پارک انیمه
کدوم کاراکتر انیمه ی سونیک ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html)
+--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html)
+--- موضوع: کدوم کاراکتر انیمه ی سونیک ؟ (/thread-4353.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

کدوم کاراکتر انیمه ی سونیک ؟ - ♥Jun Misugi♥ - 2012/07/08 05:06 PM

از اسم تاپیک تابلو این جا میخوایم چه کنیم
فقط هرکی یه چیزی گفت باید با دلیل بشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: کدوم کرکتر تو انیمه ی سونیک باهال تره؟ - ♥Jun Misugi♥ - 2012/07/08 05:11 PM

از نظر من شادو از همه بهتره
هم خوشگله هم قوی
و وقتی سوپر میشه میترکونه
http://files.shabab.ps/vb/images_cash/uploads/0802211553310arn.jpg
http://fc03.deviantart.net/fs40/f/2009/017/2/2/Shadow_the_Hedgehog_Wallpaper_by_YodaBar02.png

ویرایش: لطفاً عکسهای بزرگ را به پستتون پیوست کنید

RE: کدوم کرکتر تو انیمه ی سونیک باهال تره؟ - LARTEN CREPSLEY - 2012/07/08 06:54 PM

خود سو نیک بهتره در کلمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: کدوم کرکتر تو انیمه ی سونیک باهال تره؟ - !Web Prince - 2012/07/12 08:05 PM

من توی کاراکترهای انیمه سونیک از اون روباه دو دم که میتونست پرواز کنه خیلی خوشم میاد. فکر کنم اسمش Two-Tailed Fox باشه

توضیح: اسم تاپیک رو درست کردم چون غلط املایی داشت
عکسها رو هم به پستتون پیوست کنید

RE: کدوم کاراکتر انیمه ی سونیک ؟ - HeliaHime - 2013/07/23 03:23 PM

امی امی امی:هم خوشگله هم شجاعه هم مهربون هم شیرین و بامزه!و تا حدودی قدرتمند!!!!!!!!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: کدوم کاراکتر انیمه ی سونیک ؟ - C.Toshiro - 2013/07/23 03:38 PM

به نظر من امیلیون از همشون خوشگل ترهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
حالا که تو گزینه ها نبود میخواستم به اگمن رای بدم ولی گفتم ناکلز خوشگلترهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: کدوم کاراکتر انیمه ی سونیک ؟ - ♥Jun Misugi♥ - 2013/07/25 01:03 AM

ولی خوب شادو یه چیز دیگس

RE: کدوم کاراکتر انیمه ی سونیک ؟ - aligodfather - 2013/07/25 01:32 AM

فقط سیلور

برای اینکه داداشای من

نفر سوم در رده بندی خارپشت های خارق العاده خارپشتی جز
سیلور نیست.اولین حظور سیلور در بازی sonic the hedgehogساخت سال 2006 بوداین بازی دارای 3 قسمت با پلیر های سونیک-شدو-سیلور بود که البته با دوستای دیگشونم میشود این مرحله ها رو طی کرد.دوست صمیمی سیلور بلیز یه گربه ی مونث با قدرت اتیشه که سیلور در قسمت سیلور این بازی باهاش دوسته و با هم این قسمتو طی میکنن.از جمله توانایی های سیلور به حرکت در اوردن اشیائ و پرتاب گلوله هایی به رنگ های سبز(شایدم نقره ای)می باشد.سیلور میتونه برای یه مدت کوتاه در هوا خودشو نگه داره و کند تر از سونیک و شدو می باشد. در نگاه اول سیلور بسیار قدرتمند تر از شدو و سونیک نشان داده می شود. دشمن اصلی سیلور در این بازی ابلیس بود که با کمک بلیز اونو شکست داد هر چند من این بازی رو نکردم ولی این رو از روی تریلر سیلور فهمیدم سیلور قدرت اینو داره که از 7 الماس اشوب استفاده کنه و قدرت سوپر و هایپر به دست بیاره هر چند این قدرت از سیلور خیلی کم دیده شده.داخل انیمه ی سونیک اکس در سیزن 3 یه خط داستانی برای سیلور به وجود اومد که اسمش silver misses بود.بیشتر از این چیزی درباره ی سیلور نمی دونم چون سیلور مانند شدو و سونیک زیاد شناخته شده نیست ولی یکی از شخصیت های محبوبه......

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: کدوم کاراکتر انیمه ی سونیک ؟ - HeliaHime - 2013/07/25 10:26 AM

سیلورم خیلی خوبه!از نظرم اینجوری بهترن!:
پسرا:

شادو
سونیک
اسکروج
سیلور
ناکلز
تیلز

دخترا:
امی