داش احمد و بقيه برات مينويسيم ! البته يا تو قسمت بازي ها يا تو همينجا !
سعي ميكنم لينك مبدل سگا سي دي رو هم پيدا كنم برات بزارم !
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/09/18 01:02 AM، توسط farshad.)
2010/09/18 01:00 AM
Storm
مدیر روابط عمومی

ارسال: #5

راستی میزوگی تاپیک نداره من واقعا اون رو تحسین میکنم و به نظر من بهترینبازیکن ژاپن است و از لحاظ تکنیک پاسگیری تکل دور کردن توپ در شرایط مناسبو تدبیر های هوشمندانه و مربی گری نظیر نداره در کل من روی میزوگی تعصبدارم توهین کردن به میزوگی مثل اینه که به خودت توهین کردی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

بله تاپیک داره . اما زیاد بحث نکردن http://animpark.net/showthread.php?tid=81
بیشتر تاپیک واکی و کاکرو پر حجم . تا چند روز دیه راست و ریستش می کنم !!!
2010/09/18 08:55 AM
farshad
キャプテン翼の生成

اعتبار: 1019.0
ارسال: #6
داش ميزوگي تو اين سري هم مربي است . يعني سري manana latino
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/09/18 11:34 AM، توسط farshad.)
2010/09/18 11:33 AM
احمد
Shinobi Prince

اعتبار: 281.0
ارسال: #7
سوپر نینتندو بر خلاف میکرو که برای هر مرحله کد میداد سوپر نینتندو خودش سیو میکنه شما برای دستیابی به بقیه بازیکنها باید مد داستانی رو تا اخر بازی کنی و اگر هم از قابلیت save state استفاده میکنی باید بر روی state 0 ذخیره بشه یه ضد حال هم داره که در مد allstar اشنایدر رو بدون شوت neo fire بهت میده
اگه فایلهای state ذخیره شده روی کامپم پیدا کردم برات میذارم ولی الان در دسترسم نیست
در مورد رمز هم باید در قسمت cheat code مبدل کدهای که داده میشه را وارد کنید
اگه اقا فرشاد کمک کنه کدها را براتون میزاریم و اگه منبع کدها را میخوای سایت gamefaqs در قسمت faq چند فایل متنی دارد که معمولا در اخر فایل متنی چند تا کد وجود داره که فایلهایی که متنشون غیر از انگلیسی معمولا کدهای بیشتری داره
2010/09/18 01:25 PM
Le0n
کاربر فعال پارک انیمه

ارسال: #8
(2010/09/18 01:25 PM)احمد نوشته شده توسط:  سوپر نینتندو بر خلاف میکرو که برای هر مرحله کد میداد سوپر نینتندو خودش سیو میکنه شما برای دستیابی به بقیه بازیکنها باید مد داستانی رو تا اخر بازی کنی و اگر هم از قابلیت save state استفاده میکنی باید بر روی state 0 ذخیره بشه یه ضد حال هم داره که در مد allstar اشنایدر رو بدون شوت neo fire بهت میده
اگه فایلهای state ذخیره شده روی کامپم پیدا کردم برات میذارم ولی الان در دسترسم نیست
در مورد رمز هم باید در قسمت cheat code مبدل کدهای که داده میشه را وارد کنید
اگه اقا فرشاد کمک کنه کدها را براتون میزاریم و اگه منبع کدها را میخوای سایت gamefaqs در قسمت faq چند فایل متنی دارد که معمولا در اخر فایل متنی چند تا کد وجود داره که فایلهایی که متنشون غیر از انگلیسی معمولا کدهای بیشتری داره

خوب من رفتم ولی هیچی پیدا نکردم میشه خودتون رمزهاش رو بزارین thanks
(2010/09/18 01:00 AM)farshad نوشته شده توسط:  آرتور كوئيمبورا جاي 10 كه موخاكستريه مياد . به ناتورزا هم معروفه .
سگا سي دي مبدلش جداست اونو فردا معرفيش ميكنم !
برزيل دروازبان كوپا آمريكاش گونزالزه و تو ميكرو اسمش يادم رفته اما فردا نگاه ميكنم اسمشو ميگم !
فعلا اينا رو داشته باش تا فردا صبح چكش كنم و جواب درست رو پيدا كنم !
همه ي بازي هاي كاپتان سوباسا رمز دارن و ايني كه شما گفتيد هم مال سوپر نينتندوست كه فردا رمزاشو با كمك داش احمد و بقيه برات مينويسيم ! البته يا تو قسمت بازي ها يا تو همينجا !
سعي ميكنم لينك مبدل سگا سي دي رو هم پيدا كنم برات بزارم !

خوب من مبدل رو دانلود کردم ولی فایل اجرا نمیشه همچین پیغامی میده please configure USA BIOS in option set config sega cd میشه مراحل اجراش رو بهم بگینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه thanks a lot
راستی کسی سایتی برای دانلود قسمت های شین کاپتان سوباسا با زبون ژاپنی و زیرنویس انگلیسی میدونه ولی رپید شر نباشه اگه دانلود مستقیم یا مدیافایر باشه چه بهتر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/09/18 02:48 PM، توسط Le0n.)
2010/09/18 02:36 PM
Storm
مدیر روابط عمومی

ارسال: #9
راستی کسی سایتی برای دانلود قسمت های شین کاپتان سوباسا با زبون ژاپنی و زیرنویس انگلیسی میدونه ولی رپید شر نباشه اگه دانلود مستقیم یا مدیافایر باشه چه بهتر

دوست من . من خودم توی بخش درخواست لیک دانلود انیمه درخواست دادم !! اما فقط ژاپنی بود . لینک هایی به من دادن بعد من توی تاپیک مستقیم کردن لینک ریپد شیر درخواست مستقیم کردن لینک رو کردم . اما این کار تفاوتی داره . یعنی این که الان اون لینک ها مستقیم شده پاک شده .. فکر کنم باید بری توی تاپیک درخواست لینک دانلود پست بدی و شرایطت رو اعلام کنی . من هم به شایان میگم بیاد کارت رو راه بندازه !!
2010/09/18 02:59 PM
Le0n
کاربر فعال پارک انیمه

ارسال: #10
ارتور کوئیمبرا بازیکن شماره 10 برزیل در انیمه یا مانگا بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟همچنین گرتیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
2010/09/18 03:02 PM
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Sport مقایسه شخصیت های انیمه ی کاپتان سوباسا با بازیکنان حال  فوتبال جهان ALI-TSUBASA 55 31,727 2023/03/23 09:09 PM
آخرین ارسال: nankatsu
  عکس های سوباسا و تارو در فوتبالیست ها STELLA STAR 30 32,209 2023/02/06 09:56 PM
Sport گیف های انیمه سوباسا yahiko 46 29,738 2023/02/06 09:53 PM
  عکس های کاپیتان سوباسا Manaka 4 6,252 2022/11/19 03:30 PM
Sport نظرتون درباره كاپتان سوباسای دخترونه چيه ؟ farshad 74 24,376 2022/10/13 01:55 PM

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان