تاپیک طرفداران تامون - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: دیجیمون (/forum-323.html) +---- انجمن: کلوپ (/forum-354.html) +---- موضوع: تاپیک طرفداران تامون (/thread-12438.html) صفحهها: 1 2 |
RE: تاپیک طرفداران تامون - میترا - 2016/04/22 08:32 PM من از یکی از این قدرتاش که خیلی خوشم میاد همون لایه محافظی که درست میکنه یه چیز جالب اینکه این قدرت فقط برای حفاظت از دیگرانه؟؟؟!! RE: تاپیک طرفداران تامون - justguilmon - 2016/07/10 02:34 PM خیلی دیجیمون مسخره ایه با اون حمله هاش تنها کاری که می کنه دور دیجیریتر ها حفاظ می گذاشت خیلی دیجیمون بی خودیه به نظر من RE: تاپیک طرفداران تامون - cyanide - 2016/07/18 07:15 PM درسته خیلی خفنه اما نمیدونم چرا اینقدر ازش بدم میاد. RE: تاپیک طرفداران تامون - میترا - 2016/08/27 02:22 PM (2016/07/10 02:34 PM)justguilmon نوشته شده توسط: خیلی دیجیمون مسخره ایه با اون حمله هاش تنها کاری که می کنه دور دیجیریتر ها حفاظ می گذاشت خیلی دیجیمون بی خودیه به نظر منخب ولی کاری میتونه انجام بده که هر کسی نمیتونه انجام بده RE: تاپیک طرفداران تامون - maziyarss - 2016/08/27 03:18 PM من از طلسم نوشتنش خوشم میومد بعد همون طلسم به خط ژاپنی حمله میکرد RE: تاپیک طرفداران تامون - Giga Byte - 2016/11/17 05:52 PM (2016/07/10 02:34 PM)'justguilmon' نوشته شده توسط: خیلی دیجیمون مسخره ایه با اون حمله هاش تنها کاری که می کنه دور دیجیریتر ها حفاظ می گذاشت خیلی دیجیمون بی خودیه به نظر من خوب اگه شما از این دیجیمون خوشتون نمیاد میتونید وارد کلوپ هوادارانش نشید. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه میترا نوشته شده توسط: خب ولی کاری میتونه انجام بده که هر کسی نمیتونه انجام بدهآره همونطورکه گفتم ، از کلمات به عنوان سلاح استفاده میکنه.این دیجیمون در اثرا داستان باجیرامون و رنامون پدید میاد و مثل اینکه قرار نبوده به صورت Human Shape تبدیل بشه.داستانش توی اپیزود 18 فصل سه هست. وقتی کیوبیمون به تائومون تبدیل شد ، باجیرامون متعجب شد و بهش گفت که به شکل غلط تبدیل شده و بایه به شکل یک چهارپا تبدیل بشه.ولی تائومون در جواب بهش بصورت کنایه گفت که "این بستگی داره به اینکه تو به کدوم چیز بگی درست!". [b نوشته شده توسط: maziyarss] من از طلسم نوشتنش خوشم میومد بعد همون طلسم به خط ژاپنی حمله میکرددرسته.وقتی به قول خودش نوبت به نمره دهی میرسید ، هیچ دیجیمونی نمیتونست از این ارزیابیش فرار کنه.ولی این حمله عموما در برابر دیجیمون هایی که میتونستند با حرف زدن نقطه ضعفشونو معلوم کنن کارساز بود. |