پارک انیمه
غول چراغ پارک انیمه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+---- انجمن: سرگرمی و تست انیمه‌ای (/forum-403.html)
+---- موضوع: غول چراغ پارک انیمه (/thread-19499.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: غول چراغ پارک انیمه - Benita - 2015/11/15 03:37 PM

آرزو موکونم که
امممممم
آها
ديگه اونقدر باهوش بشم که مدرسه نرم تا بشينم انیمه ببینم:-)

RE: غول چراغ پارک انیمه - ♥☼poopak☼♥ - 2015/11/15 03:54 PM

برم تو شاهزاده تنیس با قیافه مد نظرم.تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/11.gif بریم با ایجی جونم شیطونی کنیم وخوش بگذرونیم.تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gif سهمیه دو تا آرزوی بهدی هم پای همین یکی بریز لطفا.تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/3.gif

RE: غول چراغ پارک انیمه - ⓜⓡ.TERABYTE - 2015/11/16 01:53 PM

تمام انیمه هایی که می خوام رو ببینم ( دوبله فارسی گلوری باشه لطفا مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
3 ملیون و 1 آرزو دیگه بتونم بکنم
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
گفتی 3 ملییون آرزوی دیگه قبول نیست نگفتی که سه ملیون و 1 مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: غول چراغ پارک انیمه - *Ariana* - 2015/11/22 06:10 PM

من آرزو میکردم تو انیمه ناروتو بودم

RE: غول چراغ پارک انیمه - Miikasa Ackerman - 2016/02/03 02:28 PM

1. قدرت رفت و آمد در انیمه ها رو میخوام مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2.قیافمو هر وقت خواستم تغییر بدمتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
3.دارای قدرت و پول زیادی باشمتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: غول چراغ پارک انیمه - Helena - 2016/02/03 02:32 PM

من آرزو میکنم برم توی انیمه شاهزاده تنیس برای همیشه اونجا باشم
تو تیم سیگاکو

RE: غول چراغ پارک انیمه - Reza.Angemon - 2016/02/03 05:15 PM

1)Xperia z5
2)Xperia z4 tablet
3) دارم روش فکر میکنم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: غول چراغ پارک انیمه - aika_chan - 2016/02/03 07:07 PM

1. شخصیت انیمه ای خیالی بشمتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif(یعنی همه داداش و رنگ چشمم و ... )
  2. همه انیمه ها قاطی بشن مثلا ناروتو بیاد غول ها رو بکشه و ریوما(شاهزاده تنیس ) هم شکار خون آشاما ی عاشقان شیطانی بشن و زرو(شوالیه خون آشام )با کمک یوچان(آخرین اسرافیل )بیان کمک ریما که یکهو شیکی(رقص با شیاطین )سادیسم اود کنه بیاد همه رو به جرم دروغگوی بکشهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
  3. اینم ذخیره باشهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: غول چراغ پارک انیمه - Reza.Angemon - 2016/02/03 07:15 PM

(2016/02/03 07:07 PM)***mikaela-hyakuya*** نوشته شده توسط:  
  1. شخصیت انیمه ای خیالی بشمتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif(یعنی همه داداش و رنگ چشمم و ... )
  2. همه انیمه ها قاطی بشن مثلا ناروتو بیاد غول ها رو بکشه و ریوما(شاهزاده تنیس ) هم شکار خون آشاما ی عاشقان شیطانی بشن و زرو(شوالیه خون آشام )با کمک یوچان(آخرین اسرافیل )بیان کمک ریما که یکهو شیکی(رقص با شیاطین )سادیسم اود کنه بیاد همه رو به جرم دروغگوی بکشهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif
  3. اینم ذخیره باشهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif

آرزوی دومیت مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
فرض کن مثلاً ریوما با سرو چرخشی بیاد غول بکشه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: غول چراغ پارک انیمه - aika_chan - 2016/02/03 07:20 PM

(2016/02/03 07:15 PM)Reza.Angemon نوشته شده توسط:  
(2016/02/03 07:07 PM)***mikaela-hyakuya*** نوشته شده توسط:  
  1. شخصیت انیمه ای خیالی بشمتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif(یعنی همه داداش و رنگ چشمم و ... )
  2. همه انیمه ها قاطی بشن مثلا ناروتو بیاد غول ها رو بکشه و ریوما(شاهزاده تنیس ) هم شکار خون آشاما ی عاشقان شیطانی بشن و زرو(شوالیه خون آشام )با کمک یوچان(آخرین اسرافیل )بیان کمک ریما که یکهو شیکی(رقص با شیاطین )سادیسم اود کنه بیاد همه رو به جرم دروغگوی بکشهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif
  3. اینم ذخیره باشهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif

آرزوی دومیت مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 
فرض کن مثلاً ریوما با سرو چرخشی بیاد غول بکشه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 

اگه که اون ریومایه که میکشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه