پارک انیمه
تم انيمه ای Music Girls - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+--- موضوع: تم انيمه ای Music Girls (/thread-1657.html)

صفحه‌ها: 1 2

تم انيمه ای Music Girls - farshad - 2011/07/28 11:08 AM

[attachment=6797]
نشد از منو استارت عكس بگيرم اما منو استارت هم آرم يك دختر كه هدفون در گوشش بود و اين دختر پشت كامپيوتر نشسته و موزيك گوش ميكنه . در ضمن اين تم داراي 2 حالت است . بنابراين ميتونيد از apearance حالت دوم رو انتخاب كنيد . اين گذينه هم در همونجاييكه ميخوايد تم را تغيير بديد مشاهده ميكنيد .
اين تم خيلي عالي بود ... حجم 8 مگ

!Anime

اينم دسكتاپ خودمه كه براي نمونه براي شما عكس گرفتم .

RE: تم انيمه ای Music Girls - soubasa - 2011/08/02 06:24 AM

داداش مال چه ویندوز هایی است؟

RE: تم انيمه ای Music Girls - farshad - 2011/08/02 11:17 AM

داداش مگه نديدي من از ويندوز ايكس پي خودم عكس گذاشتم !

RE: تم انيمه ای Music Girls - **yazoo** - 2013/02/26 02:37 PM

فقط مال ایکس پیه ؟؟؟؟ ویندوز من سونه نمیشه گذاشت روش ؟؟؟؟؟ خب بذار امتحان کنم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مرسی ممنون عالی بود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: تم انيمه ای Music Girls - *Serah* - 2013/02/26 05:46 PM

ااااااااااا یه سوال رو سون میشه یا نه اگه نمیشه زحمت نکشم الکیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
درکل ممنون مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
محتوای مخفی (Click to View)

RE: تم انيمه ای Music Girls - King Hsn-GH - 2013/06/17 11:47 AM

لینک دانلود خرابهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
کسی لینک سالم ازش نداره؟؟؟
اگه جایی پیدا کردین بگین...

RE: تم انيمه ای Music Girls - mehrnaz - 2013/06/17 06:15 PM

خیلی خوشگله...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: تم انيمه ای Music Girls - King Hsn-GH - 2013/06/17 06:16 PM

آقا کسی اگه خودش هم داره لطفا آپلود کنه.
با تشکرمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: تم انيمه ای Music Girls - Roya - 2013/06/18 11:02 AM

بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله لینکش خرابه !!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
کاش می شد یکی بیاد لینک اینو درست کنه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: تم انيمه ای Music Girls - King Hsn-GH - 2013/06/22 01:25 PM

خب مثل اینکه کسی نبود.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من دارم دنبالش میگردم.شماها هم یکم بگردین.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هرکی پیدا کنه بهش جایزه میدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه