بحث پیرامون انیمه های اورجینال - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +--- موضوع: بحث پیرامون انیمه های اورجینال (/thread-18604.html) |
بحث پیرامون انیمه های اورجینال - aiso - 2015/04/28 10:29 PM بیاین تو این تاپیک درباره ی انیمه های اورجینال که میشناسیم بحث کنیم و نقد کنیم! RE: بحث پیرامون انیمه های اورجینال - Merida - 2015/04/28 10:54 PM خوب يكيش انوهانا بود كه راجع به چندتا دوسته يكي ديگش سورانومتد اونم راجع به جندنا دوسته RE: بحث پیرامون انیمه های اورجینال - aiso - 2015/04/29 01:37 PM انوهانا قشنگ بود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه بدم نیومدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه توکیو غول قشنگ بود ولی یه نقصای داشت مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه فصل 2 کوروشیتسوجی یا خادم سیاه هم میتونم بگم قشنگ بود ولی دیگه خودشونم نفهمیدن چکارش کنن:/ RE: بحث پیرامون انیمه های اورجینال - Salmanfz - 2016/10/13 11:17 AM دیدم تاپیک خیلی خاک میخوره گفتم زندش کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه چارلوت اوریجینال بود ، بنظرم انیمه خوبی بود ولی اخرشو یجوری سر هم کردن:/ شوماتسو نو ازیتا هم درحال پخشه که اوریجیناله ببینیم چیکار میکنهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: بحث پیرامون انیمه های اورجینال - Yu_chan - 2017/02/16 10:43 AM (2016/10/13 11:17 AM)Salmanfz نوشته شده توسط: دیدم تاپیک خیلی خاک میخوره گفتم زندش کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهچارلوت خوب بود ولی آره آخرش دچار کمبود محتوا شدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه شوماتسو که واقعا چرت شد:/ همه داستان رو فدای خصومت شخصی دیرکتر با آلمان ها کردن:/ ( اینکه میگم خصومت شخصی یه جورایی تیکه بود:/) مثلا k اوریجینال بود خیلیم عالی بود به ویژه فصل اولشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه Little witch Academia هم که اوریجینالهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه هنوزم در حال پخشه باید ببینیم چطور تموم میشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تا اینجا که خیلی خوب بودهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: بحث پیرامون انیمه های اورجینال - Nao-chan - 2017/02/16 02:29 PM بهترین مثال Code Geass هستش اورجیناله و یکی از بهترین و محبوب ترین و معروف ترین انیمه های دنیاس از نظر داستان پردازی و شخصیت پردازی عالیه و حرف نداره Aldnoah.Zeroهم اورجیناله و واقعا انیمه فوق العاده ایه.طراحی صحنه های مبارزه و اکشنش محشره.من خودم به شخصه خیلی از شخصیت پردازیش خوشم میاد.داستان پردازیشم عالیه.آخرشم خیلی خوب تموم شد و میشه گقت بی نقص بود Koutetsujou no Kabaneri هم اورجیناله که بهار 2016 پخش شد.یه فصل 12 اپیزودی.درکل خوب بود.صحنه های مبارزه و اکشنش و کلا ایده اش عالی بود.شخصیت پردازیشم به نظر من خوب بود من خوشم اومد.داستان پردازیشم خوب بود ولی آخرش یکم ناقص تموم شد معلوم نشد چی به چی شد یعنی این همه خودشونو کشتن و از همه ایستگاه ها فرار کردن تا برسن به کونگوکاکو بعد اینکه رسیدن کلا همه چی بهم ریخت و از کونگوکاکو که آخرین امیدشون بود هم فرارا کردن و اونجا تموم شد. اگه سیزن دومی هم وجود داشته باشه عالی میشه ولی خب اگه نباشه خیلی بد میشه:/ RE: بحث پیرامون انیمه های اورجینال - Yu_chan - 2017/02/16 02:56 PM (2017/02/16 02:29 PM)Nao-chan نوشته شده توسط: بهترین مثال Code Geass هستش اورجیناله و یکی از بهترین و محبوب ترین و معروف ترین انیمه های دنیاس از نظر داستان پردازی و شخصیت پردازی عالیه و حرف ندارهوااایی خدای من کد گیاس دانلود نکردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه اما خیلی دربارش شنیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه آها خوب شد گفتی کاملا آلدنواه رو فراموش کرده بودممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تو یه مصاحبه با کارگردانش خوندم که ميگفت "مهم ترین عنصری که باعث مطرح شدن این انیمه بود، اوریجینال بودنش بود" خب منم موافقم وقتی داستان اوریجینال باشه آدم با هدف میره جلومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و اینکه مثلا Angel Beats هم اوریجینال بود و واقعا هم زیبامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |