بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html) +--- موضوع: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash (/thread-10799.html) |
RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - kai-r2 - 2013/12/25 12:35 AM هه هه شوخی کردی مگه نه؟ چونکه باید کل اون به اصطلاح community هم به بخش اول برسن. تا بخش بعدی باز شه RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - Monkey.D Luffy - 2013/12/27 03:44 PM با شدو خیلی جالب تر میشه بازی کرد RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - kai-r2 - 2013/12/27 09:38 PM شادو رو باز کردی؟ اون همه پول از کجا آوردی؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من تا حالا هیچی خرج نکردم 20 تا سکه قرمز جمع کردم بچه ها شرح مسابقه بین المللی جدید که سیلور رو باز میکنه اینه: - شما با آپدیت کردن برنامه به آخرین نسخه میتونین این مسابقه رو توی قسمت global challenge ببینید. با زدن participate شما هم در این بازی شرکت میکنید - شما باید تا میتونید کادو هایی که توی مسیر هستند رو جمع کنید. هر چی بیشتر بهتر - تمام کسانی که از سرتاسر دنیا در این مسابقه شرکت میکنند کادوهاشون با هم جمع میشه و نوار سمت راست community status پر میشه. این یعنی برای رسیدن به جایزه سیلور همه باید با هم تلاش کنند تا به مرحله بعد برن! - تمام دنیا باید تا 6 ژانویه به مرحله چهارم برسند - هر روز یک بار پیشرفت مرحله ای دنیا آپدیت میشه و شما میتونین ببینین - در صورتی که بازیکن ها قبل از تاریخ معین شده به مرحله چهارم برسند، تمام کسانی که توی این مسابقه شرکت کرده اند کاراکتر سیلور مجانی براشون باز میشه. و برای بقیه هم آپدیت جدید که میاد کاراکتر سیلور رو میتونن بخرن پس بشتابید و تا میتونین کادو تو بازی جمع کنید که فقط 10 روز دیگه مونده! RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - ..::soheil::.. - 2013/12/27 09:42 PM کایان نگو اینارو دلم ریش شد اخه این اپدیتشو گیر اوردم اما دانلود نمیشه RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - Monkey.D Luffy - 2013/12/27 10:00 PM من نسخه پول بی نهایتش رو دارم اگر خواستید بگید براتون بزارم RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - kai-r2 - 2013/12/28 01:46 PM اون نسخه چیت هاش رو میگی؟ من ترسیدم فعالش کنم دیگه نتونم global challenge رو پر کنم RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - Monkey.D Luffy - 2013/12/28 01:47 PM نه این همه چیزو داره و مشکل خاصی نداره RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - kai-r2 - 2013/12/28 01:51 PM لینکش رو میدی؟ aptoide داره؟ RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - Monkey.D Luffy - 2013/12/28 02:14 PM چشم اینم لینک:http://dl.androidkade.com/2013/November/game/Sonic_Dash_www.androidkade.com.apk نه بدون هیچ مشکلی باز می کنه و مشکلی بعد از نصب و پاک کردن نداره RE: بازی سونیک دش برای موبایل و تبلت اندرویید - Sonic Dash - kai-r2 - 2014/01/06 08:28 PM بچه ها امروز صبح مسابقه بين المللي تموم شد و به کسايي که توش ضرکت جردن سيلور رو کادو دادن!! منم ۴٠٠ تا کادو جمع کردم و سيلور رو جايزه گرفتم!!!, |