در مورد خواننده های سونیکی و دانلود آهنگ های سونیکی - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html) +--- موضوع: در مورد خواننده های سونیکی و دانلود آهنگ های سونیکی (/thread-15029.html) |
در مورد خواننده های سونیکی و دانلود آهنگ های سونیکی - ♥animpark princess♥ - 2014/08/17 12:15 AM سلام بچه ها میخوام در مورد گروهی بگم که خیلی از آهنگ های بازی های سونیک رو خوندن.و حتی آهنگشون فک کنم تو سونیک ایکس هم پخش شده!این گروه دو نفره هست و اعضاش جانی جوالی و جون سونی هستن.جانی آهنگ میخونه و جون گیتار میزنه.اونا توی بازی شدوی جوجه تیغی آهنگ خوندن به اسم all hail shadow.آهنگ های این گروه خیلی قشنگه اونا آهنگی خوندن به اسم زندگی کن و بیاموز که خیلی آهنگ قشنگیه.من خودم بعضی وقتا آهنگاشون رو گوش میدم.اگه هم تونستم دانلودشونو براتون میذارم. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کراش40 - ♥animpark princess♥ - 2014/08/17 12:30 AM اینم شکل سونیکیشون مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کراش40 - ♥animpark princess♥ - 2014/08/17 12:32 AM برای دانلود آهنگ knight of the wind کلیک کنید |