پارک انیمه
نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+---- انجمن: سرگرمی و تست انیمه‌ای (/forum-403.html)
+---- موضوع: نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ (/thread-30295.html)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ - 2rsa - 2020/02/15 09:30 PM

(2020/02/15 08:57 PM)Dazai.B نوشته شده توسط:  جین جین جین مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

​​فصل دوم انیمه‌ی Cells at Work در تابستان 2020 پخش خواهد شد.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

ووووییییی در پوست خودم نمیگنجممممممممممممم!😍😍😍😍😍😍

RE: نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ - X Phoenix X - 2020/02/16 07:43 PM

الان که گفتی یادم اومد یه OVA تک قسمتی هم همین چند وقت پیش پخش شد ازش اونم باحال بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ - NoboraHaru - 2020/02/17 09:52 PM

منم ازش خوشم میاد بعد از کارتون اسموز جونز اولین انیمه ایه که درمورد بدنه و ژانر بامزه ای داره.به نظرم اون گلبول قرمزه دختره وگلبول سفیده عاشق هم میشن.

RE: نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ - 2rsa - 2020/02/17 09:55 PM

(2020/02/17 09:52 PM)((Sephiroth)) نوشته شده توسط:  منم ازش خوشم میاد بعد از کارتون اسموز جونز اولین انیمه ایه که درمورد بدنه و ژانر بامزه ای داره.به نظرم اون گلبول قرمزه دختره وگلبول سفیده عاشق هم میشن.
وویییی منم منتظرم عاشق هم شن!😍😍😍

RE: نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ - hakase - 2020/02/23 08:39 PM

بعد دیدنش رو سلولای بدنم کراش زدم"-"

RE: نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ - NoboraHaru - 2020/03/02 07:51 PM

(2020/02/23 08:39 PM)hakase نوشته شده توسط:  بعد دیدنش رو سلولای بدنم کراش زدم"-"

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من که عاشقشون شدم...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه.
کار بروبچ پارک از کراش گذشتهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ - Dazai.B - 2020/03/23 12:25 AM

مثل اینکه افتاد زمستون 2021 مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اینم پوستر جدیدش مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ینی اون یارو بالاییه کی میتونه باشه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ - Mi Hi - 2020/03/23 09:58 AM

بنظر خیلی قشنگ میاد درسته؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ - X Phoenix X - 2020/03/23 10:30 AM

(2020/03/23 12:25 AM)Dazai.B نوشته شده توسط:  مثل اینکه افتاد زمستون 2021 مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اینم پوستر جدیدش مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ینی اون یارو بالاییه کی میتونه باشه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ای بابا:/
اون یارو بالاییه انگار یه گلبول سفید سرطانیه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اخ چقدر دلم میخواد یه نفوذی بین گلبولای سفید باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: نظر شما راج به انیمه ی سلول های در حال کار چیه؟ - Dazai.B - 2020/03/23 12:44 PM

(2020/03/23 10:30 AM)X Phoenix X نوشته شده توسط:  ای بابا:/
اون یارو بالاییه انگار یه گلبول سفید سرطانیه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اخ چقدر دلم میخواد یه نفوذی بین گلبولای سفید باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
منم تو نظر اول همین فکرو کردم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
احساس میکنم قراره ازش خوشم بیاد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

نقل قول:
بنظر خیلی قشنگ میاد درسته؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اره مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه