این کدوم دیجیمونه؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: دیجیمون (/forum-323.html) +---- انجمن: دیجیمون شناسی (/forum-325.html) +---- موضوع: این کدوم دیجیمونه؟ (/thread-3804.html) |
RE: این کدوم دیجیمونه؟ - !Web Prince - 2012/05/09 05:28 PM آره درسته حالا عکس بعدی رو بذار RE: این کدوم دیجیمونه؟ - !Web Prince - 2012/05/24 10:15 PM خب از اونجایی که یه مدت علی اینجا عکس نذاشته بود، خودم عکس بعدی رو میذارم که مسابقه ادامه پیدا کنه [attachment=12429]
درجه: Ultimateدر Digimon Adventure و Digimon Xros Wars هم دیده میشه اگه اطلاعات بیشتری هم خواستید بگید RE: این کدوم دیجیمونه؟ - ((SaJJaD)) - 2012/05/24 10:35 PM با من کل ننداز هادیskullmeramon مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تو دیجیمون کراس وارز ندیدمش ولی تو اون یکی هست مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه بعدیشم خودت بگو هادی حال ندارم دیجیمون پیدا کنم RE: این کدوم دیجیمونه؟ - ♥Jun Misugi♥ - 2012/05/24 11:50 PM منم بازی من اینو میزارم توی دیجیمون 2 دیده میشه و فک کنم زیادی تابلو هست مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: این کدوم دیجیمونه؟ - yahiko - 2012/05/26 10:50 AM این skullgreymon RE: این کدوم دیجیمونه؟ - ♥Jun Misugi♥ - 2012/05/26 11:31 AM درسته ولی یه سوال چجوری گریمون این قدر زشت و قوی میشه RE: این کدوم دیجیمونه؟ - !Web Prince - 2012/05/26 12:51 PM حالا دوباره نوبت علي شده كه عكس بذاره مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (2012/05/26 11:31 AM)نیتا شان نوشته شده توسط: درستهاين skullgreymon يه ديجيمون اسكلتي هست كه علاقه زيادي به مبارزه داره و براي همين با وجوديكه بدنش فاسد شده و از بين رفته باز هم (مثل انگلي مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ) به زندگي چسبيده، هرچند هوش چنداني نداره ولي براي ديجيمونها خطرناكه RE: این کدوم دیجیمونه؟ - ((SaJJaD)) - 2012/05/26 03:54 PM تو رو خدا این دیجیمون های ضعیف منظر رو به رخ ما نکشید مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تمامی اویل دیجیمون ها ضعیف هستن در صورتی که همون اول مبارزه دیجیمون های خوب برن به فاینال اولوشن مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: این کدوم دیجیمونه؟ - yahiko - 2012/05/26 04:22 PM خب حالا که نوبت منه بگید این کبیسته!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه [attachment=12431]
RE: این کدوم دیجیمونه؟ - !Web Prince - 2012/05/26 04:28 PM این Neptunmonـه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه توی Digimon Xros Wars دیده میشه و بچۀ خوبیه و همیشه درسهاش رو به موقع میخونه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه معلمش هم خیلی ازش راضیه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |