پارک انیمه
بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html)
+--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html)
+--- موضوع: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash (/thread-10799.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - invierno - 2014/01/06 08:32 PM

مسابقه بین المللیش کجا بود منو داداشم دونفری ریختیم سر تازه تونستیم مرحله اولشو تموم کنیم اینقدر فعالیم¡¡¡

RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - (Mohammad) - 2014/01/06 08:33 PM

بالاخره سیلور رو باز کردم !

RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - invierno - 2014/01/06 08:43 PM

چجوری ؟چرا من هیچ بازی ایرو نمیبرم این یارو چش ورقلمبیدههرو چجوری باید شکست داد¿¿¿¿¿

RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - kai-r2 - 2014/01/06 10:23 PM

مسابقه ديشب تموم شد! منم سيلور رو باز کردم. باحرله مخصوصا جنگولک بازي هاش رو هوا!!
غوله؟ اينقدر از ستاره ها جاخالي بده که برسي به ته جاده. بعد که پريدي بالا سه بار بزن رو صفحه

RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - (Mohammad) - 2014/01/06 10:39 PM

من پدرم در اومد تا سیلورو باز کنم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - shadow the hedgehog - 2014/02/12 11:03 PM

بااااااااحال بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - one piece - 2014/02/13 12:44 AM

من تو ایپد بازی کردم بد نبود ولی به مینیون راش نمیرسید

RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - kai-r2 - 2014/02/13 12:02 PM

آره خدایی مینیون راش اند خنده است

RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - batson - 2014/02/13 08:11 PM

بازیه باحالی بود مرررررررسسسسسسسسسسسسیتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/11.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/11.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/11.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/11.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/11.gif

RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - HeliaHime - 2014/02/14 10:02 AM

والا بنده موبایلم اندرویده ولی خعلی کوچیکه حال نمیده سونیکو بازی کنم ای کاش برا کامپیوترم سونیک دش داشتیم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/2.gif