فیییییییلم سونیک - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html) +--- موضوع: فیییییییلم سونیک (/thread-11425.html) |
RE: فیییییییلم سونیک - ♥animpark princess♥ - 2015/05/09 06:05 PM باید بگم که من خودم این فیلم رو دیدم و تا اونجایی که یادمه نیم ساعت بیشتر نبود ولی خیلی جالبه و باید بگم با اینکه طرفداران سونیک اون رو با یک هزینه ی شخصی ساختن خیلی جالب و خوب ساخته شده! تقریبا کل طرفداری انیمه و بازی سونیک این فیلم رو دیدن و میشناسن صحنه های جالبی توش داره ولی چون من دو سه سال پیش دیده بودمش چیز زیادی ازش نفهمیدم شاید الان ببینم بفهمم اما نمیدونم که ادامه این فیلم ساخته شده یا نه؟ RE: فیییییییلم سونیک - ❤Flavia Ayroldi❤ - 2015/08/22 08:18 PM وای مگه میشه مگه داریم؟؟؟o_O به حق چیزای ندیده و نشنیده o_O RE: فیییییییلم سونیک - آلیس بکهام - 2015/08/26 01:28 PM باید فیلم خیلی قشنگی باشه. RE: فیییییییلم سونیک - ♥animpark princess♥ - 2017/02/05 10:28 PM فیلمش خوب ولی واقعا کوتاه بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه منم چیز زیادی ازش نفهمیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه آقا اینو ول کنین ۲۰۱۸ قراره فیلمشو بسازنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه نمیتونم برای اون صبر کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: فیییییییلم سونیک - fallen god - 2017/02/06 11:41 PM من واقعا خوشحالم از اینکه بیرون اومد اقا تبریک RE: فیییییییلم سونیک - !Web Prince - 2017/02/09 12:48 AM (2017/02/05 10:28 PM)♥animpark princess♥ نوشته شده توسط: فیلمش خوب ولی واقعا کوتاه بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه منم چیز زیادی ازش نفهمیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهواااااااا چرا نتونستین چیز زیادی ازش بفهمین؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |