[معرفی و بررسی] vampire knight - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: معرفی و بررسی (/forum-42.html) +---- انجمن: S-V (/forum-251.html) +---- موضوع: [معرفی و بررسی] vampire knight (/thread-12506.html) صفحهها: 1 2 |
vampire knight - amirmohammad - 2014/04/26 10:04 AM مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه عناوين ديگر: فارسی: وامپیر کنت انگلیسی: Vampire Knight معروف به: Vampire Kishi ژاپنی: ヴァンパイア騎士 اطلاعات: ژانرها: اکشن(action), درام(Drama), عاطفی(romance), ماوراءطبيعى(supernatural), کمدی(Comedy) سبکها: خونآشامان نوع : سریال ردهبندی سنی : +15 تاريخ اکران : 08-04-2008 تا 01-07-2008 تعداد قسمتها : 13 مدت زمان نمايش : 30 دقیقه تولیدکنندگان: NAS, Studio DEEN کشور سازنده : Japan زبانها : Japanese خلاصه انیمه یوکی کراس و زرو به همراه گروه کوچکی عضو تیم انضباطی مدرسه هستند مهمترین وظیفه این گروه دور نگه داشتن دانش اموزان شیفت روز از دانش اموزان شیفت شب میباشد زیرا که دانش آموزان شیفت شب همگی خون اشام بوده و از انسان های معمولی کاملا متفاوتند. کانامه کوران رهبر خوابگاه و دانش اموزان شیفت شب که خون آشامی اصیل و فوق العاده نیرومند است عاشق یوکی است اما بنا به دلایلی نمیتواند به عشق خود اعتراف کند از طرفی زرو نیز عاشق یوکی است .... کانامه کوران از زرو به عنوان یک ابزار برای حفاظت یوکی از یک خطر مرموز و مخفی به گونه ای خاص بدون انکه خود یوکی متوجه موضوع باشد استفاده میکند. کارگردانان: Kristi Reed, Kiyoko Sayama شخصیت ها و دوبلرها: Kaname Kuran) Daisuke Kishio) Ezra Weisz) Yuki Cross) Mela Lee) Yui Horie) Ichiru Kiryu) Vic Mignogna) Zero Kiryu) Mamoru Miyano) Takuma Ichijo) Susumu Chiba) Hanabusa Aido) Jun Fukuyama) Headmaster Kaien Cross) Hozumi Gôda) Senri Shiki) Sôichirô Hoshi) Rima Tohya) Eri Kitamura) Ruka Soen) Junko Minagawa) Akatsuki Kain) Junichi Suwab) نویسندگان: Mari Okada (2 episodes, 2008) Kristi Reed (1 episode, 2008) موسیقی:Still Doll performer Kanon Wakeshima **Lyrics** Kanon Wakeshima Suna no Oshiro performer Kanon Wakeshima **Lyrics** Kanon Wakeshima امتیاز این اثر 8 از 10 میباشد RE: vampire knight - ♥animpark princess♥ - 2014/04/26 03:08 PM وای من عاشق این انیمشنم! RE: vampire knight - sabasrji - 2014/07/10 08:11 PM نمی دونم چرا کسی به این انیمه امتیاز نداده در صورتی از سال 2008 تا سال 2010 خیلی محبوب بود.والبته هنوزم کسی نیست که این انیمه رو ببینه و بگه شاهکار نیست.فوق العاده راز الود وغیر قابل پیش بینی وعشقی بودنش این انیمه رو خیلی محبوب کرده. RE: vampire knight - niloo...far - 2014/08/18 01:00 AM من که خععععععلیییییی این انیمه رو دوش دالم...... RE: vampire knight - NOISY BOY - 2014/08/31 03:00 AM نقل قول: 'sabasrji' pid='1515450' dateline='1405010484' RE: vampire knight - NOISY BOY - 2014/08/31 03:03 AM این انیمه حرف نداره! RE: vampire knight - SAO - 2015/05/05 08:18 AM خيلى قشنگ بوووود انيمه ى فوق العاده اى بود مخصوصا براى من که عاشق کانامه بودم که عااالى بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه براى طرفداران زرو هم متاسفم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه عالى عالى بود RE: vampire knight - shadi2000 - 2015/11/11 10:00 AM سلام انیمه خیلی خیلی قشنگیه مخصوصا کانامه RE: vampire knight - abaneh - 2015/11/11 05:33 PM (2014/07/10 08:11 PM)sabasrji نوشته شده توسط: نمی دونم چرا کسی به این انیمه امتیاز نداده در صورتی از سال 2008 تا سال 2010 خیلی محبوب بود.والبته هنوزم کسی نیست که این انیمه رو ببینه و بگه شاهکار نیست.فوق العاده راز الود وغیر قابل پیش بینی وعشقی بودنش این انیمه رو خیلی محبوب کرده.مجبوبیت همیشه دلیل خوب بودن نیست .مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه اگه کسی تازه انیمه دیدن و شروع کرده باشه این انیمه براش سرگرم کننده اس . RE: vampire knight - reyhaneh... - 2015/11/11 07:38 PM مانگاش اولین مانگایی بود که خووندم . فوق العاده بود . من که واقعا دوسش داشتم.. |