مبارزان آزادی - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html) +--- موضوع: مبارزان آزادی (/thread-26316.html) |
مبارزان آزادی - ♥animpark princess♥ - 2016/08/28 09:48 PM اسم گروه:مبارزان آزادی رهبر گروه:Princess Sally acorn در کمیک Sonic the hedgehog سونیک عضو گروهی به اسم مبارزان آزادیه که از سیارشون در برابر همه ی خطرات محافظت میکنن و تا الان سیارشون رو از خطرات بسیاری نجات دادن و دشمن اصلیشون هم اگمنه.رهبر این گروه پرنسس سیاره ((سالی)) هست. اعضای گروه: Sonic the hedgehog Amy rose Sally acorn Bunnie d'coolette Antoine d'coolette Tails the fox Nicole the Holo-Lynx Cream the rabbit and cheese the chao Big the cat Rotor the walrus و knuckles the echidna رو هم میشه گفت یه مبارز آزادیه. قبلا هم اعضای دیگه ای داشته که دیگه نیستن و در حال حاضر این شخصیت ها به عنوان مبارزان آزادی فعالیت میکنن. RE: مبارزان آزادی - میرانوا - 2016/08/29 05:38 PM اگه اشتباه نکنم مایتی و نک هم قبلا جز اونا بودن درسته؟ RE: مبارزان آزادی - ♥animpark princess♥ - 2016/08/29 06:29 PM (2016/08/29 05:38 PM)میرانوا نوشته شده توسط: اگه اشتباه نکنم مایتی و نک هم قبلا جز اونا بودن درسته؟مایتی آره ولی نک رو نمیدونم در حال حاضر نک دشمن سونیک و مبارزان آزادیه و برای اگمن کار میکنه RE: مبارزان آزادی - میرانوا - 2016/08/29 06:42 PM بین و بارک چی؟من کمیک هاشو معمولا میخوانم ولی آخرش نفهمیدم این دوتا دوستن یا دشمن!! RE: مبارزان آزادی - ♥animpark princess♥ - 2016/08/29 07:52 PM (2016/08/29 06:42 PM)میرانوا نوشته شده توسط: بین و بارک چی؟من کمیک هاشو معمولا میخوانم ولی آخرش نفهمیدم این دوتا دوستن یا دشمن!!این دوتا هم دوست نک و دشمن سونیک و مبارزان آزادی هستن درواقع اینا یه گروه سه نفره ن RE: مبارزان آزادی - میرانوا - 2016/08/29 08:09 PM ولی وقتی من بیگرافی نک رو خواندم میگفت اون تنها شخصیت خوب تفنگ داره!! RE: مبارزان آزادی - ♥animpark princess♥ - 2016/08/29 09:32 PM (2016/08/29 08:09 PM)میرانوا نوشته شده توسط: ولی وقتی من بیگرافی نک رو خواندم میگفت اون تنها شخصیت خوب تفنگ داره!!این عکسا رو ببین نک به همراه بارک و بین.اونی که هر سه سوار موتور هستن برای زنانیه که یکی از sol emerald ها رو از بلیز دزدیدن.در قسمت 284 کمیک سونی که تازگیا هم منتشر شده این سه تا برای دزدیدن الماسهای جادو وارد قلعه ی Acorn میشن و زمانی که پادشاه داشته با نک میجنگیده محکم میزنه تو سرت پادشاه و بهش صدمه ی جدی ای میزنه که هنوز معلوم نیست پادشاه الان وضعیتش چطوریه.بعدش هم از قصر فرار میکنن و به با متال سونیک به سمت اگمن بر میگردن.نک یک شخصیت منفیه. RE: مبارزان آزادی - میرانوا - 2016/08/29 10:23 PM سوالم زیاد ربطی به موضوع نداره ولی یه سایت خوب واسه دانلود کمیک سراغ نداری؟!اگه داری اسمش رو بگو! |