انیمه های مورد علاقه - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +--- موضوع: انیمه های مورد علاقه (/thread-61.html) |
RE: انیمه های مورد علاقه - Hyori Ackerman - 2015/06/03 10:48 AM راستی یادم رفت بگم انیمه witch hunter رو هم دوس دارم. مانگاش رو هم دوست دارم مخصوصا فصل "نخ قرمز"واقعا قشنگه RE: انیمه های مورد علاقه - "Maryam" - 2015/06/08 08:30 AM حمله به تایتان هامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه عاشقان شیطانی نوراگامی هنرشمشیر زنی آنلاینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: انیمه های مورد علاقه - misaki mei - 2015/06/08 01:01 PM هنر شمشیرزنی آنلاینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خلاصه:در سال ۲۰۲۲، یک بازی با نام هنر شمشیرزنی آنلاین رونمایی میشود که بازیکنان آن با گذاشتن کلاهی بر سر که با عصبهای گردن ارتباط برقرار میکند میتوانند به دنیای مجازی بازی که آینکرد (Aincrad) نامیده میشود منتقل شوند. آینکرد، قلعه فلزی بزرگی است که در میان آسمان شناور است و دارای صد طبقه میباشد. هر یک از طبقههای آن ممکن است دارای جنگلها، کوهها، دریاچهها، زیرزمینها و مراحل پنهان مختلفی باشد. در این طبقهها جانوران و دیوهایی هستند که بازیکن با نابود کردن آنها تجربه و امتیاز بدست میآورد. برای رفتن به طبقه بالاتر بایدمرحله را شکست داد که در آخرین مکان طبقه قرار دارد.در ۶ نوامبر ۲۰۲۲ تمام بازیکنان برای اولین بار پس از آزمایش نسخه بتای آن، به بازی متصل میشوند اما متوجه میشوند که دکمهای برای خروج از بازی وجود ندارد. کایابا آکیهیکو، سازنده بازی، به آنها اطلاع میدهد که برای خروج از بازی باید تمامی ۱۰۰ مرحله بازی را فتح کنند (۱۰۰ طبقه بازی) و در این بین هرکس که آواتارش بمیرد در دنیای واقعی نیز کلاهش با فرستادن فرکانسی به سرش او را میکشد. همچنین در صورتی که در دنیای واقعی کسی کلاه را از سر آنها بردارد باعث مرگ آنها میشود.داستان درباره چگونگی برخورد ۱۰ هزار بازیکن بازی با این مسئله و گذر سالهایی است که با جنگ و فتح طبقههای قلعه آینکرد میگذرد. نقش اصلی این داستان و انیمه، پسر جوانی با نام کیریتو (Kirito) است که به زودی با دختر جوانی به نام آسونا (Asuna) نیز آشنا میشود. منبع:ویکی پدیامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه جنگ آشپزی: رویای Yukihira Souma تبدیل شدن به یک سرآشپز تمام وقت در رستوران پدرش و پیشی گرفتن از مهارتهای آشپزی پدرشه. اما همین که سوما از مدرسه راهنمایی فارغ التحصیل میشه، پدرش رستورانش رو تعطیل میکنه به این امید که به آمریکا بره و اونجا آشپزی کنه. در این میان روح مبارزه گر سوما توسط پدرش به چالش کشیده میشه. اون باید توی یه دبیرستان نخبه آشپزی دووم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: انیمه های مورد علاقه - re81 - 2015/06/15 03:17 PM توضیحاشون طولانی میشه اما اسماشون: دیگری و شاهزاده تنیس RE: انیمه های مورد علاقه - kaname sama - 2015/06/27 12:30 AM 1.وانپیس 2.ناروتو 3.بلیچ 4.فری تایل RE: انیمه های مورد علاقه - Ali king - 2015/06/27 01:07 AM زندگی روزانه پسران دبیرستانی و کاپیتان سوباسا RE: انیمه های مورد علاقه - Sakura - sama - 2015/06/27 01:26 AM ناروتو و عاشقان شیطانی RE: انیمه های مورد علاقه - اسونا - 2015/07/24 01:00 AM [size=22.9721546173096px] soredemo sekai wa utsukushii رو تازه تموم کردم خیلی قشنگه نماینده کلاس پیشخدمته هم قشنگه RE: انیمه های مورد علاقه - Dr.lolo - 2015/07/24 10:28 AM فــوتـــبــالـــیـــســـت هـــامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه پـــرنـــس تـــنـــیـــــسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه نــــجــــات روبـــاتـــیـــکمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه فعلا اینامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: انیمه های مورد علاقه - Yu_chan - 2015/07/24 12:20 PM انیمه های مورد علاقه من! عاشقان شیطانی کوروکو نو بسکت فری شاهزاده تنیس دردسر برادر ها کلاس درس ترور نجات رباتیک دیجیمون و........... بعدا وقت کردم دربارشون توضیح میدم |