انیمه های مورد علاقه - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +--- موضوع: انیمه های مورد علاقه (/thread-61.html) |
RE: انیمه های مورد علاقه - Monkey-D-Luffy - 2014/07/02 10:52 AM وان پیس دفترچه مرگ حمله به غول انیمه های زیادی دیدم ولی نمیدونم چرا این سه تا یه چیزه دیگه بودن RE: انیمه های مورد علاقه - Maia - 2014/07/02 11:31 AM من انیمه زیاد ندیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ولی از بین اونایی که دیدم اونایی رو که به نظرم قشنگ ان رو مینویسم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (اونایی که دیدم هم شامل Ponyo و Princess mononoke و Howl`s Moving Castle و Robin Hood no Daibouken و Spirited Away و Ookami Kodomo no Ame to Yuki و red data girl و Isshuukan Friends و Digimon Adventure و sword art online و .............................. هرستند.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه) (اینا قشنگاش بودنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه) RE: انیمه های مورد علاقه - Pardis - 2014/07/19 06:16 PM Black butler yA hamoon Kuroshitsuji va Diabolik Lovers ro doost dAram bA anime gosick ke hamashoon sabke asrAr Amizi dAran. RE: انیمه های مورد علاقه - james kinG - 2014/07/20 02:56 PM اواتار کارتون مورد علاقه من است RE: انیمه های مورد علاقه - Mina M - 2014/07/22 09:53 AM خانوم منوکروم پریتی کیور فوتبالیستها غول توکیو خانوم منوکروم که داستان یه دختره که می خواد آیدول بششه و .... پریتی کیورم که قهرمانان دختر هستند اون دوتا رم که دیگه می دونید RE: انیمه های مورد علاقه - !Melody - 2014/11/05 03:39 PM دی گری من دفترچه مرگ هایکیو واسم شرط بزار کوکوری سان پارازیت-د ماکسیم کد گیاس چقدر کمنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: انیمه های مورد علاقه - gray fullbuster - 2014/11/05 09:54 PM مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه انیمه بلند انیمه بلیچ (Bleach): داستان بلیچ که درباره پسری دبیرستانی به نام ایچیگو است. ایچیگو که داری توانایی دیدن ارواح هست و میتوانند با انها صحبت کنند.خود ایچیگو هنوز نمیداند چرا چنین توانایی رادارد زندگی او با دیدن یک شینیگامی به نام روکیاکه خدای مرگ که وظیفه او برجریان گذردنیاانسانها با دنیا ارواح نظارت میکنند باعث تحولی زیادی در زندگی او میشود.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهخلاصه داستان:دختری به نام "اریکا شینوهارا" ـست که همیشه درباره ی روابط و عاشقانه ـش با دوستاش بحث میکنه ولی واقعیت اینه که اون حتی دوست پسر هم نداره ، تصمیم بر این میشه که عکس دوست پسرش رو به دوستاش نشون بده .. اون که حالا نمیدونه حالا باید چیکار کنه ، دست به اقدام عجیبی میزنه ، اونم اینکه از یه پسر خوشتیپ که به صورت اتفاقی تو خیابون دیدش عکس میگیره تا ثابت کنه دوس پسر داره ولی از شانس بد اریکا صاحب عکس هم کلاسیش در میاد و... RE: انیمه های مورد علاقه - Dokhtare payiz - 2014/11/06 09:14 PM من Another و sword Art Online رو دوست داشتم RE: انیمه های مورد علاقه - !Miss Elsa - 2014/11/07 01:26 AM سونیک عاشقانه شیطانی سونیکو که همه میشناسن عاشقانه شیطانیم انیمه یه خوناشامیه که یک دختر ناخواسته میره تا با شیشتا برادر زندگی کنه که از شانسش خوناشامن من عاشق خوناشامام... RE: انیمه های مورد علاقه - analia - 2014/11/07 01:49 PM برادران جهنمی و راز |