اسم ژاپنی شما چیه؟! - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +---- انجمن: سرگرمی و تست انیمهای (/forum-403.html) +---- موضوع: اسم ژاپنی شما چیه؟! (/thread-19841.html) |
RE: اسم ژاپنی شما چیه؟! - Rayan - 2015/06/21 08:48 PM Yuko)優子)
Meaning: 1-Depressed child مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: اسم ژاپنی شما چیه؟! - anne13 - 2015/06/21 09:15 PM اسم من اینهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه Ryoko (1-亮子, 2-涼子) مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
RE: اسم ژاپنی شما چیه؟! - +Sara Ss3+ - 2015/06/27 11:55 AM Atsuko (1-篤子, 2-温子) مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
RE: اسم ژاپنی شما چیه؟! - سیما - 2015/06/27 12:57 PM Ryoko (1-亮子, 2-涼子) اسم منم ریو کو شد. RE: اسم ژاپنی شما چیه؟! - samiko - 2015/06/27 04:59 PM Ryoko (1-亮子, 2-涼子) ~http://i.quotev.com/img/q/u/14/9/10/Mado.jpg RE: اسم ژاپنی شما چیه؟! - XxxhatakeaisoxxX - 2015/06/27 05:12 PM Ryuko (1-亮子, 2-涼子)
چه جالب شدم ریوکودقیقا اسم پروفم هم همینه !ممنون تست خیلی جالبی بود RE: اسم ژاپنی شما چیه؟! - Sakura - sama - 2015/06/28 12:07 PM Shizuko مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
RE: اسم ژاپنی شما چیه؟! - sahar12 - 2015/07/01 12:35 AM جالب بود به بقيه هم معرفى کردم RE: اسم ژاپنی شما چیه؟! - زهرا12 - 2015/07/01 01:02 AM هرکی ترجمه اینو بزاره ایشالله عاقبت بخیر شهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: اسم ژاپنی شما چیه؟! - sayuri - 2015/07/01 01:19 AM ریوکو مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمعنی: کودک 1-روشن، 2-تازه کردن کودکتوضیحات: شما معمولا یک دختر شاد با تعداد زیادی از رویاها و تجارب برای رسیدن به زندگی در: انرژی خالص، این چیزی است که شما هستند! همیشه شاد، مایل به پیدا کردن خوب در مردم و برای دیدن در سمت روشن در شرایط دشوار به لطف به خوش بینی فوق العاده ای خود، شما یک نور در چشم بسیاری از مردم است. با شخصیت اجتماعی خود را به شما بسیاری از دوستان و زندگی از حزب! حتی در تاریک ترین دوره از زندگی خود را به شما مدیریت به لبخند درخشان، نشان دادن ماهیت پر جنب و جوش خود را.پیشنهاد کوچک و به نظر من: هر جا که هستید، شما سعادت را با شما: راه اورا خود را نشان می دهد در اطراف شما تاثیر می گذارد و surrondings خود را فقط چیز خاصی به آن افتخار است. شما هرگز اجازه کسی خراب کردن روز خود را به دلیل از کلمات مضر خود و یا رفتار نفرت انگیز، شما فقط اجازه دهید آن را بدون حتی یک نگاه دوم به صورت کسی که سعی کردم به شما را پایین اسلاید. شادی شما چیزی برای understimate نمی باشد. به یاد داشته باشید: اگر کسی تلاش می کند تا به شما صدمه دیده در هر شکل ممکن، انجام هر گونه ضعف نشان نمی دهد و رضایت به آنها تسلیم آورد. شما قوی و زیبا هستی و هیچ کس حق به چراندن فوق العاده خود را دارد اوووومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |