پارک انیمه
مسابقه ی نقد انیمه‌ای! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: معرفی و بررسی (/forum-42.html)
+--- موضوع: مسابقه ی نقد انیمه‌ای! (/thread-21508.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: مسابقه ی نقد انیمه‌ای! - ADP - 2015/08/21 08:15 PM

طبق هماهنگی های انجام شده توسط کاربر reza#_# با Miss Elsa، از این به بعد گروه تروریستان از این مسابقه حمایت خواهد کرد!
به طوری که برای نقدهای شما (که برای مسابقه هستند) با تخفیف اعتباری اسلاید یا بنرهای تبلیغاتی خواهند ساخت! همینجا جا دارد از هردویشان تشکری ویژه کنم و به تمام اعضای گروه گرافیکار تروریستان یک خدا قوت ویژه عرض کنم!

RE: مسابقه ی نقد انیمه‌ای! - کساندرا - 2015/08/22 09:25 PM

من هی دارم به تاپیک نقد ازافه میکنم شما اصلا نگفتید تاپیک هارا یا دوباره چک میکنیدیانه  
چطوری انتیاز میدید؟

RE: مسابقه ی نقد انیمه‌ای! - کساندرا - 2015/08/23 10:13 AM

http://www.animpark.net/thread-21601.html من لینک داده بودم 

RE: مسابقه ی نقد انیمه‌ای! - Yu_chan - 2015/08/30 08:13 AM

سلام
دوستانی که برای مسابقه انیمه ای نقد فرستادین لطفا توجه کنید
پایان این هفته مهلت شما برای ارسال مطلب به نقد هاتون به پایان میرسه....
همین طور داوران گرامی برای داوری کارهای شما پایان هفته در همین تاپیک حضور دارن...از شما هم می خوام که باشید تا نتایج رو بدون هیچ حاشیه ای ببینید...
لطفا این پیام رو عمومی کنید تا همه با خبر بشن

RE: مسابقه ی نقد انیمه‌ای! - abaneh - 2015/09/08 02:21 PM

در چند روز آینده نظرات داوران این تاپیک قرار میگیره !
لطفا دیگه چیزی به تاپیک ها اضافه نکنید تا داوران نظر بدن
باتشکر.

RE: مسابقه ی نقد انیمه‌ای! - an Uchiha - 2015/09/08 03:05 PM

سلام به همه ی منتقدین عزیز! خسته نباشید! من همه ی نقدهارو خوندم. با اجازه می خوام که نظرم رو راجع به نقدهاتون بدم! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

اول اینکه نقد یعنی چی ، اینکه بخوای یک فیلم،انیمیشن، گیم و... رو از زوایای مختلف بررسی کنی و نقاط ضعف و نقاط قوت رو به مخاطبین منتقل کنیم. ببینیم این منتقدین تا چقدر اصول پایه رو رعایت کردن:

نقد انیمه ی Owari no seraph : ( امتیاز من به ایشون از 100 / 90 )

منتقدی که این انیمه رو بررسی کرده بود ، کارش خوب بود . ایشون این انیمه رو از جهات مختلف مورد بررسی قرار داده بود. هرچند توی هر بخش از نقد ، توضیحات کمی داده بود ولی به نظرم کافی بود و در کل نقد خوبی داشتن. تنها ضعف ایشون این بود که فقط نقاط مثبت انیمه رو در نظر گرفته بودن و به نقاط ضعف و منفی انیمه نپرداخته بودن. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

نقد انیمه ارتش فضایی تهاجم : ( امتیاز من به ایشون از 100 / 78)

منتقد این انیمه اول به معرفی انیمه پرداخته بود و بعد نقد رو شروع کرده بود. نقد ایشون به نسبت خوب بود و اینکه پیام های انیمه رو هم مشخص کرده بود ایده ی نویی بود! اما نقدی که از انیمه داشتن به شدت خلاصه بود و پیام کامل رو به مخاطب نمی رسوند. به نظرم برای مشخص کردن نقاط ضعف این انیمه ،کمی بیانتون ایراد داشت. شما نقد رو طوری باید انجام بدید که اون (انیمه ، فیلم یا...) طرفداران خودش رو از دست نده ، باید بی طرف به قضاوت کردن راجع به اون فیلم بپردازید. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

