پارک انیمه
اگه قرار بود یه روز جای یکی از شخصیت های انیمه بودین؟چرا کدومو انتخاب میکردن؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+--- موضوع: اگه قرار بود یه روز جای یکی از شخصیت های انیمه بودین؟چرا کدومو انتخاب میکردن؟ (/thread-24903.html)

اگه قرار بود یه روز جای یکی از شخصیت های انیمه بودین؟چرا کدومو انتخاب میکردن؟ - میرانوا - 2016/07/06 03:38 PM

خوب من یکی شخصا سونیک رو انتخاب میکردم تا واسه یه بارم شده یه تو ذوقی بدی به اگمن بزم تا دیگه از این کارا نکنه!دلیلم واسه انتخاب کردنشم اینه که جفتمون ریلکس ،بیخال،عشق سرعت،باحال و مبارزه طلبیم!!!تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif

RE: اگه قرار بود یه روز جای یکی از شخصیت های انیمه بودین؟چرا کدومو انتخاب میکردن؟ - آتیش پاره - 2020/12/18 11:45 AM

من لایت از انیمه دفترچه مرگ انتخاب میکردم چون خیلی باهوش و جذاب بود و دفترچه مرگ رو داشت و باهاش میتونست ادمارو بکشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: اگه قرار بود یه روز جای یکی از شخصیت های انیمه بودین؟چرا کدومو انتخاب میکردن؟ - 2rsa - 2020/12/18 12:39 PM

من کاتارا تو اواتار میخام باشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هم مبارز هم شفا دهنده و زن آنگ!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: اگه قرار بود یه روز جای یکی از شخصیت های انیمه بودین؟چرا کدومو انتخاب میکردن؟ - terriermon - 2020/12/21 10:12 PM

من ریوک دفتر مرگو انتخاب میکردم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: اگه قرار بود یه روز جای یکی از شخصیت های انیمه بودین؟چرا کدومو انتخاب میکردن؟ - ❤︎𝕊𝕙𝕚𝕣𝕦𝕜𝕚❤︎ - 2021/03/13 01:07 AM

من بیشتر شیرایوکی بینظیره مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه