زمان کنونی: 2024/11/08, 03:34 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/08, 03:34 PM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 4.42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عشق سونیک و امی حقیقته

نویسنده پیام
X Phoenix X
شرلوک پارک انیمه

اعتبار: 1892.0
ارسال: #41
RE: عشق سونیک و امی حقیقته
بسم ال....تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
من 5مورداول روخوندم توجیح شدم تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifاصلا دیگه...نیازی به خوندن دوباره نیستصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

2014/03/26 03:29 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Milanna
دختر شیطان

اعتبار: 17.0
ارسال: #42
میگم میتونی یه پرتغالی ترجمش کنی؟؟؟تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
اخه نه که همه ماشالا انگیسی فولن گفتم یه چالش براشون درست بشهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
با رویا هم کاملا موافقم تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
2014/03/26 03:33 PM
♥animpark princess♥
♡Shadow lover♡

اعتبار: 327.0
ارسال: #43
فقط امی به سونیک میاد!به بقیه غلط میکنه اگه بیاد!
از نظر من فقط سونامی!
 امی همش به سونیک میچسبید و عاشقش بود اما سونیک از دستش فرار میکرد و من دوست داشتم سونیکم عاشق امی بشه تا امی هم دل شادی داشته باشه!برا همین من عاشق سونامیم!از سونالی هم متنفرم!!!!!!!!!!!!!!1
2014/06/21 09:34 PM
!Web princess
معاون در حال رقص غیر مهندسی:دی

ارسال: #44
(2014/01/01 06:32 PM)uzumaki love نوشته شده توسط:  سونیک امی خوبه به هم میان به پای هم پیر بشن مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

(2014/01/01 06:33 PM)♥PrInCeSs AmY RoSe♥ نوشته شده توسط:  ممنون نظر لطفته!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

(2014/01/01 06:37 PM)uzumaki love نوشته شده توسط:  مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه سونیک امی واقعا زوج خوبی هستن

(2014/01/01 06:42 PM)♥PrInCeSs AmY RoSe♥ نوشته شده توسط:  البته البته!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ولی به پای شادو و امی نمیرسن!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

(2014/01/01 06:50 PM)uzumaki love نوشته شده توسط:  موافقم امی شادو 20 20 هستن مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

(2014/01/01 06:52 PM)♥PrInCeSs AmY RoSe♥ نوشته شده توسط:  آره البته من از همه بیشتر امی و امیلیونو دوست دارم!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بدجور بهم میان!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

(2014/01/01 06:53 PM)uzumaki love نوشته شده توسط:  اونا که کپی هم دیگه هستن
همگی توجه
این پست انگار چت باکسه!!
لطفا پست رو چت باکس نکنید(خواننده ها که میهمانان هم جزو اون ها هستن سرگیجه میگیرن!)
این ایراد صفحه ی اول بود که دیدم(بقیه شون رو حال ندارم بعدا میبینممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
2014/06/21 09:42 PM
Zahra81
..:پلیس خانوم پارک انیمه:..

