امضا های انیمه ای «ساخت خودم» - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html) +--- انجمن: آثار کاربران (/forum-32.html) +--- موضوع: امضا های انیمه ای «ساخت خودم» (/thread-20647.html) |
امضا های انیمه ای «ساخت خودم» - mashaya bayashy - 2015/07/15 08:31 AM سلام .من دوباره اومدم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امروز با یک پستی اومدم که توش امضا درست میکنم و شفارشات امضا شمارو میگیرم (شرطی که سخت نباشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه).به این طوره که مثلا لقب کسی مهربون پارک انیمست و با همون لقبش من امضا میسازم.پس نسبت به لقبا شما امضا ساخته میشود.همینطور من امضاهایی که هنوز لقبای اونارو رو کسی ور نداشته هم میسازم تا تنوع به وجود بیاد. توجه کنید هزینه این یک امضا بیست صلوات برای ظهور آقا امام زمان و بهبود و شفا بیماران هست. من اصلا قصد توهین و کپی کردن مطالب شما دوستان پارک انیمه ای رو ندارم. همین طور قصد توهین و کپی تاپیک امضا های انیمه ای ((ساخت الی)) رو ندارم .نخیر ، ایشون دوست خوبی برای من هستند و من هیچ وقت به ایشون اهانت نمی کنم.{به پست ایشونم سر بزنید ، ضرر نمیکنید } کسایی که میتونند به منظور کمک به من و این پست کارای گرافیکی انجام بدن و سعی در ثواب کردن هستند ، لطفا به پروفایل من یه پ.خ بدید تا باهاشون هماهنگ کنم و شرایطو بگم(البته اصلا شرایط سختی و دشواری نداره و خیلی هم ممنونم که کمکم میکنید) لطفا نظراتتونو اینجا نگین .اینجا فقط برای درخواست و دیدن و ور داشتن امضاس . تو این تاپیک یه پستی هست که در واقع تابلویی برای دیدن علائم و اتفاقاتایی که برای امضا ها میفته .(پس اول از همه برای دیدن اینکه آیا امضای مورد نظرتون ور داشته یا نه به این پست سر بزنید) اینام انواع امضا امضا های انیمه دخترانه (۱) امضای انیمه ای پسرانه No Error. |