عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +--- موضوع: عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار (/thread-11150.html) |
RE: عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار - Deunan - 2014/01/22 04:35 PM 1.deunan ازش خوشم میاد چون با جذبه س!!!مثل بیشتر کاراکترهای دختر انیمیشن ها لوس و نانازی نیستش!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 2.briareos باحاله!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 3.dark تو انیمه ی DN Angel ،از قیافه ش خوشم میاد!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 4.کن شین تو انیمه ی سامورایی ایکس.از شخصیتش خوشم میاد آرومه قویه جذابه و....!!!البته این انیمه ی سامورایی ایکسی که من دیدم یه تراژدی خیلی غمگین و خشن بود و با انیمه ی کن شینی که لینک دانلودش توی این سایت گذاشته شده و ژانرش کمدی هست فرق داره!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 5.شاهزاده مونونوکه.اونو هم مثل دوینن چون با جذبه و خشنه ازش خوشم میادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 6.راس یا کرایزیون تو انیمه ی سنیو.هم قیافه ش بامزه س هم به زک تو ف.ف 7 شباهت داره و هم خیلی قدرتمنده منم ازش خوشم میاد!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 7.لد تو انیمه ی گارگانتیا.از قیافه ش خوشم میاد!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار - Nanami Misaki - 2014/01/24 07:55 PM مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه اين يكيشونه اينم بعدي خيلي دوستش دارم RE: عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار - Princess Fire - 2014/07/12 06:33 PM Spoiler (Click to View) مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار - anne13 - 2014/07/13 01:04 PM خب اینم عشق من آنه شرلی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار - Dimitrix - 2014/07/24 11:20 PM خوب من عکس یه سری شخصیت های مورد علاقه ام تو انیمه سونیک رو فعلا میزارم بغیه انیمه ی سونیک ودیگر انیمه هارو تو سری های دیگه میزارم! فقط من شخصیت مورد علاقه یه 10000 تایی دارم دیگر خود دانید!!! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار - Dovahkiin - 2014/08/03 02:36 PM مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار - !Melody - 2014/08/03 04:06 PM یو کاندا مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه همچنین ال عزیزم: مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه بازم دارماااااا.میگم بعدا. RE: عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار - X Phoenix X - 2014/08/24 12:43 PM خوب اولیش مین جانگ هو از انیمه رویای یانگوم دومیش تزوکا کونیمیتسواز شاهزاده تنیس سومیش واکی بایاشی از فوتبالیستها چهارمیش رتسوسیبا از برندگان کوچک RE: عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار - اسونا - 2014/11/20 08:39 PM سه نفر ۱-کیریتو http://upload7.ir/imgs/2014-11/86186158592737064225.jpg ۲-آسونا http://upload7.ir/imgs/2014-11/90540311748677308949.png ۳-هاک http://upload7.ir/imgs/2014-11/10461183487173835634.jpg RE: عکس شخصیت های مورد علاقت رو بزار - اکازاوا - 2014/11/20 10:02 PM اینم شخصیتای مورد علاقه ی من: |