نقد انیمیشن اواتار کورا : ( امتیاز من به ایشون از 100 / 50 )

نقد شما هم خوب بود. انیمیشن رو خوب معرفی کرده بودید. هرچند توی نقد انیمه نیازی به معرفی کردن کاراکتر ها نیست. قسمت سوم نقدتون که راجع به داستان بود ؛ توی اون قسمت شما باید راجع به داستان انیمیشن قضاوت میکردید اما شما بیشتر اون رو معرفی کردید! قسمت چهارم نقدتون روند خوبی داشت اما در کل به نظرم این نقد شما بیشتر شبیه یک جور "مقایسه" می موند. یعنی اینکه شما فصل های مختلف انیمه رو با هم مقایسه کردید. مقایسه ، نقد ، معرفی نامه ، اینها همه با همدیگه متفاوت هستن...اما نقاط منفی و مثبت رو خوب مورد بررسی قرار دادی و در کل نقد خوبی بود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

نقد انیمیشن اژدهاسواران: ( امتیاز من به ایشون از 100 / 49 )

خب همونطور که گفتم "مقایسه" "معرفی نامه" "تحلیل و بررسی" همه با همدیگه متفاوت هستن و چیزی که از شما خواسته شده "نقد" هست. یعنی اینکه انیمیشن رو از جهات مختلف مورد بررسی قرار بدید. اما شما فقط به معرفی کردن کاراکترها پرداخته بودید. فقط در پست اخر یک چکیده ای از داستان ، شخصیت پردازی داستان گفته بودید که اون هم به نسبت خوب بود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

نقد انیمیشن سونیک : ( امتیاز من به ایشون از 100 / 42 )

منتقد عزیزی که سعی کردن این انیمیشن رو نقد کنن ؛ شما باز هم این انیمه رو نقد نکردید و فقط به معرفی کردن کاراکتر ها پرداختید. در نقد و تحلیل و بررسی معرفی داستان و کاراکترها گزینه ی مورد نظر ما نیست. بلکه فقط یک جور راهنمایی برای مخاطبان میمونه تا اثار خوب رو از بد جدا کنند. و در اخر هم شما به جای نقد انیمه از سکانس های مختلف این انیمه انتقاد کردید. امیدوارم تو کارهای بعدی موفق تر باشید مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

به نظر من کسایی که انیمه رو نقد کردن خیلی با کار " نقد و تحلیل و بررسی" اشنا نبودن یا جور دیگه ای اون رو نگاه کردند. به هرحال من نظرم رو راجع به نقدهای کاربران گفتم. برای همه ی منتقدین اینده ی سایت ارزوی موفقیت میکنم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: مسابقه ی نقد انیمه‌ای! - سم سام - 2015/09/08 11:42 PM

مسابقه تموم شده اما من گذاشتم تا خونده بشه
نقد و بررسی انیمه Tokyo Ghoul √A

RE: مسابقه ی نقد انیمه‌ای! - ADP - 2015/09/09 02:56 AM

با سلام و عرض ادب به همه دوستان و خوانندگان عزیز این پست.
نظرات بنده به شکل زیر است:

نقد و بررسی owari no seraph (اختصاصی مسابقه نقد انیمه ای!):
خب...شما کارتون خوبه! توجه داشته باشید که بسیاری از نکات سینمایی رو فهمیده اید و این بسیار مسرت بخشه. یکی از پایه ترین جملاتی که یک منتقد به زبان میاره این است که سینما اصلش برای سرگرم کردن بینندگان است! در حالی که هنوز بسیاری از این نکته غافلند.
داستن قوانین پایه کار و اصولی که یک منتقد بر آن ها برای نظر دادن پایبند است، از ویژگی های نقد شما بود. معرفی خوب این انیمه در اول کار هم یکی دیگر از نکات مثبتش.
اما یادتان رفت که به معرفی و بررسی شخصیت ها بپردازید! گرچه این نکته ای ضروری نیست اما یک امتیاز محسوب میشود!
در کل نقدتان را از زوایای مختلف، مورد بررسی قرار داده بودید و این هم نکته خوبی بر سایر نکات است!
همچنین استفاده از اسکرین شات های مختلف هم بر کیفیت کار میافزود! بنده خودم تاکنون دو سه نقد نوشته ام که یادم رفت درشان اسکرین شات از انیمه بذارم! به خاطر همین کیفیت کار و جذابیتشان بسیار پایین آمد.
ولی یک چیز که نظر مرا جلب کرد، ساختن یک تاپیک نظرات بود که برای بخش نقد و بررسی کم سابقه بود! کی بگم کار جالبی بود...
(90/100)
نقد و بررسی سونیک:
خب...بیشتر نقد مطالعه کنید! کارهایی که شما انجام دادید، بیشتر به معرفی شباهت داشتند! واژه ی بررسی ای وجود ندارد.
و در انتها نقدی که صورت گرفت، با واژه های "کاش" شروع شده و بیشتر پیشنهادهایی برای این انیمه بود!
یکی دیگر از مشکلات این تاپیک، نداشتن والپیپر و اسکرین شات بود که بسیار میتوانستند تاثیر گذار باشند.

میدانید بهترین راه برای حل این مشکل چیست؟ مطالعه ی نقد!
تمامی کسانی که این پست را میخوانید، بهترین راه برای ارائه دادن یک نقد عالی، مطالعه ی نقدهای گوناگون است. چه از بازی و چه از انیمه و فیلم و...
بنابراین هرکسی کم کم با فضای تحلیل میتواند آشنا شود و با کمی رسمیت در قلم (مثل خودم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه) بهترین نقدهای ممکن را ارائه دهد.
جوینده یابنده است.
(45/100)
نقد و بررسی ارتش فضایی تهاجم:
خوب! البته خوب تاپیک متاسفانه پر از مشکلات فنی بود. اما درک و دریافت نویسنده مشخص است که از یک انیمه بسیار بالا است. توضیح دادن خوب محاسن و معایب انیمه خودشان یک مشاوره عالی به شمار میامدند. فضای انیمه به خوبی توصیف شده بود و حس حالش به خوبی به خواننده منتقل میشد. اما چندین مشکل در خود تاپیک وحود داشت.
اول از همه پست ها به هم ریخته بودند. حروف کوچک و بزرگ زیاد بودند. درضمن نویسنده چند حاشیه از خودش نوشته بود که فضای تاپیک را کمی به هم ریخته میکند.
تعداد پست ها زیاد بودند. یعنی زیادی زیاد بودند!! تفکیک کردن بیش از حد موضوعات نقد کمی برای خوانندگان میتوانند خسته کننده باشند. چرا؟ چون همانطور که خودتان میدانید بسیاری از کاربران سایت و حتی دنیای اینترنت حوصله خواندن پست های زیاد را ندارند!

(75/100)
نقد انیمیشن اژدهاسواران!!!:
پر از تفکر! این نقد مشخص است که پر از دقت و حساسیت بالاست. شخصیت ها به خوبی زیر ذره بین قرار گرفته اند و از همه آنها به عنوان یک نماد یاد شده است! این چیزی است که از دیدگاه یک شخص دیگر میتواند جالب باشد. لحن صحبت و نقد قابل قبول بود! روان بود و غیر گیج کننده.
اما متاسفانه چون دیگر ادامه پیدا نکرد یک پروژه ناقص محصوب مبشود که در صورت ادامه بسیار پروژه موفقی میشد! اما با این حال از همین چند پست هم واقعا میتوان چیزهای خوبی آموخت.
این رو هم بگم که استفاده از اسکرین شات در تاپیک های نقد یک چیز ضروری محسوب میشود که در این تاپیک به خوبی رعایت شده!
این تاپیک هم جالب است که یک تاپیک نظرات برای خودش دارد!
درکل نویسنده این تاپیک، راه درخشانی در این زمینه میتواند داشته باشد.
(70/100)
نقد انیمیشن آواتار کورا:
پر محتوا. یا اسپویل های وحشتناک!! تاپیک واقعا از نظر محتوایی چیزی کم نداشت. مطالب هم نسبت به حجمشون ارزش مطالعه داشتند. استفاده از اسکرین شات هم که یکی از کارهای لازم برای چنین تاپیک هاییست هم از موارد خوب این تاپیک بودند.
میتوان گفت اگر یک نفر انیمیشن آواتار کورا را هم ندیده باشد، به خوبی میتواند با خواندن مطالب این تاپیک از تمام داستان مطلع شود!
اما با این حال کنار معرفی شخصیت ها، به خود شخصیت پردازیشان پرداخته نشد و فقط یک بیوی مختصر ارائه شد. گرچه گفتیم که این خودش یک امتیاز فقط محسوب میشود.
درکل با مطالعه نقدهای بیشتر میتوانید به جاهای بالا تر و بسیار بهتری برسید!
(70/100)

RE: مسابقه ی نقد انیمه‌ای! - Yu_chan - 2015/09/09 07:07 PM

سلام
اول اینکه جا داره از داورای عزیزمون که وقت گذاشتن و نقد هارو با دقت بالا داوری کردن بسیار متشکرم
دوم اینکه یکی از داورامون (amirmohammad) داوری خودشونو به من اعلام کردن و خواستن تا از جانب ایشون داوری ها رو بزارم
داوری ایشون به شرح زیره:

1-نقد شما 70
2-نقد سونیک :35
3-نقد ارتش فضایی تهاجم :55
4-نقد انیمیشن اژدها سوران :47
5-اواتار کورا :50
6-نقد انیمه توکیو غول:60

از ایشون هم بسیار متشکرم

RE: مسابقه ی نقد انیمه‌ای! - Merida - 2015/09/10 05:39 PM

خب دوستان خسته نباشین
لطفا قبل از خوندن این پست ارامش خودتون حفظ کنین
دوستایی که قبلا تو مسابقه والپیپر سازی شرکت کرده بودن می دونن که من سختگیرم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
سختگیری و گفتن اشکالا ت هم فقط باعث پیشرفت میشه و گرنه ما قصد اذیت و ناراحت کردن کسی و نداریم
خوب اول از همه از اینکه جرات کردین و شهامت به خرج دادین و تصمیم گرفتین که انیمه ای و نقد کنین بهتون تبریک می گممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیدوارم که شاهد فعالیت بیشتر شما و بقیه کاربرهای عزیز تو این بخش باشیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ولی خوب نکاتی هست که باید در نظر بگیرین
و بنا به این نگاتی که در ادامه می گم
کلا دوتا از نقد ها فاقد شرایط لازم برای شرکت در مسابقه هستن چون فقط معرفی کردند
یکی از نقد ها کپی بود بیشترش
و سه تا نقد دیگه هم خیلی خلاصه بودن و اگه اونا رو کنار هم و بزاریم هنوز نمی تونن یه نقد کامل و نشون بدن
بنابراین از نظر من هیچ کدوم از نقد ها جزو داوری حساب نمیشن و نمی تونیم از توشون برنده اعلام کنیم

============================================
خب حالا نقد چیه و ما تو نقد انیمه چی کار می کنیم
تو نقد و بررسی شما یه خلاصه مفید جامع مختصر از انیمه رو قرار میدین
و بعد جنبه های مختلف اون بررسی می کنین
مثلا داستان پردازی شخصیت پردازی طراحی نور پردازی گرافیک کارگردانی محتوای داستای نتیجه گیری داستان روند داستان
موسیقی متن تیتراژ سرگرم کننده بودنش ایده داستان و اینکه ایا تکراریه یا نه و اگه تکراریه ایا تونسته از انیمه های مشابه ش با این ایده بهتر عمل کنه یا نه و چرا و به چه علت و کلا هر نکته ای که به نظرتون میاد
در نهایت نقاط ضعف و قوت - نقاط مثبت و منفی و بنویسن
برای هر کدوم از قسمت ها که نقد کردن یه امتیاز بدن
و ارزش گذاری کلی
دوستای عزیزم اگه این تاپیک و خونده بودین ( کافی بود واقعا یه نگاه به این بخش مینداختین من این چیزا رو قبلا خلاصه تو این تاپیک گفته بودم

