پارک انیمه
این کدوم دیجیمونه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html)
+--- انجمن: دیجیمون (/forum-323.html)
+---- انجمن: دیجیمون شناسی (/forum-325.html)
+---- موضوع: این کدوم دیجیمونه؟ (/thread-3804.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - ((SaJJaD)) - 2012/05/01 08:40 PM

واسه اینکه اولی اصلا تو سوال نبود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

هادی گفت اونو بزارید بدونیم کیه منم گذاشتم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - Kurama - 2012/05/01 08:57 PM

خوب میگفتییییییییییییییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهخیلی راحت بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
منم هستم خوشم اومد از این بازی

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - Kurama - 2012/05/02 11:06 AM

این angemon یا آنجمون هستش
مثل فرشتهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - yahiko - 2012/05/02 11:50 AM

آره درسته همون آنجمون هستش!
از دار و دسته فرشته هاست!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - Kurama - 2012/05/02 05:57 PM

من بزارم حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - yahiko - 2012/05/02 08:44 PM

آره الان نوبت خودته!

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - Kurama - 2012/05/02 10:20 PM

بیاین
اینجوری میذارم
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - ((SaJJaD)) - 2012/05/02 11:34 PM

واقعا برات متاسفام که عشق خودم رو میزاری مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

من با این دیجیمون زندگی کردم هورخش جان آخه چرا؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه سال ها تمام آواتور هام این شخصیت بود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

گالانتامون (دوکمون )
gallantamon (dukemon)

تبدیل سوم گیلومون میباشد
با قدرت سپر آتیش و دوکی که در دست راستشه
دیجیمون نقش اول انیمه ی digimon tamers هست و زیر نظر تاکاتو ماتسودا (ماتسوکی) هست
حله؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - Kurama - 2012/05/03 07:23 PM

من غلط کردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
آفرین
بگو تومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: این کدوم دیجیمونه؟ - ♥Jun Misugi♥ - 2012/05/03 07:36 PM

منم عاشق این دیجیمونم
واقعا تو هر سه حالتش قشنگ و جذاب و زیبا هست