سونیک ترانسفورمربرای اندروید - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html) +--- موضوع: سونیک ترانسفورمربرای اندروید (/thread-11426.html) |
سونیک ترانسفورمربرای اندروید - shadow the hedgehog - 2014/02/15 08:02 PM دانلود بازی مسابقه سونیک : تبدیل شوندگان Sonic Racing Transformed v530505G1 همراه دیتا تمامی دیتاها قرار گرفت این فقط یک مسابه ساده نیست … این یک مسابقه میان تبدیل شوندگان است! در این این بازی شما در نقش سونیک باید خود را برای بزرگترین مسابقه میان تبدیل شوندگان آماده کنید و با ستاره ها به مسابقه بپردازید! می توانید وسیله خود را به شکل هواپیما یا ماشین در آورید تا با سرعت بیشتری حرکت کنید. در طول بازی از سرزمین های مختلفی عبور خواهید کرد، این مکان ها شامل: دریا، خشکی، هوا و مسیر های پر پیچ خم می باشد که بدون شک شما را به چالش خواهد کشید. برای کسب امتیاز بیشتر می توانید در چالش های روزانه و مسابقات هفتگی شرکت نمایید. قابلیت بازی به صورت آنلاین تا حداکثر ۴ بازیکن از دیگر ویژگی های بازی می باشد. پیشنهاد می کنیم به هیچ وجه این بازی بی نظیر را از دست ندهید!
دانلود بازی مسابقه سونیک : تبدیل شوندگان Sonic Racing Transformed v530505G1 همراه دیتا , ۳٫۶ out of 5 based on 25 ratings
RE: سونیک ترانسفورمربرای اندروید - HeliaHime - 2014/02/15 08:03 PM عه شادو اینا چیه زدی؟! RE: سونیک ترانسفورمربرای اندروید - shadow the hedgehog - 2014/02/15 08:08 PM ببخشید امی جان درستش کردم نمی دونم چرا قات زد RE: سونیک ترانسفورمربرای اندروید - HeliaHime - 2014/02/15 08:13 PM آها آخ جووووووون میرم دانلودش کنم! RE: سونیک ترانسفورمربرای اندروید - shadow the hedgehog - 2014/02/15 08:17 PM خواهش میکنم ولی اول ببین پردازنده گوشیت چیه بعد طبق اون دان کن RE: سونیک ترانسفورمربرای اندروید - HeliaHime - 2014/02/15 08:25 PM میدونم! |