آیا اهنگ اخر فصل سوم سونيك توصل هیروشیگه خوانده مي شود؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html) +--- موضوع: آیا اهنگ اخر فصل سوم سونيك توصل هیروشیگه خوانده مي شود؟ (/thread-20743.html) |
آیا اهنگ اخر فصل سوم سونيك توصل هیروشیگه خوانده مي شود؟ - youi - 2015/07/19 12:38 PM آیا هیروشیگه (aya hiroshige) یکی از خواننده های ژاپنی سونیک ایکس هستند که آهنگ آخر سونیک ایکس رو ایشون خوندن. همون آهنگی که ایمی پشت درخت وایستاده بود سونیک اومد پیشش... این خواننده معروف ترین آهنگش به نام: جاده درخشان(the shining road) رو برای سونیک و ایمی خونده! یکی دیگه از آهنگ های مشهور ایشون آهنگ: این دلیل منه( that's my reason) هستش ایشون یکی از جوون ترین خواننده های سونیکی هستند و صدای نازک و قشنگی هم دارند! گفته شده شخصیت های مورد علاقه ایشون هم سونیک و ایمی هستند! پس حتما دلیل این که او آهنگ هاشو برای این دو نفر میخونه همینه! واقعا که به نظر من آیا جون خیلی خوش سلیقس. من براش بهترین هارو آرزو میکنم!!! RE: آیا اهنگ اخر فصل سوم سونيك توصل هیروشیگه خوانده مي شود؟ - ❤Flavia Ayroldi❤ - 2015/08/11 03:06 PM خخخخ ما که نمی دانستیم! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ممنون بابت اطلاعات گلم. خب آره طرف خوش سلیقه تشریف دارد.ما هم براش بهترین ها رو آرزومندیم! (چقد ادبی حرف میزنم!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه) RE: آیا اهنگ اخر فصل سوم سونيك توصل هیروشیگه خوانده مي شود؟ - manena jooon - 2015/08/12 08:48 PM مرسی از اینکه گفتی |