اعتبار: 88.0
ارسال: #45
البته کی باید در عشق ایندو شک داشته باشه؟؟؟؟؟

2014/07/02 12:18 AM
sha.j.t
نیشخنــــــد متحرک

ارسال: #46
سونامی
 مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه  
این مقاله حضور این زوج محبوب و پر طرفدار سونایمی در بازی کارتون ها و کمیک های سونیک نشان میده سونایمی برای عشق سونیک و ایمی استفاده  سونایمی ترکیبی از سون( son)نصف اسم سونیک و ایمی (amy)کل اسم است پس هر کس سونایمی را مسخره کنه یعنی نصف سونیک و کل ایمی را مسخره کرده سونایمی یک علاقه شاد و بامزه است و تونسته طرفداران زیادی به خودش جذب کنه من شما را نمیدونم و خودم عاشق سونایمی هستم و این مقاله را از وب معلومات معتبر سونیک یعنی http://sonic.wikia.com/ اینم ادرس صفحه برای اینکه باور کنید http://sonic.wikia.com/wiki/User:Kagimizu/SonAmy البته من این مقاله را ارتقا دادم خیلی خوب ادامه مطلب
 عشق ایمی به سونیک 
من میدونم که اثبات این عشق نیاز به حرف زدن نداره اخه مثل نور افتاب واظحه ولی با این همه نیاز داره و خیلی ها باورش ندارن و ایمی را با کسی غیر از سونیک میخان ( حق دارن ایمی به این خوشکلی )   سونیک سی دی - از سونیک سی دی شروع میکنیم اولین بازی که ایمی در ان دیده شد در سونیک سی دی ایمی یک دختر کوچولو 8 ساله است که کنار رود خانه به دنبال چیزی میگشت این رود خانه کنار کارخانه قدیمی افتاده بود و همراه انفجار این کارخانه سونیک ظاهر میشود این انفجار میتوانست موجب مرگ ایمی شود ولی سونیک ایمی را نجات میده ایمی در بازی سونیک سی دی خیلی کوچک نشان داده شد بخاطر همین وقتی سونیک اورا بین دو دستش گرفته بود ایمی چشمان خودش را میبنده ولی در نهایت سونیک را میبینه و از همون وقت عاشق سونیک میشود و به دنبال پیدا کردن سونیک میرود و در مرحله دیگری پیداش میکند و .......................   سونیک ادونچر-قصه ایمی در بازی سونیک ادونچر از قدم زنی ایمی در خیابان شروع میشود که در دستش یک کیسه بزرگ از خریداش بود . ایمی ناگهان سفینه اگمن را میبینه و از سفینه فلیکی بیرون میاد و به طرف ایمی میفته و چون زمرد همرا فلیکی بود روبات بزرگی از سفینه پایین میاد و به ایمی حمله میکنه ایمی همراه فلیکی فرار میکنه و سونیک اولین کسی بود که ایمی به دنبالش میرود .   سونیک ادونچر 2- در بازی سونیک ادونچر 2 ایمی همراه تیلز به دنبال نجات سونیک از زندان بودند و ایمی بدون تفکیر به عواقب به زندان سونیک میرود و به سونیک میگه اگه ازادت کنم با من ازدواج میکنی ؟ . و در وقتی دیگر در فضا وقتی اگمن سونیک را منفجر میکنه ایمی کلی براش ناراحت .......میشه ایمی سونیک را دوست داره .   سونیک بتلی -در بازی سونیک بتلی وقتی که emerl را پیدا میکنن ایمی خودش را به عنوان یک مادر میبینه که باید به ایمرل کمک کنه ایمی این کارشو خیلی جدی میگیره اما سونیک هههه پدر میشه و شاید روز روزگار ایمی مادر یک خانواده بشود .    سونیک انلشید -در بازی سونیک انلشید وقتی ایمی سونیک را در وضع هیولا میبینه حسابی تعجب میکنه و به سونیک اشنا نمیشه اما در وقتی دیگر وقتی سونیک ایمی را نجات میده و رو پاهاش بلند میکنه  ایمی احساسی به این هیولا میکنه که میگه این سونیکه .   سونیک 2006-در بازی سونیک 2006 ایمی اول به سیلور کمک میکنه تا به دنبال سونیک برود دون اینک بدون ابلیس که سیلور دنبالشه همون سونیکه و وقتی سیلور به جان سونیک میفته ایمی از سونیک دفاع میکنه و وقتی سیلور میگه که سونیک سبب نابودی دنیا خاهد بود ایمی باید انتخاب میکرد سونیک یا دنیا و ایمی سونیک را انتخاب میکنه.    سونیک رایدرز جاذبیه صفر -در بازی سونیک رایدرز ایمی در جنگلی گم شده بود و وقتی که سونیک را پیدا میکنه میگه سونیک من خیلی ترسیده بودم ولی حالا که همراه تو هستم اصلا احساس ترس نمیکنم .    عشق سونیک به ایمی
شاید سونیک خیلی عاطفه خود را به ایمی ظاهر نمیکند ولی سونیک دلیل های واضحی داده.  

سونیک سی دی 
-در بازی سونیک سی دی بعد اینکه سونیک ایمی را از انفجار نجات میدهد غیبش میزنه اما ایمی به دنبالش میرود و در مرحله دیگری پیداش میکنه و سونیک را بغل میکنه با
 اینکه سونیک از دیدن ایمی خوشحال نمیشود ولی وقتی متال سونیک ایمی را میدزدد سونیک به دنبال نجات ایمی میرود به مخفیگاه اگمن و در نهایت بازی ایمی را نجات میدهد اما در جنگ با اگمن میبازد.

سونیک ادونچر 
-سونیک خود را نگهبان ایمی و فلیکی میبیند و موضوع کمک ایمی را از زیرو خیلی جدی میبیند و موفق میشود.

سونیک ادونچر 2
-در بازی سونیک ادونچر 2 بعد از اینکه ایمی سونیک را نجات میدهد سونیک از ایمی تشکر میکند و از نگاهش به ایمی معلوم بود که خوشش امده بود.

سونیک انلشید 
- در بازی سونیک انلسید وقتی ایمی سونیک را بغل میکنه سونیک میگه ولم کن اما ایمی به حرف سونیک اهمیت نمیده ولی وقتی به صورت سونیک نگاه مینه سونیک را محکم هل میده میدو میره و در این وقت سونیک دست خود را بلند میکنه به ایمی و خیلی ناراحت بود.

-در وقت دیگری وقتی سونیک ایمی را از سربازان گایا نجات میده و ایمی را که بر زمین افتاده بود را میگیرد و بلند میکند ولی وقتی ایمی به سونیک نگاه میکنه سونیک فرار میکنه از خجالتش و از ترسش که ایمی دیگه ازش بدش بیاد .

سونیک رایدرز جازبیه صفر 
-دربازی سونیک رایدرز بعد از اینکه ایمی سونیک را پیدا میکنه و سونیک تیلز ناکلز و ایمی به مخفیگاه اگمن میروند و وقتی که روبات های اگمن به جت و دوستانش حمله میکنند سونیک فکر میکنه که روبات ها به طرف انها امدند و با اینکه کنار تیلز ایستاده بود میپره جلوه ایمی و از ایمی دفاع میکنه ناکلز از تیلز دفاع میکنه ولی میفهمند که روبات ها به تیم بابیلون حمله کرده اند.

سونیک فری رایدرز
-در بازی سونیک فری رایدرز سونیک با سر گروه تیم رز ایمی مسابقه میدهد و قرار میگذارند که اگه ایمی برنه بشه سونیک همراهش بیرون میرود و ایمی برنده میشه ولی بنظر شما مهارت های تخته سواری ایمی از سونیک بهتره یا اینکه سونیک گذاشت ایمی برنده شود.

سونیک و شوالیه سیاه
-در نهایت باریه سونیک و شوالیه سیاه سونیک بعد از بیدار شدن قصه خودشو به ایمی میگه اما ایمی حسابی عصبانی شده بود چون سونیک قرار بود همراهش بیرون برود و این یعنی بین این دو نفر قرار بود .

خیلی خوب اینم از حضور ها امیدوارم که خوب باشن 
خیلی خوب اینم از ظهورش ولی حتما میپرسید برای چی ایمی رز :

[size=10.909090995788574px]حتما برای خیلی ها سوال شده برای چی اینقدر ایمی را میخواهیم  برای چی ایمی باید با سونیک باشه خیلی خوب اینم دلیلاش : 1-ایمی زیبا ترین و خوشکل ترین شخیصت دختر  در بازی های سونیک است  .2-ایمی تنها دختریه که واقعا سونیک را دوست داره .3-ایمی شاد ترین و  خوشحال ترین شخصیته  و تونسته از یک خرگوش کوچولو و از یک ماهی گیر ساده یک گروه بسازه و این گروه هم قدم گروه سونیک و شدو در سه روز به  مخفیگاه اگمن رسید این نشان میده که ایمی یک سر گروه عالیه .4-ایمی درست مثل سونیک ورزشیه  و در تک تک بازی های المپیک شرکت کرده .5-ایمی تنها شخصیت کمیکیه که از دنیای کمیک ها به بازی ها منتقل شد ( اولین حضور ایمی در کمیک ژاپنی مانگا بود سال 1992 )6-ایمی یک شخصیت فرعی نیست و در بیشتر بازی ها دور یک قهرمان را گرفت .7-ایمی در بازی ها ، کارتون ها، برنامه ها و کمیک های سونیک حضور داشت .8-ایمی همیشه همراه سونیک بوده .9-ایمی پر مهارت ترین شخصیت دختر سونیکیه از مهارت های ایشان ( رقص باله ، شنا، تخته سواری، اشپزی ، اسب سواری ، تیر اندازی ، جادو گری در بازی سونیک و شوالیه سیا ه، نواخت پیانو ، رانندگی در مسابقه نیز شرکت کرده ،و....)10-ایمی از بچگی سونیک را میشناخت و با سونیک دوست بوده .11-ایمی خوش اخلاق ترین و دوست داشتنی ترین شخصیت دختر سونیکه خیلی هم محبوبه نیز شجاع ترینه برای اینکه ایمی در دفاع از نفس خیلی ماهر نیست  و میشه گفت یک هدف اسان برای دشمنانشه اما ایمی با این همه زندگی خود را به خطر میندازد  و با شجاعت میستد.12-ایمی تقریبا با همه دوسته و همه او را دوست دارند  و در بازی سونیک راش به بلیز کمک کرد که معنی واقعی دوستی را بفهمه با اینکه بلیز 14 سالشه .13-ایمی % 100در سگا تایید شده  و یک شخصیت مشترک در شرکت ارشی کمیک  سگا  و فلیتوی بوده .14- در سال 1993قبل از اینکه بازی سونیک سی دی  نشر بشه سگا به فکر نشر بازی بود که در ان سونیک با سالی باشه  اما شرکا فکر خودشو کرد و ایمی را بجای سالی اکرن  در بازی حضور داد. 15-صورتی +ابی =بنفش ( امتحان کنید ابی را با قهوی بزارید ببینید چی میاد )16- ایمی همیشه و همیشه در بازی ها به خاطر سونیک حضور داشت .17-در سال 1999 قبل از نشر بازی سونیک ادونچر ایمی شکلی کلاسیکی  و ساده داشت اما سگا به جای این که ایمی را حزف کند او را به عنوان یک قهرمان در بازی نشان داد.18-ایمی بعد از بازی سونیک ادونچر در همه بازی های سونیک حضور داده شده .19-follow me , my sweet passion, that's my reason , the shining road  از اهنگ های ایمی رز هستند که دوتای انها در مورد عشق سونیک و ایمی میخونه .20-ایمی  یکی از  4شخصیت اصلیه سونیکه ( سونیک، تیلز، ناکلز و ایمی )21- البته با اینکه ایمی این همه خوبی داره و خیلی شکلش ناز نازیه  ( مراقب باشید گول نخورید ها ) ولی ایمی  همراه با چکش پیکو پیکوش  میتونه همه چیز را نابود کنه قدرت نامری شدن داره در بازی سونیک2006 و با اینکه 12سالشه ولی دو رقیب 18 ساله داره رژ و ویوی  و در بازی سونیک فری رایدرز با سونیک مسابقه داد و برنده شد .22-ایمی  سومین شخصیت قهرمان در بازی های سونیک است :سونیک1991تیلز1992ایمی1993.23-ایمی جای سالی در سال 1993گرفت چون قرار بود سالی به جای ایمی در بازی ها حضور داشته باشه اما سگا ایمی را تایید کرد.24-ایمی بهترینه بخاطر همین همه اون را به عنوان یک زوج میخوان ( شدو تیلز ناکلز سیلور جت مفلیس ..... )25-اگه این 24 مورد را باور ندارید اینو بخونید ؛ وقتی سالی حذف شد شکل ایمی را تقلید کرد تا برگرده  از سر تا پا میتونید توش ایمی را ببینید  :-همه میدونن که بدن سالی بیشتر شبیه بدن ادمه تا به شخصیت های سونبک اما در شکل جدید بدنش را از ایمی تقلید کرد.-سه سیبیل سالی در شکل جدید دیده نمیشه درست مثل ایمی.-یقه لباس سالی یقه لباس ایمیه  و لباسی که زیر جاکتش پوشیده لباس ایمیه  ولی سیاه.-شلوار سالی همون شلواریه که ایمی در بازی سونیک و ماریو در المپبک  میپوشید پوشیده .-پوتین جدید سالی را با پوتین قبلیش  و پوتین ایمی  مقایسه کنید بیشتر شبیه کدومه.-رفتار سالی قبلی را با رفتار جدیدش و رفتار ایمی مقایسه کنید و فرقو ببینید.-دست بند سالی همون دست بنده ایمیه ولی از نوع ابی.[size=10.909090995788574px]اینم 25دلیل که میگه برای چی ایمی باید با سونیک باشه امید وارم که خوشتون اومده باشه ♡ [size=10.909090995788574px] 

2014/07/07 11:38 PM
sha.j.t
نیشخنــــــد متحرک

ارسال: #47
RE: سونامی
بعله سونامی عشق تایید شده ی سگاست منم دارم میگم که تو بیوگرافی امی خوندم که سونیکو دوسش داره نگفت که سونیکم اونو دوسش داره!!تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/32.gif
تو یه وبلاگ عکس بیوگرافی امی رو گذاشته بود منم رفتم سراغش!
این عکسو بعدا میذارم!!
ولی در هر صورت آره سونامی حقیقیه شدامیو سونیزو سونالی و از همه بدتر شدالی(شدو و سالی)وجود ندارن!
و همین باعث میشه حس کنم سونیک خیلی بچگونس!یه قسمتشم دانلود کردم یه چیزی اونور تر از بچگونه بود!
فک کنم همون بازیاش بهتر باشن تا سونیک ایکس!
من نمیخوام اینجا دعوا را بندازین چون خسته شدم!
میتونین درکم کنید!؟من بدبخت واسه همین که زیاد از سونامی خوشمنمیومد وبلاگ سونیک نه وبلاگ دخترونم چندین بار هک شد!البته نصف نصف بود یه نصف سونامیا یه نصف اونایی بودن که از سونیک حالشون به هم میخورد!!
صدتا تهمتم بهم زدن که هکرمو هکر وب نازنینم!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2014/07/21 08:35 AM
!Miss Elsa
Dream Girl

ارسال: #48
یکی ترجمه کنه بزاره این تومارو! تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
عشق امی به سونیک که حقیقته ولی سونیک به امی......

2015/03/03 02:42 PM
youi
ايفاگر نقش

ارسال: #49
كاش فارسي مي نوشتيداين جوري بايد ترجمه كنيم تا متوجه بشيم من ك فهميدم ولي براي بقيه كاربرا ك اينگليسيشون خوب نيست گفت باز هم ممنون عالي بيدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2015/03/20 05:50 PM
youi
ايفاگر نقش

ارسال: #50
براي من يكيشون اينگليسي اومد ولي بقيه توضيحات فارسي مياد  اون اولي ك اينگليسي بود رو منظورم بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2015/03/20 05:52 PM
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
zتوجه تاپیک طرفداران سونیک shein 56 23,963 2022/08/23 06:25 AM
آخرین ارسال: DemonLord
  شخصیت خیالی شما در سونیک Digimon|sonic 0 1,142 2022/06/12 06:36 PM
آخرین ارسال: Digimon|sonic
  کدوم زوج رو توی سونیک دوست داری یا اینکه و دوستداری به وجود بیاد؟ میرانوا 14 5,811 2021/05/03 03:52 PM
آخرین ارسال: Ilyaa_JA
Question چرا از کارتون سونیک خوشت میاد؟ sha.j.t 14 6,335 2021/05/03 03:51 PM
  کدوم بیشتر به سونیک میاد؟! میرانوا 10 4,478 2021/05/03 03:48 PM

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان