ترجمه آهنگ (( من و پشتیبانی کن )) - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html) +--- موضوع: ترجمه آهنگ (( من و پشتیبانی کن )) (/thread-10924.html) |
ترجمه آهنگ (( من و پشتیبانی کن )) - STELLA STAR - 2014/01/03 11:11 AM مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه I'm gonna be desperate من میخوام از جون خودم بگذرم Never lose, hurry خودت رو نباز،عجله کن Never lose, hurry خودت رو نباز،عجله کن I believe in my future من آیندم رو می دونم farewell to the shadow با سایه ( شادو ) خداحافظی می کنم It was my place to live جای من توی زندگیه! but now I need your hand ولی به دستت نیاز دارم Lead me out with your light منو به سمت نور هدایت کن I have breathed in من تنفسش می کنم! The disgusting air of darkness هوا تاریک و نفرت انگیز شده but I never lose out ولی از دستش نمی دم To the pressure, به سوی فشار everything's just like, همه چیز درست An illusion توهم! I'll be losing you اگه از دستت بدم before long... بیشتر از قبل... I never lose my confidence اعتماد به نفسم رو از دست نمی دم You're destroying me تو منو نابود می کنی!! Supporting me منو پشتیبانی کن! supporting me منو پشتیبانی کن! I'll be losing you before long چون من خیلی وقت قبل تو رو از دست دادم! RE: ترجمه آهنگ (( من و پشتیبانی کن )) - HeliaHime - 2014/01/03 11:16 AM وااااااااااای گریم در اومد این یکی محشر بود!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: ترجمه آهنگ (( من و پشتیبانی کن )) - STELLA STAR - 2014/01/04 04:38 PM خوشحالم که خوشتون اومده ممنون که نظر دادید !!! RE: ترجمه آهنگ (( من و پشتیبانی کن )) - !Miss Elsa - 2015/03/03 02:51 PM میشه یکیدانلود ایناهنگرو بزاره؟ ممنونم^___^ RE: ترجمه آهنگ (( من و پشتیبانی کن )) - Margo - 2017/02/19 10:33 PM لینک دانلودشو اگه بذارین عالی میشه |