معرفی شدو خارپشت - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html) +--- موضوع: معرفی شدو خارپشت (/thread-9356.html) |
معرفی شدو خارپشت - shein - 2013/08/06 12:24 PM شدو خارپشت، خارپشتی به رنگ مشکی و قرمز هست که توسط پروفسور جرالد روباتیک ساخته میشه. بعد از مدتی، اون و ماریا روباتیک (نوه ی جرالد) با هم دوستانی بسیار نزدیک میشن و علاقه ی شدیدی به همدیگه پیدا میکنن. یه روز پسری شدو رو میبینه و بلافاصله فکر میکنه که شدو شخصیتی بد و شروره. اون پسر بزرگ و یک کماندو g.u.n شد ولی هنوز هنوز شدو رو بخاطر داشت به همین دلیل به دستور اون به سفینه ی پروفسور جرالد حمله میشه و اونا قصد کشتن شدو رو میکنن ولی نمیتونن پروفسور جرالدو بکشن. در این بین ماریا و شدو به اتاقی فرار میکنن که غلافی در اون بود بعد ماریا شدو رو داخل غلاف میذاره و از اون میخواد که بهش قول بده از مردم زمین محافظت کنه. و بعد خودش به علت تیری که میخوره میمیره. جراد که از مرگ نوش دیوونه شده حافظه ی شدو رو فرمت میکنه و کاری میکنه که اون فقط صحنه ی مرگ ماریا رو به یاد بیاره و به طور کل قولی که به ماریا داده بود رو از بین ببره تا به اون وسیله بتونه از مردم زمین انتقام بگیره.. و بعد از اونم جرالد همیشه شدو رو به ازار مردم تشویق میکنه... شدو با این که ظاهر و رفتار خشن و جدی ای داره در باطن کاملا احساساتی و مهربونه و اون قدرت اینو داره از جایی به جای دیگه تلپورت کنه و همچنین زمان رو برای چند ثانیه نگه داره.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: معرفی شدو خارپشت - HeliaHime - 2013/08/06 12:30 PM اون هم میتونه سوپر شادو بشه و 50 سال توی خواب بوده و سن کاملش 75 هست! ماریا هم به خاطر بیمار بودنش نمیتونست به زمین برگرده برای همین توی سفینه ی پدربزرگش زندگی میکرد و خیلی دوست داشت یه روزی به زمین برگرده اما میمیره... مهم ترین قدرت شادو کیاس کنترله که همون قابلیت غیب شدنه با استفاده از زمردهای اشوبگر! RE: معرفی شدو خارپشت - #AsAl Lee# - 2013/08/06 12:51 PM بابا شدو خیلی قدرتها داره که تو کارتونش استفاده نشده میدونید شدو با اون الماسا فقط سوپر شدو نمیشه تو یکی از بازی های شدو میتونست زمان بی استونه و از همه جلو بزنه یا میتونست همه ی خارپشت هارو دچار فراموشی کنه البته به مدت 3 روز-یکی دیگه از قدرتاش تو بازی ماشین روندن سونیک این بو که با سوپر شدو شدن هم سریعتر به خط پایان برسه هم پشت سری هاشو داغون کنه اصلا سونیک همچنین قدرتهایی ندارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: معرفی شدو خارپشت - shein - 2013/08/06 12:55 PM من خودم به شخصه شدو رو از همشون بیشتر دوس دارم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: معرفی شدو خارپشت - #AsAl Lee# - 2013/08/06 12:59 PM مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: معرفی شدو خارپشت - shein - 2013/08/06 01:01 PM وای چقد خوشگلن اینا!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خیلی دوسش دارم شدو رو! خیلی با ابهته!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: معرفی شدو خارپشت - HeliaHime - 2013/08/06 01:04 PM اره شادو خیلی قوی و خوشتیپه ولی اخلاقش خیلی تند و زنندس! RE: معرفی شدو خارپشت - #AsAl Lee# - 2013/08/06 01:05 PM منم خیلی دوسش دارم شدو خیلی بهتر از سونیکهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: معرفی شدو خارپشت - HeliaHime - 2013/08/06 01:07 PM ولی سونیک خیلی با اخلاق تره! شاد قدرتش از نفرته! ولی سونیک قدرتش از دوستیه! من نمیگم شادو به سونیک نمیرسه ولی جنبه های خوب سونیک بیشتره! RE: معرفی شدو خارپشت - shein - 2013/08/06 01:08 PM نقل قول: خب توهم اگه یکی میزد بهترین دوستتو جلو چشت میکشت همین جوری میشدی!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |