دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +---- انجمن: سرگرمی و تست انیمهای (/forum-403.html) +---- موضوع: دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ (/thread-4198.html) |
RE: دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ - natso - 2012/10/19 02:00 PM خنگه اینجا مدال فروشی نیست که اینجا میگه از مدل موی کی خوشتت میاد RE: دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ - daidara - 2012/10/19 04:19 PM از موهای اروچی خوشم میاد با اش RE: دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ - King Hsn-GH - 2012/10/19 04:22 PM من واقعا آرزو داشتم مدل موهای kai okita رو داشته باشم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه هرکی هم بدش میاد مهم نیست ولی خدا وکیلی خیلی خوش تیپه.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ - King Hsn-GH - 2012/10/19 06:15 PM راستی کسی هست که بخواد موهاش مثل ناروتو باشه؟؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ - natso - 2012/10/19 06:18 PM نه من دوست دارم مثل ساسکه باشه RE: دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ - King Hsn-GH - 2012/10/19 06:45 PM آره.ساسکه موهاش قشنگه.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ولی از موهای ناروتو بدتر موهای کاکاشیه.انگاری پیری زود رس داره.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ - natso - 2012/10/19 06:48 PM نه اقای باهوش رنگینه ی مو نداره با هوش بی عقل دیگه چی بهت بگم اینو به یک بچه 2 ساله بگی میفهمه محتوای مخفی (Click to View) RE: دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ - daidara - 2012/10/19 06:53 PM موها اروچی و مادارا قشنگه با لی چاولان RE: دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ - natso - 2012/10/19 06:56 PM اوروچی مادارا لی چاولان دیگه کین RE: دوست داري مدل موي كدوم شخصيت انيمه اي رو داشته باشي ؟ - King Hsn-GH - 2012/10/19 07:00 PM خودم میدونم رنگینه ی مو نداره جناب. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهخب بچه های عزیز به نظر دادن ادامه بدین.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |