پارک انیمه
غول چراغ پارک انیمه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+---- انجمن: سرگرمی و تست انیمه‌ای (/forum-403.html)
+---- موضوع: غول چراغ پارک انیمه (/thread-19499.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

غول چراغ پارک انیمه - hodaei1380 - 2015/06/11 11:44 AM

غول چراغ میگه:
* من غول چراغ پارک انیمم، 3تا آرزو بکن *
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: غول چراغ پارک انیمه - ❤Flavia Ayroldi❤ - 2015/08/17 02:04 PM

(2015/06/11 11:44 AM)hodaei1380 نوشته شده توسط:  * من غول چراغ پارک انیمم، 3تا آرزو بکن * مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

تو فقط ما رو نخور خودش خیلیه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: غول چراغ پارک انیمه - manena jooon - 2015/08/17 04:52 PM

ارزو میکنم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
چشمام انیمه ای بودم و موهام رنگی رنگی بودشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بعدشم اصلا سه تا چیه؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
کارتو راحت میکنم اصلا ارزو میکنم تو دنیاشون باشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: غول چراغ پارک انیمه - Dr.lolo - 2015/08/17 05:57 PM

من آرزو میکنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
.
.
.
.
هرچی آرزو دارم براورده بشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
والبته میخوام برم تو انیمه پرنس تنیس با موها و چشمای آلبالویی
خودتون حدس بزنین میخوام پیش کی برممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: غول چراغ پارک انیمه - mikaze ai - 2015/08/17 06:16 PM

ارزو میکنم شخصیت خیالی که خودم ساختم باشم
ریوما یه خ‌واهر داشته بشه
همیشه تودنیای پرنس تنیس باشم

RE: غول چراغ پارک انیمه - shinku - 2015/08/18 11:57 AM

تو دنیای انیمه ای زندگی کنم
داستان زندگیم پر هیجان باشه
دو دومیلیون و نهصد و نود و نه هزار و نهصد و نودو نه ارزوی دیگه بتونم بکنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: غول چراغ پارک انیمه - Yu_chan - 2015/08/18 12:10 PM

همه ارزوهام براورده شهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

تو هر انیمه ای که می خوام برممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

مردم ازاری پرینس یکم کم بشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: غول چراغ پارک انیمه - white knight - 2015/08/18 01:58 PM

حالا براوردشون میکنی؟

RE: غول چراغ پارک انیمه - Michiru - 2015/08/18 01:59 PM

آرزو میکنم در انیمه ی پریتی کیور یس 5 شخصیت جدیدی باشم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
در شاهزاده تنیس خواهر اویشی باشم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
همکلاسی اومارو - چان باشم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: غول چراغ پارک انیمه - Aisan - 2015/08/19 11:43 AM

(2015/08/18 01:58 PM)white knight نوشته شده توسط:  حالا براوردشون میکنی؟
راست میگه!
اگه براورده میکنی آرزو کنیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه