پارک انیمه
این کدوم دیجیمونه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html)
+--- انجمن: دیجیمون (/forum-323.html)
+---- انجمن: دیجیمون شناسی (/forum-325.html)
+---- موضوع: این کدوم دیجیمونه؟ (/thread-3804.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - ((SaJJaD)) - 2012/05/05 08:25 PM

آقا تو رو خدا منابعتون رو هم به ما بگید مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

هورخش خان من شرط می بندم تو حتی اینو یه بار هم ندیدیش مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

اگه راست میگی تو کدوم انیمه ی دیجیمون بود و سرنوشتش چی شد؟ کلا چی بود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - Kurama - 2012/05/05 08:37 PM

اگه دوست داری اطلاعات بدونی بخش اطلاعات دیجیمون بزن
قرار نیست اطلاعات بدیم قراره بگیم کدومه دیگه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - !Web Prince - 2012/05/07 02:14 PM

حالا دعوا نکنید مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من دارم به احداث بخش دیجیمون فکر میکنم
عکس بعدی رو بذارید که مسابقه ادامه پیدا کنه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - yahiko - 2012/05/07 06:57 PM

با اینکه قبلی رو جواب ندادید اما باشه الان یکی دیگه میزارم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

[attachment=12367]

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - ((SaJJaD)) - 2012/05/07 08:26 PM

اممممم این راحت بود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

تبدیل دوم ویمون نیست؟

در انیمه ی دیجیمون 2 که بعد از دیجیمون ادونچر پخش شد

ویمون هم دیجیمون اصلی اون انیمه بود

اسمش رو هم میدونم ولی نمیگم تا یکی دیگه سکان رو بدست بگیره مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - yahiko - 2012/05/07 10:18 PM

اسم بده جایزه تحویل بگیر!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسمش رو لطف کنی ممنونت میشم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - !Web Prince - 2012/05/07 11:07 PM

با استفاده از راهنمایی سجاد فهمیدم کیه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
flamedramon
درسته؟

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - ((SaJJaD)) - 2012/05/08 05:31 PM

درسته حالا بعدی رو شما بگو مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - !Web Prince - 2012/05/09 07:52 AM

اگه گفتین این کدوم دیجیمونه؟
[attachment=12372]
راهنمایی: توی قسمتهای آخر دیجیمون تمرز دیده میشه و اسم دیگه اش دشمن واقعی هست، چرا که باوجود تخیلی بودنش، گذشته اش به وقایع و سازمانهای واقعی ربط داره. 10 حالت مختلف داره که درجه بیشترشون مگایی هست

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - yahiko - 2012/05/09 11:27 AM

باتوجه به منبع خیلی قوی که دارم ایشون دیجیمون دی ریپر تشریف دارن البه اگه اسمش رو درست گفتم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

digimon D-Reaper

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه