پارک انیمه
آرزوی شما به عنوان اوتاکو چیه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+--- موضوع: آرزوی شما به عنوان اوتاکو چیه؟ (/thread-26292.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

آرزوی شما به عنوان اوتاکو چیه؟ - میرانوا - 2016/08/27 01:03 PM

آرزوی شما که یه اوتاکو هستین چیه؟!تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/34.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/49.gif

RE: آرزوی شما به عنوان با اوتاکو چیه؟ - میرانوا - 2016/08/27 01:07 PM

آرزوی من اینه که اولا یکم مورد های تو انیمه ها کم بشه که حداقل بشه به یکی نشونش داد دومم اینه که وقتی به کسی میگی که انیمه میبینی نگن: وای تو نمیخوای بزرگ شی کارتون مال بچه هاست!!!یعنی آرزوم برآورده میشه خدایااااااا!!تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/2.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/2.gif

RE: آرزوی شما به عنوان با اوتاکو چیه؟ - 2rsa - 2016/08/27 01:12 PM

حجم انیمه ها کم بشه و کیفیت بالا باشه
این همه نت از کجا گیر بیااااااااارم آخه!!!!!! @_@

RE: آرزوی شما به عنوان با اوتاکو چیه؟ - ❤Ereɴ Yeαɢer❤ - 2016/08/27 02:29 PM

همه انیمه ها اکشن و بکش بکش و تراژدی باشنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
+
حجم کم شه کیفیت بیشتر شهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: آرزوی شما به عنوان با اوتاکو چیه؟ - Sorano Fuu - 2016/08/27 02:56 PM

همه انیمه ها اکشن و جادویی و خیالی باشن 
یجوری هم باشن که اگه فصل بعد داره زود بیااادددتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gif خدایا امییییینننننن تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gif

RE: آرزوی شما به عنوان با اوتاکو چیه؟ - میتراااا - 2016/09/07 02:46 PM

سرعت اینترنت بعد استفاده ی 3 گیگ اینترنت در روز پایین نیاد((این الان بزرگترین مشکلمه))
خانوادت تهدیدت نکنن که اگه 24 ساعته پای کامپیوتر بشینی اینترنتو جمع میکنیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: آرزوی شما به عنوان با اوتاکو چیه؟ - Kradness - 2016/09/08 12:24 PM

رفتن به ژاپن، بهشت اوتاکو ها :'/

RE: آرزوی شما به عنوان با اوتاکو چیه؟ - Boruto - 2016/09/08 12:54 PM

کم شدن حجم و بالا رفتن کیفیت

فصل ها ی بعدشون سریعتر بیاد..............

RE: آرزوی شما به عنوان با اوتاکو چیه؟ - Rayan - 2016/09/08 07:39 PM

1- بدون محدودیت زمان و نگرانی برای درس هام بتونم انیمه ببینم
2- برم ژاپن زندگی کنم . بتونم شونن جامپ های هفتگی شونو دنبال کنم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
3- و وسایل انیمه های مورد علاقه امو بخرم
به عنوان ی اوتاکویی آرزو زیاد دارم اما همونطور ک بعضی دوستان اشاره کردند دوست دارم روزی برسه که ب یکی بگی انیمه چی میبینی تازه نگه هاااا ! انیمه چیه ؟
بعد از توضیح دادن هم بگه آها منظورت کارتونه !
آخ! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه این خیلی رو اعصابه ....

RE: آرزوی شما به عنوان با اوتاکو چیه؟ - Hyori Ackerman - 2016/09/08 07:51 PM

همه دوستای صمیمیم اوتاکو بشنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
به ژاپن برم،برای مدتی تو توکیو زندگی کنم،به مرکز آکیهابارا سر بزنم و کلی محصول و اکشن فیگور انیمه ای از نزدیک ببینممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مانگاهای مورد علاقم رو اونجا تهیه کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه