کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +---- انجمن: سرگرمی و تست انیمهای (/forum-403.html) +---- موضوع: کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ (/thread-29288.html) صفحهها: 1 2 |
کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ - dot. - 2017/09/02 09:53 PM https://www.quotev.com/quiz/8929703/What-Yuri-on-Ice-character-are-you RE: کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ - dot. - 2017/09/02 09:53 PM بازم یوراتچکامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ایووولمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ادیت ۲۰۲۱: پیچیت شدم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ - Jassmine - 2017/09/03 02:24 AM Phichit Chulanont مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهYou tend to be cheerful and outgoing, but you can be serious and focused when needed. Cherishing memories is incredibly important to you, and you capture memories by taking a multitude of photos. After a long day you like to unwind by posting on your social media, and you love to see updates of your friends lives. Friendship is important to you and you are always supportive of your friends and their decisions. RE: کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ - Black butler - 2017/09/05 07:06 PM ویکتووور ......... RE: کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ - گارا - 2017/09/07 08:22 PM ............................... RE: کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ - lily - 2018/08/06 02:42 AM Leo De La Iglesia مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ - ♥ anime_girl ♥ - 2018/08/06 09:56 PM چرا Leo De La Iglesia ؟ چه شباهتی دارم دقیقا ؟ تنها چیزی که باهاش مشترکم داشتن سوراخ دماغه ویکتور ، یوریو ، یوری ... اینا رو میخواستمممم RE: کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ - Judy - 2018/08/07 12:24 AM یوری مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ............ RE: کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ - cheryl - 2020/03/15 10:19 AM Yuuri Katsuki............................ RE: کدام شخصیت یوری روی یخ هستید؟ - fatacchi - 2020/03/20 08:34 AM Jean-Jacques Leroy مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من عاشق صداشم |