پارک انیمه
تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+---- انجمن: سرگرمی و تست انیمه‌ای (/forum-403.html)
+---- موضوع: تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ (/thread-27228.html)

تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ - GUMI - 2017/01/02 12:26 PM

https://www.quotev.com/quiz/6444052/Who-would-yoube-in-Fairy-Tail

RE: تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ - Mira_snk - 2017/01/14 01:49 PM

جوویا....................

RE: تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ - GUMI - 2017/01/18 04:17 PM

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
Congratz!
Theory: No matter the situation, you are most likely to rather make a friend out of them, not an enemy. You see the positive things in people rather than the negative. You never given up on someone. You are sometime weak and useless, but at the same time you are a strong person. If anybody dare to mess with your friends or anything one/thing you love, maybe not as powerful as others, but strong. You never given up on anything. You probably like to wear things that are comfortable and fit the situation.

RE: تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ - Black butler - 2017/08/21 11:38 AM

هوراااا ارزا
هاهاهاااا

RE: تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ - zahra basiri - 2017/08/21 11:46 AM

[size=xxx-large]لوسی هستممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ - 2rsa - 2017/08/22 08:10 AM

هوووووووووووووراااااا ارزااا! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من چقدر خوشبختممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 

RE: تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ - Mi Hi - 2018/09/03 09:01 PM

(2017/01/18 04:17 PM)GUMI نوشته شده توسط:  
Congratz!
Theory: No matter the situation, you are most likely to rather make a friend out of them, not an enemy. You see the positive things in people rather than the negative. You never given up on someone. You are sometime weak and useless, but at the same time you are a strong person. If anybody dare to mess with your friends or anything one/thing you love, maybe not as powerful as others, but strong. You never given up on anything. You probably like to wear things that are comfortable and fit the situation.

همچنین..............

RE: تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ - Renèe - 2018/09/05 10:17 AM

من شدم Lucy..................

RE: تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ - cheryl - 2018/09/17 08:26 PM

Mirajane

RE: تست: باید کدوم شخصیت تو فیری تیل باشید؟ - آتیش پاره - 2021/03/18 02:04 PM

Mirajane شدم

ـــــــــــــــــــــــــــ