پارک انیمه
TEKKEN 2011 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: بخش دانلود (/forum-159.html)
+--- انجمن: دانلود انیمه (/forum-27.html)
+---- انجمن: انیمه های پایان یافته (/forum-179.html)
+----- انجمن: # (/forum-180.html)
+----- موضوع: TEKKEN 2011 (/thread-2292.html)

TEKKEN 2011 - کریتوس - 2011/12/01 06:35 PM

با سلام به دوستان!
در تاریخ July 26, 2011 در آمریکا و در September 3, 2011 در ژاپن به طور کامل از انیمیشن زیبای Tekken Blood Vengeance پرده برداری شد. این انیمیشن که توسط Youichi Mori کارگردانی شده، حول موضوعات مختلفی می چرخه و مهم ترین نقش رو ling xiaoyu در اون بازی می کنه. به تازگی هم نسخه بازی Tekken Hybrid برای PS3 عرضه شده که حول همین انیمیشن دنبال می شه و نسخه های قبلی Tekken رو هم به صورت HD شده در بر داره.
[attachment=9423]
در این انیمیشن، تعداد محدودی از شخصیت های اصلی مثل Nina Williams و خواهرش Anna Williams به همراه Jin Kazama و Kazuya دو رقیب قدیمی و هم چنین دو شخصیت Alisa و Panda نقش آفرینی می کنند. شاید یکی از علل محبوب نبودن این انیمیشن همین باشه! شخصیت هایی مثل Hworang و Law و Paul و از اون ها مهم تر King و Armor King می تونست انیمیشن طولانی تر با موضوع جذاب تری رو درست کنه. در حالی که تعداد شخصیت های این انیمیشن بسیار محدود شده. ولی طراحی چهره ها با دقت و ظرافت خاصی صورت گرفته.

[attachment=9424]
موضوع اصلی فیلم بر می گرده به دشمنی Jin و Kazuya که طی اون Xiaoyou از طرف Anna برای جاسوسی به مدرسه پلی تکنیک اعزام می شه و در اون جا سوژه ای به نام Sheen رو تحت نظر می گه. اما بعد متوجه می شه که یه نفر دیگه به نام Alisa هم سعی در نزدیک شدن به Sheen داره و طی تحقیقاتش می فهمه که Sheen قبلا ... !
در این فیلم صحنه های اکشن جذابی رو شاهد هستیم. هر چند که اکثر فیلم حول داستان می چرخه و اون قدرها که انتظار می رفته، صحنه اکشن خیلی خفن و پر تنش توش نداشتیم! توی سکانس آخر یه کم صحنه ها بیشتر می شه که البته به نظر من طراحی نحوه فایتینگ می تونست جالب تر هم بشه.
[attachment=9425]
توضیحات زیاد شد!
دانلود این فیلم خوب و نسبتا قابل قبول رو برای علاقه مندان به این سری بازی توصیه می کنم.
حداقل از کارتون های معمولی که در طول روز می بینیم قابل پسند تره!
[attachment=9426]
دانلود با لینک مستقیم 1: لینک
کیفیت: خوب ۴۸۰P Bluray
فرمت: MKV
حجم: ۴۰۰ MB

دانلود با لینک مستقیم 2: لینک
کیفیت: X264 | 720X400 | 929 Kbps
حجم: 7۰۰ MB

دالنود با لینک مستقیم 3: لینک
کیفیت: 720p Blu-ray و 1280x720
حجم: ۶۰۰ MB

ژانر: اکشن – انیمیشن
نویسنده: Dai Sato
مدت زمان: 1h 32mn یا 92 دقیقه
امتیاز منتقدین : ۵٫۶/۱۰
امتیاز بینندگان(بین 300 نفر):۶٫۱/۱۰
تاریخ انتشار: ۲۰۱۱
زبان: انگلیسی
زیرنویس انگلیسی: لینک
زیرنویس فارسی: لینک

کیفیتی که این جا گذاشتم یعنی 480p و این حجم کم پیدا می شه.
من خودم با حجم 600 مگ دانلود کردم. ولی الآن لینکش قی...لطر شده! عجب سرعتی!
لینک 3 احتمالا همونیه که خودم دانلود کردم. ولی خب مال از یه سایت دیگه هستش.
ولی این کیفیت هم خیلی خوبه و به نظرم قابل قبول تره.
برای دوستانی که کیفیت بالاتر می خوان هم لینک مستقیم 2 رو اضافه کردم.

امیدوارم از این مطلب خوشتون اومده باشه.
موفق باشید!

!Anime

No

Error.