کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +---- انجمن: سرگرمی و تست انیمهای (/forum-403.html) +---- موضوع: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! (/thread-11015.html) |
RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - aiso - 2014/06/17 09:39 PM من مث ناروتو هستم کلا زیاد شوخی میکنم و میخندم ی عالمه رفیق دارم و هواشونم دارم ولی به قول طوفان تمام مدرسه منو میشناسن از سرخوشیام البتهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - mgoods - 2014/06/19 12:22 AM بیتشرین شباهت رو به "کوروکو تتسویا" از انیمه ی kuroko no basket دارم. ... RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - X Phoenix X - 2014/06/21 03:18 PM من یه چیزی فهمیدم اینکه واقعابه مین جانگ هو توی رویای یانگوم شباهت دارم مث مین جانگ هو دلم میخواداغلب اوغات تنهاباشم پرحرف نیستم ولی بااین حال دوستای زیادی دارم خیلی هم متفکرم...مغروزهم نیستم حتی طرزراه رفتنش هم مثل خودمه به همین خاطرازش خوشم میادانگارخودمممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهخیلی عجیبه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - Princess Fire - 2014/06/22 08:05 PM (2014/03/04 10:59 PM)'shining dream' نوشته شده توسط: شبیه ناروتو جونم و بعضی وقتا مثل این شخصیتا میتو ، تسوناده،کوشینا،ساکورا میشم شبیه میتو که نه ولی کپی این چندتا میشم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - C.Toshiro - 2014/06/22 09:37 PM بعضی وقتا شبیه ایتاچی ، بعضی وقتا شبیه ناتسو! RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - tototo - 2014/06/24 08:21 PM معمولا شبیه میساکی هستم! اصلا با هیچ کس به جز دوست صمیمی ام حرف نمیزنم! مغرورم! در حد لالیگا سعی می کنم همیشه از هر لحاظ خونسردی مو حفظ کنم!! و سعی می کنم نخندم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - Monkey-D-Luffy - 2014/07/02 09:58 AM من شبیه نامی تو وان پیس هستم هم پول دوست هم گاهی خشن گاهی خونسردهم خوش خنده RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - melikaaozara - 2014/07/15 10:20 AM من شبیه ریومام. آروم خونسرد و سعی میکنم خوش حالیم روو بروز ندم. تو مدرسه بهم میگن ملیکا ایچیزن. راستش کلاه و کفش ورزشی هام هم عین ریوماس. باهمون حرف)R( برای همین بهم میگن ملیکا ایچیزن RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - kuro.chan - 2014/07/15 11:46 AM من خیلی شبیه کروچان شخصیت اصلی همون کروچانم 1_جفتمون ب شدت خشنیم 2_جفتمون هر وقت عصبانی هستیم داد میکشیم 3_جفتمون کلا داد زیاد میکشیم 4_جفتمون حوصله هیچکی رو نداریم(تو دنیای مجازی چاکر همه تونم هستم) 5_جفتمون از وضعی ک هستیم یکم ناراحتیم 5_جفتمون بیخیالیم 6_جفتمون خیلی کم پیش میاد خجالت بکشیم یا شرمنده بشیم 7_جفتمون مثل گربه میمونیم ولی حقیقتا گربه نیستیم(اون سایبورگه منم ک انسانم) 8_جفتمون زیاد میخندیم 9_جفتمون خیلی بد میخندیم 10_جفتمون بیشتر خودمون برامون مهمه(چی شد!!!) 11_جفتمون ماهی دوست داریم!هههههه 12_جفتمون ب دیگران زیاد کمک میکنیم 13_جفتمون یکم مظلوم میزنیم(فقط یکم) 14_جفتمون از بقیه باهوش تریم(ههههههههههه خخخخخخخخخخ) 15_جفتمون اعصاب نداریم 16_جفتمون کینه ای هستیم 17_جفتمون زود کسی رو نمیبخشیم 18_جفتمون دلمون پاکه! بسه دیگه!الان کلا ادامه بدم میشه دو صفحه!!!
RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - maxking - 2014/07/17 10:20 PM ناگاماسا ازایی مثل من است |