پارک انیمه
جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html)
+--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html)
+--- موضوع: جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ (/thread-17923.html)

صفحه‌ها: 1 2

جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ - youi - 2015/03/20 11:19 AM

به نظر من همون صحنه اي ك اگ من امي رو گرفته بود بعد سونيك الماسو گذاشت گفت ديگه كارت به جايي رسيده ك مثل تو فيلما گروگان گيري مي مني؟دارم برات خيلي جالب بود بعد امي جيغ مي زنه وقتي سونيك با اون وسيله پرت مي شهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شما هم نظرتون رو بگيد

RE: جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ - !Miss Elsa - 2015/03/20 11:23 AM

بنظرم اون قسمتی که مسابقه میدن! تو میدون، بعد سونیک قراره با امی مسابقه بده ولی به بهونه ی اگمن در میره!تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/5.gif
اون لحظه باحاله که روژ با ناکلز مسابقه میده بعد میرن تو چادر همه فکر میکنن ناکلز زخمی شده روژ لت و پار میشهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
قسمت شدو و ماریا هم خیلی قشنگتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gif

RE: جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ - m-uchiha - 2015/03/20 11:35 AM

بنظر من اون صحنه اي باحاله كه اگمن يه روباط ميسازه كه همش بوس ميكنه براي اينكه سونيك راضي بشه بره با سم مسابقه بده اونجا كه سفينه اگمن منفجر ميشه اگمن هم اعصابش خورد بود رباطه همش اگمنو بوس ميكنهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ - youi - 2015/03/20 12:00 PM

به نظر من اون قسمتي هم ك مي خواستن  بپرن تو اب سونيك دوستش رو بهىنه كرد تا نره و رژ هم گفت ارايشم خواب مي شه جالب بود همون قسمتي ك با ناكلز بودن

RE: جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ - ♥animpark princess♥ - 2015/03/21 01:19 PM

از نظر من کل قسمتی که کریس جلوی سونیک رو برای رفتن به موبیوس گرفت و باهم فرار کردن خیلی قشنگ بود
فک کنم قسمت 51 بود
و قسمت هایی که شدو توش بود

RE: جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ - farzam.singel - 2015/06/18 06:41 PM

بهترین صحنه قسمتی بود که سونیک داشت مثل چی از شدو کتک میخورد!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ - Arararagi - 2015/06/18 06:48 PM

بنظر من قسمتی که داییِ کریس(سم) سونیکو به مسابقه دعوت میکنه اما سونیک نمیاد. دستیار شهردار هم با اگمن تماس میگیره و از اگمن میخواد سونیکو راضی کنه که به مسابقه بره...
قسمت خیلی جالب و خنده‌داری بود

RE: جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ - XxxhatakeaisoxxX - 2015/10/19 06:11 PM

اون قسمتشو دوست دارم که سونیک برای اولین بار تو سونیک ایکس سوپر میشه
سونیک توسط ربات پیشرفته اگمن زخمی میشه و تو دریا میوفته
کریس و روژ الماس های جادویی رو توی آب میندازن و سونیک حالش خوب میشه
اونجا خیلی میترسیدم سونیک یه چیزیش بشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ - hadikrimi - 2016/03/13 04:21 PM

سلام من قسمت اخر که سونیک و شد. سوپر میشن برام خیلی جالب بودتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/20.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/20.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/20.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/20.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/20.gif

RE: جالب ترين صحنه داخل انيمه ي سونيك از نظر شما كدوم صحنه بود چرا؟ - Merliya - 2016/06/11 10:33 AM

به نظر من هر قسمتی که توش سر به سر امی می ذاره خیلی باحال میشه!