تاپیک طرفداران کن - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: دیجیمون (/forum-323.html) +---- انجمن: کلوپ (/forum-354.html) +---- موضوع: تاپیک طرفداران کن (/thread-12420.html) |
تاپیک طرفداران کن - dark angel - 2014/04/21 06:44 PM من که خیلی ازش خوشم میاد Spoiler (Click to View) RE: تاپیک طرفداران کن - matilda_a - 2015/03/06 07:49 PM کن بچه ایه که برادشو تو بچهگی از دست داد برای همون خیلی غم گین به نظر میرسه. در اوایل سریال به اسم دیجیمون کایزر خودشو معرفی کرد که اون موقع دانهی تارکی کنترلش میکرد.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه شریکشم ورمونه که به استینگمون و پایرادرامون و امپریالدرامون میتونه پیشرفت کنه. RE: تاپیک طرفداران کن - Giga Byte - 2015/03/07 12:33 PM (2015/03/06 07:49 PM)matilda_a نوشته شده توسط: کن بچه ایه که برادشو تو بچهگی از دست داد برای همون خیلی غم گین به نظر میرسه.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهایچیوجی کن،یه نابغه ی فوتبال و برنامه نویسیه و یه سال از دایسکه بزرگتره. و کلاس ششم میخونه. کن اون اولش به دلیل از دست دادن برادرش و مورد تمسخر قرار گرفتن،خودخواه میشه و سعی میکنه که وارد دنیای دیجی ها بشه و ارباب اونجا بشه. اون فکر میکرد دنیای دیجی ها یه بازیه!ولی وقتی فهمید که موجودات دنیای دیجی ها زنده اند، پشیمان شد و به گروه دیجی ریتر ها پیوست. اما وقتی پشیمون شد که ورم مون رو موقتا ازدست داد.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ولی دوباره بدستش آورد.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: تاپیک طرفداران کن - bahar_f - 2015/04/20 08:08 PM (2015/03/07 12:33 PM)'Nina-TK' نوشته شده توسط:(2015/03/06 07:49 PM)'matilda_a' نوشته شده توسط: کن بچه ایه که برادشو تو بچهگی از دست داد برای همون خیلی غم گین به نظر میرسه.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهایچیوجی کن،یه نابغه ی فوتبال و برنامه نویسیه و یه سال از دایسکه بزرگتره. و کلاس ششم میخونه. با همه حرفات موافقم به جز اون قسمت که کن از دایسوکه بزرگتر بود. چون همسن بودن و فقط مدرسه هاشون فرق داشت. کن صاحب نشان مهربانیه و این چیزیه که ورم مون خیلی روش تاکید داره حتی اون موقعی که تحت تاثیر نیروهای تاریکی و دیجیمون کیسر (کایزر) بود. کن پسر کم حرف و مودبیه. دوست صمیمیش تو گروه دایسوکه (دیویس) بود و بعدها با میاکو (یولی) ازدواج کرد. RE: تاپیک طرفداران کن - میترا - 2015/04/27 01:34 PM کن دارای نشانه مهربونیه!!! چیزی که من هیچ وقت نمیفهمم من وقتی اول دیدمش فکردم یکی از شخصیت های منیه اصلا بهش نمیاد RE: تاپیک طرفداران کن - bahar_f - 2015/04/27 04:49 PM دیجیمون کایزر بودنش به خاطر چیپیه که توسط نیروهای تاریکی تو گردنش کار گذاشته شده اما بعد ها با وجود اون چیپ به تاریکی درونش غلبه میکنه. RE: تاپیک طرفداران کن - Giga Byte - 2015/05/02 02:59 AM خوب آخرش هم هیکاریگا اون چیپ رو اسکن میکنه و روی بچه های دیگه تزریق میکنه.چه فایده ای داشت... RE: تاپیک طرفداران کن - digivoc - 2020/06/02 11:02 AM هم از خودش و هم از دیجیمونش خیلی خوشم میاد RE: تاپیک طرفداران کن - terriermon - 2020/09/27 11:58 AM شدید کراش دارم روش خیلی خوش تیپه |