http://www.animpark.net/thread-16576.html

================================================
برای مثال دوست عزیزی که انیمه اخرین اسرافیل و نقد کردی
شما اومدی تو هر پست تعریف یه جنبه از نقد و نوشتی بعد هم یه جمله نظرتو نوشتی و تموم در حالی که اولا منی که می خوام نقد بخونم به اینا کار ندارم که نقد ادبی تعریف چیه و اینا ( برای این کار باید یه تاپیک جامع و کامل توسط یه منتقد حرفه ای نوشته بشه
حالا که اینطوری نوشتی پس باید خیلی بیشتر توضیح بدی
از اون طرف اومدی از کلماتی مثه دکوپاژ استفاده کردی و میزانسن خوب سوال من اینه چه ربطی به شخصت پردازی دارن؟
نباید اینا رو باهم قاطی می کردی
در کل به جای نقد کردن بیشتر فقط توضیح جنبه های مختلف نقد و دادی و عملا انیمه رو نقد نکردی
نکات ضعف و قوت انیمه رو ننوشتی
امتیاز ندادی و جنبه های که بالا نوشتم هم توضیح ندادی کامل
ناراحت نشی ولی به نظر من از سر باز کنی بود نقدت به جای اینکه توضیح بدی این نقد تعریفش اینه و ... خود انیمه رو ازاون جنبه ها بررسی و نقد می کردی

دوست عزیز که انیمیشن اواتار کورا رو نقد کردی
نکته مثبت نقد شما همون بیان نکات قوت و ضعف و مثبت و منفی انیمه بود ( هرچند کپی کرده بودی
هم معرفی و هم قسمت نکات مثبت و منفی و
کپی کرده بودی
علاوه بر اون قسمت های مختلف و بررسی و نقد نکرده بودی به طور کلی و توضیح نداده بودی
بنابراین از دور مسابقه حذف میشه

دوست عزیز ی که انیمیشن ارتش فضایی تهاجم و نقد کردی
شما معلومه دقت زیادی داری ولی اول اینکه چرا اسم انگلیسی شو ننوشتی؟
و دوم اینکه چرا اینقدر پراکنده و در هم نوشتی نقدت تیکه تیکه است
کلی هم پست اسپم زدی اونجا مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اگه بتونی با همین دقت همه زوایای مختلف و بررسی کنی و بنویسی عالی میشه ( هر قسمتی که نوشتی مشخصه که با دقت نوشتی

نقد سونیک و اون یکی نقد انیمیشن آزدهاسواران!!!هم شرایط لازم برای شرکت در مسابقه رو ندارن

نقد انیمه توکیو غول هم پیوسته بود ولی بیشتر توضیح در مورد خود داستان بود

================================================

در کل نمره هایی که مارال عزیز و ای دی پی عزیز دادن خیلی دست بالا هستن و اصلا قابل قبول نیستن
قرار نیس که سر خودمون و شیره بمالیم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
نقل قول از ADP عزیز
نقل قول: ولی یک چیز که نظر مرا جلب کرد، ساختن یک تاپیک نظرات بود که برای بخش نقد و بررسی کم سابقه بود! کی بگم کار جالبی بود...

زدن این تاپیک لزومی نداره
هر تاپیک معرفی و بررسی که زده میشه
همون جا بقیه کاربران می تونن نظرشون و بدن
کلا چه کاریه که یه تاپیک نظرات جدا بزنیم؟

پیشنهاد می کنم دوستای عزیز تاپیکهاشون و کامل کنن
بعد هم تاپیک ها رو بفرستیم در قسمت مربوط به خودشون

حتما توی عنوان تاپیک اسم انگلیسی ( یاژاپنی ) و فارسی انیمه / انیمیشن و بنویسن که وقتی سرچ میشه تو سایت پیداش کنن کاربرا
اگه از جایی کپی کردین اسم منبع رو بنویسین فردا میان یقه ما و شما رو می گیرن