[معرفی و بررسی] Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan – Seisou Hen - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: معرفی و بررسی (/forum-42.html) +---- انجمن: P-R (/forum-250.html) +---- موضوع: [معرفی و بررسی] Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan – Seisou Hen (/thread-12516.html) |
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan – Seisou Hen - amirmohammad - 2014/04/26 05:13 PM مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه عناوين ديگر فارسی: رورونی کِنشین: مِیجی کِنکاکو رومانتان – سِیسو هِن انگلیسی: Samurai X: Reflection معروف به: Rurouni Kenshin: Seisouhen, Rurouni Kenshin OVA 2 ژاپنی: るろうに剣心 -明治剣客浪漫譚- 星霜編 اطلاعات ژانرها: درام(Drama), عاطفی(romance), پسرانه(Shounen) سبکها: سامورائی نوع : OVA ردهبندی سنی : +15 تاريخ اکران : 03-12-2001 تا 03-12-2001 تعداد قسمتها : 2 مدت زمان نمايش : 83 دقیقه تولیدکنندگان: Fuji Television Network, Studio DEEN کشور سازنده : Japan زبانها : Japanese, English خلاصه انیمه
Rurouni Kenshin که در شمشیرزنی نابغه بود در دوران جوانی با دیدن کشتار مردم در انقلاب ژاپن تصمیم میگیره که برای کمک به پایان شورش ها وارد این نبرد ها بشه ، کنشین با هنر رزمی خودش بسیاری از سرکرده های گروه ها رو میکشه اما نمیتونه از کشتار ها و شورش ها کم کنه ، تا این که شبی مردی بیگناه رو به قتل میرسونه و سر همین قضیه و انتقام گیری نامزد اون مرد دچار نفرین میشه و زخمی به شکل ضربدر بر روی صورت اون نقش می بنده که درمان پذیر نیست ، بعد از اون ماجرا کنشین شمشیر خودش رو برعکس میکنه و با خودش عهد میکنه دیگه کسی رو نکشه ، بعد از چند سال شورش تمام میشه در این دوران اتفاقاتی میافته که کنشین مجبور میشه دوباره وارد میدان های نبرد بشه ، اما این بار به شیوه ای جدید یعنی … کارگردان: Kazuhiro Furuhashi دوبلرها: Mayo Suzukaze J. Shanon Weaver Miki Fujitani Katherine Catmull Derek Wade Sanosuke Sagara Gray G. Haddock Megumi Takani Rebecca Robinson Tsubame Sanjô Meg Bauman Nozomu Sasaki Bill Wise Shûichi Ikeda James Brownlee Yuki Kaida Joey Hood Hirotaka Suzuoki Jine Udô Aritomo Yamagata Harî Kaneko Bill Harwell Ujiki Mitsuru Miyamoto Police Captain Muraki Sukekiyo Kameyama Newspaper Seller Junichi Miura Noodle Shop Master Takahiro Hirano Mother of Samurai Mayumi Akado Chizuru Reiko Fujita Elena Carrillo Naomi Matamura Mika Ishibashi Hiroshi Shimozaki Jin'e Udou Martin Blacker Ujiki Boss Charles Campbell Additional Characters Samantha Inoue Harte نویسندگان: Nobuhiro Watsuki (comics) Reiko Yoshida آهنگ ساز:Taku Iwasaki موسیقی:Itoshisa no Kate **** Hiroko Kasahara سایت اصلی: Sony (japanese) [Japan] امتیاز این اثر 7.9 از 10 میباشد RE: Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan – Seisou Hen - vampire girl - 2014/08/17 08:39 PM من این انیمه رو خیلی دوست دارم!!حتما ببینید! RE: Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan – Seisou Hen - speed - 2014/09/13 09:02 PM انیمیشن بسیار دیدنی و زیبایی است RE: Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan – Seisou Hen - شمشیر - 2014/09/22 06:42 PM خوب بود ولی من داستان آغازین رل بیشتر دوست دارم |