خب دوستان خسته نباشین
لطفا قبل از خوندن این پست ارامش خودتون حفظ کنین
دوستایی که قبلا تو مسابقه والپیپر سازی شرکت کرده بودن می دونن که من سختگیرم
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
سختگیری و گفتن اشکالا ت هم فقط باعث پیشرفت میشه و گرنه ما قصد اذیت و ناراحت کردن کسی و نداریم
خوب اول از همه از اینکه جرات کردین و شهامت به خرج دادین و تصمیم گرفتین که انیمه ای و نقد کنین بهتون تبریک می گم
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیدوارم که شاهد فعالیت بیشتر شما و بقیه کاربرهای عزیز تو این بخش باشیم
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ولی خوب نکاتی هست که باید در نظر بگیرین
و بنا به این نگاتی که در ادامه می گم
کلا دوتا از نقد ها فاقد شرایط لازم برای شرکت در مسابقه هستن چون فقط معرفی کردند
یکی از نقد ها کپی بود بیشترش
و سه تا نقد دیگه هم خیلی خلاصه بودن و اگه اونا رو کنار هم و بزاریم هنوز نمی تونن یه نقد کامل و نشون بدن
بنابراین از نظر من هیچ کدوم از نقد ها جزو داوری حساب نمیشن و نمی تونیم از توشون برنده اعلام کنیم
============================================
خب حالا نقد چیه و ما تو نقد انیمه چی کار می کنیم
تو نقد و بررسی شما یه خلاصه مفید جامع مختصر از انیمه رو قرار میدین
و بعد جنبه های مختلف اون بررسی می کنین
مثلا داستان پردازی شخصیت پردازی طراحی نور پردازی گرافیک کارگردانی محتوای داستای نتیجه گیری داستان روند داستان
موسیقی متن تیتراژ سرگرم کننده بودنش ایده داستان و اینکه ایا تکراریه یا نه و اگه تکراریه ایا تونسته از انیمه های مشابه ش با این ایده بهتر عمل کنه یا نه و چرا و به چه علت و کلا هر نکته ای که به نظرتون میاد
در نهایت نقاط ضعف و قوت - نقاط مثبت و منفی و بنویسن
برای هر کدوم از قسمت ها که نقد کردن یه امتیاز بدن
و ارزش گذاری کلی
دوستای عزیزم اگه این تاپیک و خونده بودین ( کافی بود واقعا یه نگاه به این بخش مینداختین من این چیزا رو قبلا خلاصه تو این تاپیک گفته بودم
http://www.animpark.net/thread-16576.html
================================================
برای مثال دوست عزیزی که انیمه اخرین اسرافیل و نقد کردی
شما اومدی تو هر پست تعریف یه جنبه از نقد و نوشتی بعد هم یه جمله نظرتو نوشتی و تموم در حالی که اولا منی که می خوام نقد بخونم به اینا کار ندارم که نقد ادبی تعریف چیه و اینا ( برای این کار باید یه تاپیک جامع و کامل توسط یه منتقد حرفه ای نوشته بشه
حالا که اینطوری نوشتی پس باید خیلی بیشتر توضیح بدی
از اون طرف اومدی از کلماتی مثه دکوپاژ استفاده کردی و میزانسن خوب سوال من اینه چه ربطی به شخصت پردازی دارن؟
نباید اینا رو باهم قاطی می کردی
در کل به جای نقد کردن بیشتر فقط توضیح جنبه های مختلف نقد و دادی و عملا انیمه رو نقد نکردی
نکات ضعف و قوت انیمه رو ننوشتی
امتیاز ندادی و جنبه های که بالا نوشتم هم توضیح ندادی کامل
ناراحت نشی ولی به نظر من از سر باز کنی بود نقدت به جای اینکه توضیح بدی این نقد تعریفش اینه و ... خود انیمه رو ازاون جنبه ها بررسی و نقد می کردی
دوست عزیز که انیمیشن اواتار کورا رو نقد کردی
نکته مثبت نقد شما همون بیان نکات قوت و ضعف و مثبت و منفی انیمه بود ( هرچند کپی کرده بودی
هم معرفی و هم قسمت نکات مثبت و منفی و
کپی کرده بودی
علاوه بر اون قسمت های مختلف و بررسی و نقد نکرده بودی به طور کلی و توضیح نداده بودی
بنابراین از دور مسابقه حذف میشه
دوست عزیز ی که انیمیشن ارتش فضایی تهاجم و نقد کردی
شما معلومه دقت زیادی داری ولی اول اینکه چرا اسم انگلیسی شو ننوشتی؟
و دوم اینکه چرا اینقدر پراکنده و در هم نوشتی نقدت تیکه تیکه است
کلی هم پست اسپم زدی اونجا
اگه بتونی با همین دقت همه زوایای مختلف و بررسی کنی و بنویسی عالی میشه ( هر قسمتی که نوشتی مشخصه که با دقت نوشتی
نقد سونیک و اون یکی نقد انیمیشن آزدهاسواران!!!هم شرایط لازم برای شرکت در مسابقه رو ندارن
نقد انیمه توکیو غول هم پیوسته بود ولی بیشتر توضیح در مورد خود داستان بود
================================================
در کل نمره هایی که مارال عزیز و ای دی پی عزیز دادن خیلی دست بالا هستن و اصلا قابل قبول نیستن
قرار نیس که سر خودمون و شیره بمالیم
نقل قول از ADP عزیز
نقل قول: ولی یک چیز که نظر مرا جلب کرد، ساختن یک تاپیک نظرات بود که برای بخش نقد و بررسی کم سابقه بود! کی بگم کار جالبی بود...
زدن این تاپیک لزومی نداره
هر تاپیک معرفی و بررسی که زده میشه
همون جا بقیه کاربران می تونن نظرشون و بدن
کلا چه کاریه که یه تاپیک نظرات جدا بزنیم؟
پیشنهاد می کنم دوستای عزیز تاپیکهاشون و کامل کنن
بعد هم تاپیک ها رو بفرستیم در قسمت مربوط به خودشون
حتما توی عنوان تاپیک اسم انگلیسی ( یاژاپنی ) و فارسی انیمه / انیمیشن و بنویسن که وقتی سرچ میشه تو سایت پیداش کنن کاربرا
اگه از جایی کپی کردین اسم منبع رو بنویسین فردا میان یقه ما و شما رو می گیرن