[معرفی و بررسی] انيمه Yuu Gi Ou: Duel Monsters - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: معرفی و بررسی (/forum-42.html) +---- انجمن: S-V (/forum-251.html) +---- موضوع: [معرفی و بررسی] انيمه Yuu Gi Ou: Duel Monsters (/thread-5435.html) |
RE: YU-GI-OH - haxso - 2012/11/28 10:24 AM بهتره که از همون سری اول یا همون Yu-Gi-Oh! Duel Monsters شروع کنیم :
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
1 : شخصیت نقش اول اصلی این بازی رو دقیقا نتونستم بگم کدوم یکی از دو نفر Pharaoh و Yugi Moto هستن مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهچون تقریبا هردوشون یه نفرن ولی من هر کدوم رو جداگانه معرفی میکنم و از Pharaoh شروع میکنم میشه گفت Pharaoh شخصیت اول این انیمه هستش و با اسمهای دیگه ای هم شناخته میشد مثل فرعون - یامی و در آخر هم میفهمه که اسمش Atem یا Atimo هستش این شخص یکی از فرعونهای مصر باستان بوده که در زمان خودش به فرعون برگزیده معروف بوده و تنها کسی بوده که میتونسته قدرت سه هیولای باستانی مصر یا همون خدایان مصر رو کنترل کنه و قدرتش رو هم از پازل هزاره میگرفته و تو مبارزه با یه نفر که از قطعات ملنیوم بر علیه خودشون استفاده میکرده با متلاشی کردن پازل ملنیوم روح خوشو داخل پازل حبس میکنه تا اون شخص نتونه از پازل برعلیه شون استفاده کنه . پازلی که بعد از حدود 500 سال دیگه توسط پدر بزرگ یوگی موتو پیدا میشه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه انيمه Yu-Gi-Oh! Duel Monsters - abaneh - 2012/12/01 01:50 PM Yu Gi Oh: Duel Monsters RE: انيمه Yuu Gi Ou: Duel Monsters - yusei fudo - 2014/06/27 10:55 AM ممنون.من عاشق yu-gi-oh هستم ولی بیشتر از yu-gi-oh duel monster من از yu-gi-oh 5ds خوشم میاد. RE: انيمه Yuu Gi Ou: Duel Monsters - yusei fudo - 2014/06/27 10:56 AM بزودی خودم یه چند تا مطلب در موردش میزارم. RE: انيمه Yuu Gi Ou: Duel Monsters - farzam.singel - 2015/01/04 05:33 PM لینک های دانلودش رو در دسترس ندارید؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: انيمه Yuu Gi Ou: Duel Monsters - mnd - 2016/01/22 09:49 AM لطفا لینک دانلود بزارین نمیتونم پیداش کنم |