چجوری با کاررتون سونیک اشنا شدید؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html) +--- موضوع: چجوری با کاررتون سونیک اشنا شدید؟ (/thread-11859.html) |
RE: چجوری با کاررتون سونیک اشنا شدید؟ - !Sultan - 2019/09/09 12:08 AM اره ولی فکر نکنم برای من هیچوقت انیمه بشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: چجوری با کاررتون سونیک اشنا شدید؟ - HeliaHime - 2019/09/09 12:15 AM خب انیمه بحثش جداس!^^ RE: چجوری با کاررتون سونیک اشنا شدید؟ - monika81 - 2019/10/11 09:06 PM اولین بار تو شبکه2 بعدش یه دفتر نقاشی که مامانم برام خرید بعد بازی سونیک رایدرز بعد یه شبکه ماهواره اd سونیکx رودیدم فک کنم فصل2بود... بعدش پرژن تون و مابقی ماجرا RE: چجوری با کاررتون سونیک اشنا شدید؟ - آتیش پاره - 2021/01/20 12:27 AM خیلی معمولی باهاش اشنا شدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تلویزیون روشن کردم یه قسمتش دیدم ازش خوشم اومد بقیشم دیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |