پارک انیمه
معرفی میلز (تیلز) روباه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html)
+--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html)
+--- موضوع: معرفی میلز (تیلز) روباه (/thread-9360.html)

معرفی میلز (تیلز) روباه - shein - 2013/08/06 09:34 PM

میلز پراور روباهی به رنگ زرده که بهترین دوست سونیک خارپشت محسوب میشه. او دو دم داره و به همین دلیل به اون تیلز (دم ها) گفته میشه.
تیلز تا جایی که من شناختمش خیلی ترسو و دست پا چلفتیه و سونیک یه جورایی بیشتر وقتا جمع و جورش میکنه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ولی بعضی وقتا هم با قدرت پرواز کردنش (به صورتی که دم هاش مثل بال هلیکوپتر میچرخن و اونو از زمین بلند میکنن.) کمک بزرگی برای سونیک و دوستای دیگش بوده.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تیلز 13 سالشه و غذای مورد علاقش گوشت خرگوشه.
و به طور معمول با تورنادو (هواپیمای سونیک) این ور و اون ور میره.
خب..دیگه چیز دیگه ای پیدا نکردم که ارزش گفتن داشته باشه!!
عکساشم الان میذارم. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: معرفی میلز (تیلز) روباه - KÅGÂMÎ ♥ - 2013/08/06 09:41 PM

وای ممنونم چه خوب بود ایول مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من توی افای سونیک چونکه نقش تیلز رو دارم به دردم میخوره ممنونم

RE: معرفی میلز (تیلز) روباه - shein - 2013/08/06 09:43 PM

بفرمایین! اینم عکسا!
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: معرفی میلز (تیلز) روباه - HeliaHime - 2013/08/06 09:44 PM

ممنون اما تیلز 9 سالشه!
قابلیت سوپر شدنم داره!

RE: معرفی میلز (تیلز) روباه - KÅGÂMÎ ♥ - 2013/08/06 09:48 PM

نخیرم ایمی ... من 13 سالمه... ( خود واقعیمم واقعا 13 سالمه چه خوب... )
سوپر شدنم که مرحبا....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه عشقممممممممممممممممممممممممممممممم تیلز مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: معرفی میلز (تیلز) روباه - amy - 2014/05/13 04:10 PM

تصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gif