پارک انیمه
کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html)
+--- انجمن: دیجیمون (/forum-323.html)
+---- انجمن: دیجیمون شناسی (/forum-325.html)
+---- موضوع: کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ (/thread-11121.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ - (Mohammad) - 2015/03/22 12:31 AM

خو شوتمون کراس 7 قوی تره یا آمنیمون ؟
تعصبی نگیا !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه میخوام بدونم !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ - matilda_a - 2015/03/22 12:43 AM

(2015/03/22 12:31 AM)(Digimon) نوشته شده توسط:  خو شوتمون کراس 7 قوی تره یا آمنیمون ؟
تعصبی نگیا !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه میخوام بدونم !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

شوتمون کراس 7مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
محتوای مخفی (Click to View)

RE: کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ - (Mohammad) - 2015/03/22 12:46 AM

ببین تعصب نذاشت مستقیم بگی مساوی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
کراس وارز روت تاثیر خوبی گذاشته مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

راستی اینی که تو ویدیو هستش آلفامونه دیگه ؟

RE: کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ - Giga Byte - 2015/03/22 01:15 AM

نه.فکر کنم آلفامون xهستش.

RE: کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ - (Mohammad) - 2015/03/22 02:26 AM

ماتیلدا که گفت آلفامونه من گیج شدم !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
فکر کنم آلفامونه . این فیلم انقدر مفهومی و فلسفی بود که هیچی ازش نفهمیدم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ - itachi7618 - 2015/03/22 11:18 AM

من نظرم رو پگاتچو هستش
هم قویه هم نازه

RE: کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ - Giga Byte - 2015/03/22 04:26 PM

(2015/03/22 11:18 AM)'itachi7618' نوشته شده توسط:  من نظرم رو پگاتچو هستش
هم قویه هم نازه

این که دیجیمون نیست.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بهتره بگین کدوم دیجیمون.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ - Giga Byte - 2015/03/22 04:28 PM

(2015/03/22 02:26 AM)'(Digimon)' نوشته شده توسط:  ماتیلدا که گفت آلفامونه من گیج شدم !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
فکر کنم آلفامونه . این فیلم انقدر مفهومی و فلسفی بود که هیچی ازش نفهمیدم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

خوب از بس گفتین منم گیج شدم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
خوب من گفتم فکر کنم آفامون ایکسه.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ - matilda_a - 2015/03/22 06:21 PM

(2015/03/22 04:28 PM)Nina-TK نوشته شده توسط:  
(2015/03/22 02:26 AM)'(Digimon)' نوشته شده توسط:  ماتیلدا که گفت آلفامونه من گیج شدم !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

خوب از بس گفتین منم گیج شدم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
آلفامونه دیگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
و بعد از این که یه کاری کرد یه چیزی مثل شمشیر رو ظاهر کرد بهش میگه آلفامون ایکس.

RE: کدوم دیجیمون از همه قوی تره ؟ - Giga Byte - 2015/04/12 05:05 PM

(2015/03/22 06:21 PM)matilda_a نوشته شده توسط:  
(2015/03/22 04:28 PM)Nina-TK نوشته شده توسط:  

آلفامونه دیگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
و بعد از این که یه کاری کرد یه چیزی مثل شمشیر رو ظاهر کرد بهش میگه آلفامون ایکس.
آهادرسته!
ولی آلفامون ایکس هم ریشه ی فرشته ای داره با اینکه دیجیمون فرشته ای نیست.بهرحال قویه.ولی قویترین نیست.