پارک انیمه
نظرسنجی : اخرین اسرافیل - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+---- انجمن: سرگرمی و تست انیمه‌ای (/forum-403.html)
+---- موضوع: نظرسنجی : اخرین اسرافیل (/thread-22295.html)

صفحه‌ها: 1 2 3

نظرسنجی : اخرین اسرافیل - ایریس - 2015/10/08 04:20 PM

خوب همونجور که نوشتم شما تو انیمه ی اخرین اسرافیل به انسان ها رای میدین یا خون اشام هاتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/21.gif

RE: نظرسنجی : اخرین اسرافیل - ♥☼poopak☼♥ - 2015/10/08 07:10 PM

خب من به انسان ها رای دادم چون طرفدار یویچیرو وشینوا هستم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: نظرسنجی : اخرین اسرافیل - ~Linda~ - 2015/10/10 04:56 PM

من به انسان ها رای دادم چون عاشق یو و نینوا هستم.....
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: نظرسنجی : اخرین اسرافیل - Soul Killer - 2015/10/11 10:45 PM

خوناشاما
کلا با خوناشاما جورم

RE: نظرسنجی : اخرین اسرافیل - ایریس - 2015/10/14 04:10 PM

از داداش لایتو چیز دیگه انتظار نمی رفتتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: نظرسنجی : اخرین اسرافیل - Yu_chan - 2015/10/14 05:04 PM

نقل قول: خب من به انسان ها رای دادم چون طرفدار یویچیرو و میکا وشینوا هستم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

دوست عزیز میکا جزو خون آشام هاستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
نقل قول: من به انسان ها رای دادم چون عاشق یو و نینوا هستم.....
منظورتون از نینوا،شینوا هست؟!

RE: نظرسنجی : اخرین اسرافیل - ♥☼poopak☼♥ - 2015/10/14 05:09 PM

(2015/10/14 05:04 PM)'Yu_chan' نوشته شده توسط:  
نقل قول: خب من به انسان ها رای دادم چون طرفدار یویچیرو و میکا وشینوا هستم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

دوست عزیز میکا جزو خون آشام هاستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

معذرت میخوام دوست عزیز تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifدرستش کردم.تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: نظرسنجی : اخرین اسرافیل - Leia - 2015/10/29 11:15 PM

خون اشام ها چون طرفدار میکا هستم

RE: نظرسنجی : اخرین اسرافیل - ODESA - 2015/10/30 12:11 AM

من میکا و فرید و گورن و یو رو دوست دارم با ای حال هم طرفدار انسان ها هستم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 

RE: نظرسنجی : اخرین اسرافیل - reyhaneh... - 2015/10/30 07:47 AM

منم میکا و یو رو دوس دارم .اما نمیدونم چرا یه کشش عجیبی به سمت خون آشاما دارم.تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/34.gif